❁ 41'den devam 4 ❁

2.9K 202 236
                                    

Kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü bölümler telefondan atılmıyor. Ben hep telefondan atıyordum ama şimdi olmuyor. Bu yüzden de bölümü okuldan eve gelince bilgisayardan atmak zorunda kaldım. Bu yüzden geç geldi bölüm.

Bölümleri son güncellemeden sonra telefondan atabilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Çünkü ben delireceğim. Ben fazla bilgisayar kullanmıyorum. Bölümleri hep telefondan yazıp telefondan atıyorum. Ee, buradan artık bölüm atamayınca önce telefondan yazıp sonra bilgisayardan atıyorum. Bazen sınır dolduğunda dışarıda oluyorum. Eve kadar da sizi bekletince içim rahat etmiyor :((

Bu bölümü yazarken çok emek verdim. +5200 üzeri kelime oldu bu yüzden sizden biraz fazla oy ve yorum istiyorum. Ve sınırı 150 oy, 150 yorum koyuyorum.

Hadi bölüme geçelim

⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯

Yavuz önündeki merdivenleri ikişer ikişer çıkarak geniş hole ulaştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yavuz önündeki merdivenleri ikişer ikişer çıkarak geniş hole ulaştı. Sağdan ikinci kapının önüne geldi. Boğazını temizleyip kapıyı tıklattı. İçeriden 'Giriniz' komutu gelince soğuk metali avucu arasına alıp aşağıya indirdi.

İçeriye girince kapıyı kapattı. Orta yaşlı adam ayağa kalkıp Yavuza elini uzattı. Yavuz tebessümle adamın elini sıktı. "Merhaba Faruk bey, ben kıdemli üsteğmen Yavuz Karasu"

"Zaten ismimi biliyorsunuz" dedi Faruk gülerek.

Adamın samimiyeti Yavuzun yüzündeki gülümsemenin büyümesine neden olurken "Buyrun lütfen" dedi Faruk sandalyeye oturmasını için eliyle göstererek

Yavuz masanın önündeki sandalyeye oturdu. Boğazını temizleyip konuşmaya başladı.

"Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama bir şekilde söylemem lazım Faruk bey"

"Lütfen" dedi Faruk Yavuzun devam etmesi için

"Bu akşam vereceğiniz davette bir uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi ulaştı elimize"

Faruk elindeki dosyayı kenara itip ellerini masanın üzerinde birleştirdi ve şaşkınlıkla Yavuza bakarken "Bunun olması mümkün değil. Ne ben, ne ailem, ne de benim çevremdeki insanlar o vatan haini şerefsizlerle iş birliği yapmaz" dedi

"Bu sevkiyatta sizin davetiniz sadece bir paravan olarak kullanılabilir Faruk bey. Biliyorum, bu tür davetlere davet edilmeyenler giremez ama o alçaklar bir yolunu bulur. Benim sizden ricam şu: Sizin de bilginizle akşam timimle beraber bu sevkiyatı engellemek."

Keşke Olsaydı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin