e p i l o g u e

3.3K 173 16
                                    

❝Budu tě milovat do konce věků, slibuji, že si vzpomeneš že jsi má.

➳➳➳

"Mami, mami." Malé děvčátko vykřiklo s nadšením, když běželo dolů po schodech. Její blonďaté kudrnaté vlasy létaly s každým krokem, který udělala a její velké kulaté zelené oči jiskřily, když se podívala na její matku.

"Hazel, neběhej takhle. Ublížíš si." Řekla jí matka, jak omotala ruce kolem ní a zvedl ji. 3 létá dívka se zasmála a objala matku.

"Měla bys jít spát, je pozdě." Řekla jí matka měkkým a uklidňujícím hlasem, oddělávajíc pryč kadeře, které ji padaly přes čelo.

"A-ale tatínek teď přijde." Řekla Hazel s našpulenými rty a složila ruce na hrudi. Angelina se usmála, když viděla, jak se zamračení objevilo na tváři její dcery, připomínalo jí to hodně Harryho.

Jak se říká, jaký otec, taková dcera.

"Zlato, táta je na služební cestě. Říkala jsem ti, že se vrací příští týden." Řekla Hazel, což způsobilo, že se její zamračení ještě zvětšilo. Nelíbilo se jí to.

Angelina se chystala něco říct, ale zvuk otevírání předních dveří ji zastavil. Teď nastal její čas na to, aby se zamračila a Hazel začala skákat v jejím náručí.

Položila ji na zem a vzala její malou ruku do svých, jak obě vešly do chodby.

"Tati! Vidíš, říkala jsem ti to mami, tatínek je doma." Řekla Hazel a široce se usmívala, když opustila matčin bok a běžela k otci.

Angelina se usmála a opřela se o rám dveří, když ty dva pečlivě sledovala. Pohled před ní bylo nádherný.

"Oh, zlato, moc jsi mi chyběla. Mám tě moc rád." Řekl Harry jeho dceři, jak si klekl na jedno koleno a otevřel náruč pro Hazel dostatečně široko. Vzal ji do teplé náruče a zvedl ji do vzduchu, jak umísťoval malé polibky po celém obličeji, což jí rozesmívalo.

"M-mám tě taky moc ráda, tati." Řekla mu Hazel, pokládajíc její hlavu na jeho rameno a zívla si, jak pěvně sevřela jeho košili její malou ruku. Bylo pozdě a už bylo dávno po její večerce, takže to nebylo velké překvapení, když se jí pomalu zavíraly oči a ponořila se do spánku.

Harry vypustil malé uchechnutí a pak se jeho oči setkaly s párem hlubokých modrých, které tak miloval. Pomalu se k ní přiblížil a když byl blízko, jemně ho políbila na rty, ujišťujíc se, že neprobudí jejich spící dceru a položila svoji hlavu na jeho hrudník. Nemuseli nic říkat. Vdechovala jeho opojnou kolínskou a poté zavřela oči, aby si vychutnala ten okamžik, chyběl jí.

Byli zase rodina.

Šli nahoru a Harry položil pečlivě Hazel na postel, aby ji zakryl přikrývkou a položil jejího oblíbeného medvídka pod její ruku. Pak ji políbil na čelo a odešel z místnosti, když se rozešel zpět ke své manželce.

"Proč jsi mi neřekl, že přijedeš?" Zeptala se ho, jak mu rozepnula košili. Seděla na jejich posteli a na sobě měla krátkou červenou noční košilku, její vlasy, které měly velké vlny, padaly na její ramena a její oči se na něj nevinně dívaly.

Moc mu chyběla, chtěl ji pouze vzít do náručí a nikdy ji nepustit, chtěl s ní zůstat pod přikrývkou celou noc a den, chtěl prozkoumat a políbit každou část jejího těla, líbat její rty, dokud nebudou růžové a oteklé, chtěl slyšet její jemné sténání, jeho jméno vycházející z jejích rtů, jak bude vzrušená.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat