xxiv

4.8K 155 8
                                    

❝Sny jsou často hlubší, když se zdají že jsou více šílenější.

➳➳➳

[Angel's POV]

O týden později....

Dala jsem poslední kousek svého oblečení do tašky a pak si povzdechla, opatrně ji zapnula a ujistila se, že je bezpečně zavřená. Podívala jsem se na Sandru přes celou místnost a viděla, jak trucuje.

"Co mám teď sakra celý týden dělat?" Zakňučela a rozhodila svoje ruky do vzduchu. Usmála jsem se na ni a položila dolů na podlahu moje zavazadlo. Přeháněla jako vždycky.

"Budeš dělat to, co jsi dělala, když jsem tu nebyla. Víš, že tady nebudu věčně." Připomněla jsem jí. Jenom další dva měsíce, to je, jak dlouho budu muset čekat a potom bude po všem. Slyšela jsem ně­koho vstoupil do mého pokoje a podívala se za sebe, abych našla Zayna, jak stojí ve dveřích se zubatým úsměvem na tváři.

"Jsi připravená? Přišel jsem pro tvé zavazadlo. Pan Styles na tebe čeká v autě." Informoval mě, jak vzal mé zavazadlo a vyšel ven ze dveří. Zamávala jsem na Sandru, která trucovala dál a vyšla z místnosti, následujíc Zayna. Viděla jsem Harryho sedět uvnitř auta, jak se dívá do svého telefonu se svraštěným obočím. Promnula jsem si svoje ruce dohromady a nastoupila do auta, kde jsem si sedla vedle Harryho, který otočil svoji hlavu na bok, aby se na mě podíval. Usmál se a dal svůj telefon zpět do kapsy.

"Takže, jsi připravená?" Zeptal se ve stejný čas, jak Zayn nastoupil dovnitř. Kývla jsem na něj hlavou.

"Ano."

"Už jsi někdy cestovala letadlem?" Zeptal se mě a upravil si trochu svoji košili.

"Ne." Přiznala jsem a on přikývl předtím, než ode mě obrátil jeho zrak pryč. Stále jsem nerozuměla, proč jedu s ním, když jsem se ho zeptala, řekl mi, že mě nemůže nechat samotnou po celý víkend, protože mi nevěří, ale já si myslím, že je v tom mnohem víc než jenom to. Ne, že bych se starala. Jedu do New Yorku, pořád tomu nemůžu uvěřit. Nikdy předtím jsem nebyla v zahraničí a jsem opravdu nad­šená, Harry si může dělat co chce, je mi to jedno.

Alexandr se o tom dozvěděl a včera večer mi zavolal, aby se ujistil, že se budu chovat dobře a dělat to, co bych dělat měla. Chce, aby mi Harry věřil, ale jak to mám sakra udělat, když nedokážu věřit ani sama sobě?

Jak jsme si blížili k letišti, viděla jsem kamery a novináře, jak se shromažďovali a čekali před vchodem. Moje oči se rozšířily a já se podívala na Harryho, který udržoval vážnou tvář. Zayn zaparkoval auto hned vedle nich a když se dveře otevřely a Harry vystoupil, všichni běželi k němu. Co se to kurva děje? Nikdy jsem okolo Harryho neviděla tolik novinářů, ode dne, kdy jsem sem přišla a z ničeho nic se tady objeví? Polknula jsem a vystoupila z auta, přitom stále udržovala moji hlavu dole. Ucítila jsem ruku na mém pase a zjistila jsem, že je vedle mě Harry a vede mě přes blikající světla. Položila jsem ruce před můj obličej, abych jim zabránila v tom, aby mě fotili a jakmile jsme vstoupili dovnitř, dva muži z ochranky se k nám přiblížili.

"Následujte nás tudy Pane Stylesi." Řekl jeden z nich a my to udělali a opustili tak hlasitý dav za námi.

"Kurva." Zaklela jsem si po nosem. Tohle bylo strašidelné. Podívala jsem se na Harryho, abych viděla, že mě stále pevně drží na jeho boku. Opustili jsme bránu a vešli dovnitř, kde bylo pár letadel. Brzy se přede mnou objevilo soukromé letadlo se slovy Styles Inc., které na něm stály.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat