xvi

5K 169 12
                                    


❝A on vypálil díry do mé kůže jeho ústy.

➳➳➳

[Angel's POV] *varování sexuální kontext*

Dýchej... dýchej, Angelino.

To bylo přesně to, co jsem si sama sobě říkala, ale bylo téměř nemožné, abych to udělala. Alespoň ne když byl tak blízko mě a já mohla cítit jeho jemný dotek na mém těle. Místnost byla najednou velmi horká a moje tělo bylo jako v ohni, jak jeho rty vypalovaly díry do mé kůže. Bylo to vážně dobré, ale zároveň mě to i děsilo... ten efekt, který na mě mohl mít. Mé zavřené oči se zatřepaly, když jsem ucítila, jak po mé žádosti nechával malé polibky na mém břichu a já vzala spodní ret mezi zuby. To čekání mě zabíjelo, teď jsem ho pouze potřebovala. Nikdy jsem ve svém životě nikoho tak moc nechtěla, ale Harry byl jiný, jeho dotek a jeho rty byly jako droga a on byl návykový.

"Možná jindy, miláčku." Slyšela jsem ho říct a moje oči se okamžitě otevřely. Harry se pomalu odtáhl, upravujíc si trochu svoje vlasy a zhluboka se nadechl. Otevřela jsem svoji pusu, abych protestovala, ale zastavila jsem se předtím, než jsem mohla něco říct a ztrapnit sama sebe ještě víc. Nemohla jsem mu říct, aby se sem vrátil zpět, to by znělo zoufale.

"C-co?" Zašeptala jsem a zvedla se. Jak by to mohl udělat, nechat mě chtít ho a potom mě nechat čekat? Tenhle muž mě iritoval, přísahala jsem, že jsem ho za tohle chtěla zabít. V jeden moment ho chci a pak ho nenávidím. Vždycky najde způsob, jakým udělá věci trapnými a mě cítit se trapně. Podí­vala jsem se na něj s vykulenýma očima, oddělávajíc se od něj.

"Slyšela jsi mě naprosto dobře. Pokud sis myslela, že když mě svedeš, tak ti to pomůže něco získat, pak ses pletla. Mám na práci jiné věci, jako například dokončit svůj obraz." Řekl s malým úšklebkem a vstal, přecházejíc k velkému plátnu, které bylo umístěno ve středu. Byla jsem v šoku z toho, co řekl. Moje oči ho sledovali a okamžitě jse vstala.

"Prosím?" Zeptala jsem se nevěřícně s rozzlobeným výrazem.

"Poslouchej, nemam teď čas se tady s tebou bavit. Jediná věc, kterou potřebuješ vědět je, že můžu mít jakoukoliv ženu, kterou chci, nepotřebuju holku, jako jsi ty. Dal jsem jasně najevo, že tady jsi jenom proto, aby si byla můj model a jenom to. I když musím říct, že tvůj pokus mě svést nebyl špatný. I když to nakonec skončilo tím, že jsem tě svedl já, což znamená, že na Doll hraješ slabou hru." Řekl a lehce se na konci zamračil předtím, než vzal štětce do svých rukou a všechno připravil. Jeho košile byla stále rozepnutá a byl vidět jeho potetovaný hrudník, jeho těsné džíny visely na jeho bocích odhalujíc tak jeho černé boxerky a jeho rty byly červené a oteklé z našeho předchozího líbání. Opravdu jsem nevě­děla, jak se mu podařilo vypadat bez jakékoliv námahy, tak dobře a z toho jsem se cítila ještě víc na­štvaně.

"Nejsem holka!" Zaprotestovala jsem.

"Je to tak, miláčku. Řekni mi, kolik máš let?" Zeptal se s úšklebkem na jeho tváři.

"Devatenáct." Odpověděla jsem a překřížila svoje ruky přes hrudník. Hluboce vydechl a zavrtěl hlavou.

"Přesně, jak jsem si myslel. Jenom holka. Omlouvám se, ale preferuji starší ženy."

"Ty-já... Urg... Právě jsem ti udělala laskavost." Vyplivla jsem na něj vztekle. Kdo si myslí, že je?

"Doll, nemusím platit za sex. Můžu dostat kohokoliv po kom budu toužit a ty to víš. A ty si mi neudělala laskavost, spal jsem s hezčími holkami. Teď prosím jdi a sedni si tam zpátky. Mám obraz, který musím dokončit."

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat