xxv

5K 156 4
                                    

❝ Nemůžu myslet normálně s tebou v mé hlavě.

➳➳➳

Studený vzduch silně foukal do stromů, takže nutil jejich větvě se energeticky pohybovat a listy, které ležely na zemi létaly všemi směry. Harry si natáhl kapuci jeho bundy přes hlavu a pokračoval v běhu, jak poslouchal muziku, která hrála z jeho telefonu. Pot pokrýval jeho čelo, nadechoval se a pomalu vydechoval, čímž se snažil udržet jeho dýchání rovnoměrné. Bylo ještě brzké ráno a park, kterým běžel byl prázdný, jenom s pár lidmi v něm.

Běh mu vždycky pomohl zmírnit jeho stres a uvolnit se, miloval ten pocit, který mu poté dal, a to je přesně to, co teď potřeboval. Byl naštvaný, ale nemohl ani vysvětlit důvod proč. No, ano včera byl naštvaný na Angelinu a na způsob, jakým ho odmítla. Není zvyklý na to, aby ho někdo odmítnul, to není to, jak to u něj funguje, on by měl být ten, kdo jí odmítne, ne opačně. To se nikdy předtím nestalo. Ale to, co cítil nebyl jenom vztek, byl to taky chtíč. Ten fakt, že ho donutila ji chtít o to víc, ho vytáčí, to je jisté, ale také ho vyzívá a potom ho vzrušuje ještě víc.

"Harry, chci tě. Prosím, chci to."

"Prosím, Harry."

Ten způsob, jakým se jeho jméno převalovalo na jejím jazyku a prosil ho minulou noc v jejím snu, ho dovádělo k šílenství, zabralo mu to hodně sil, aby se ovládnul, a to samé se stalo dnes ráno, když ji viděl jenom v jejím tričku. Ten způsob, jakým se okolo něj chová a ta nevinnost na jejím obličeji, ho dováděla k šílenství a všechno co chtěl udělat bylo ji přitlačit proti zdi a oš*kat ji nesmyslně, dokud by všechna jejich nevinnost nebyla pryč.

"Kurva." Zaklel s povzdechem. Začínal zase cítit horko, byl vzrušený a k*revsky nadržený, potřeboval to vypustit. Nebyl se ženou od té noci a pro Harryho to byla dlouhá doba. Nechtěl nikoho jiného než ji. Jenom přemýšlení nad ní mu způsobovala tuhle reakci. Harry zastavil a položil si jeho ruky na jeho kolena a ztěžka dýchal. Na obloze se ozval hlasitý hrom a okamžitě potom začal déšť stékat dolů. Harry se podíval na oblohu a nechal dešťové kapky padat na jeho obličej a párkrát zamrkal. A já si myslel, že počasí v Londýně je špatné, pomyslel si s úsměvem.

Poté se znovu narovnal a pokračoval v běhu, ale tentokrát mířil zpět k jeho apartmá do hotelu. Musí si dát sprchu a jít do jeho společnosti, dnes večer se také musí připravit na bál. Vstoupil do haly, dal si kapuci dolů a přešel k výtahu, kde si vytáhl svoje sluchátka z uší.

"Dobrý den Pane Stylesi." Přivítala ho blonďatá žena ze včerejška a on přikývl a zdvořile se na ni usmál. Dveře výtahu se otevřely a on nastoupil dovnitř, kde zmáčkl tlačítko jeho apartmá. Když konečně stál před dveřmi velkého apartmá, přejel kartou a zatlačil na dveře, aby se dostal dovnitř. Bylo tam ticho. Odhodil svůj telefon na pohovku, přecházejíc k jeho ložnici, ale hned se zastavil, když do výhledu přišel pohled na polonahou Angelinu.

Měla na sobě pouze její kalhoty a nic víc, její záda byla otočená na něj, jak se snažila dosáhnout na ramínko její podprsenky, ale neuspěla. Záludně se k ní přiblížil, nedávajíc najevo jeho přítomnost a dotkl se její měkké kůže jeho studenými rukami, což ji způsobilo husí kůži. Překvapeně zalapala po dechu a okamžitě se na něj otočila s rozšířenými modrými oči, dívajíc se na něj.

"Harry? Co tady děláš?" Zeptala se, dávajíc její ruku přes hrudník, aby si podržela podprsenku na místě.

Místo odpovědi se Harryho hladové oči dívaly na její tělo s pocitem, jak boule uvnitř jeho tepláků roste a hned poté, popadl lem jeho svetru a vytáhl ho nahoru, aby dal všechno mokré oblečení z jeho těla pryč. Jeho výrazné bicepsy byly lehce ohnuté, jak ho hodil někam za něj na podlahu a Angelina zalapala po dechu, jak na něj s úžasem zírala, čekajíc na jeho další krok.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat