xxxii

4K 156 8
                                    

❝ Možná jsem lhala, když jsem řekla, že jsem v pořádku.

➳➳➳

[Angel's POV]

Beep... Beep

"Je to tvoje chyba."

Beep... Beep

"Jak to sakra může být má chyba?"

"Dal jsi jí ty zatracený drogy!" Promluvil znovu první hlas. Byla to žena a zněla mi docela povědomě, ale nemohla jsem přijít na to, kdo to přesně byl.

"Nevěděl jsem, že věci mohou zajít tak daleko. Taky dost dobře víš, že to nebyly pouze drogy, které to způsobily. Do háje, praštila se hlavou o zeď." Odpověděl ten druhý, zvedajíc trochu svůj hlas. Byl to kluk. Znala jsem ho. Byl Matt.

Mohla jsem je slyšet pouze mluvit, ale nemohla jsem je vidět. Všechno bylo černé, obklopovala mě temnota a já začala panikařit. Co se mi stalo? Kde jsem to byla?

Beep...Beep

Co byl ten otravný zvuk? Snažila jsem se otevřít pusu, abych promluvila, ale opět nic.

Moje hlava jako by praskala, připadalo mi to, jako by mě někdo několikrát udeřil do hlavy. Ta bolest byla téměř nesnesitelná. Moje ústa byla také suchá. Potřebovala jsem vodu.

"Kurva Matte. Vyser se na to. Oba jsme za to zodpovědní. Pokud ona nebo někdo jiný promluví s policii, tentokrát neutečeme. Měli jsme štěstí. " Řekla žena.

Byla to Hayley. Co tady dělali?

O čem to mluvili? Nemohla jsem tady tak zůstat. Musela jsem se probudit.

Posunula jsem své tělo na tvrdé posteli, sténajíc, jak bolest projela mým tělem a já se zhluboka nadechla, když se mi konečně podařilo otevřít oči. Na začátku byl můj zrak rozmazaný a nemohla jsem dobře vidět, ale potom, co jsem několikrát zamrkala bylo všechno jasné.

Byla jsem v nemocničním pokoji, napověděl mi to pach dezinfekce a bílé nudné zdi. Mé oči se rozhlédly po malé místnosti a zahlédly Matta a Hayley blízko dveří, jak vedli vášnivý rozhovor. Poté se mé oči vlekly na mé ruce a až na můj hrudník, kde bylo několik náplastí umístěných spolu s hadičkami, spojující mě a srdeční monitor u postele.

Co se mi stalo?

Nemohla jsem si toho z minulé noci moc vzpomenout, jenom to, že jsem byla na party a pak myslím přišla policie. Všechno mezitím bylo kompletně rozmazané. Proč Hayley mluvila o drogách? Nic jsem si nevzala... myslím.

"Hayley. Matte." Podařilo se mi vykašlat. Oba se okamžitě otočili, aby se na mě podívali a viděla jsem, jak se jejich oči rozšířily v překvapení a úlevě.

"Díky Bohu, jsi konečně vzhůru." Zvolala Hayley řítíc se k mé straně, jak jsem se snažila posadit na loktech, ale cítila jsem se vyčerpaná. Moje ruce se třásly, a nakonec jsem se zhroutila znovu na postel.

"Potřebuju vodu." Zašeptala jsem.

"Oh, jasně. Sakra! Zapomněl jsem. Musíš být dehydratovaná." Řekla s panikou. Její ruce létaly všude, jak hledala sklenici vody, která stála vedle mé postele.

"Tady je Hayley." Řekla jsem, dívajíc se na ní očima. Zhluboka si povzdechla, projela si rukou přes její rozcuchané vlasy a vzala ji do ruky předtím, než ji umístila mezi mé rty a pomohla mi ji vypít.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat