vii

5.5K 171 8
                                    

❝Můžeš chytnout rýmu z toho ledu uvnitř tvého srdce.

➳➳➳

[Angel's POV]

Žádná slova nemohla popsat, jak jsem se v tu chvíli cítila. Mé srdce bušilo tak silně, že jsem myslela, že mi vyrazí z hrudníku. Muž přede mnou, Harry, byl velmi zastrašující a já jsem se stále nevzpamatovala z předchozích událostí. Pořád jsem mohla cítit jeho teplý dotek, proti mé kůži. Nesnášela jsem, jaký na mě měl vliv. Pomalu jsem se na něj podívala, abych viděla, že chystá nějaké věci a kousla se do rtu, dívajíc se dolů na oblečení, které mám na sobě. Řekl, ať ho sundám.

"No tak, rychle. Nemám celé odpoledne, mám věci, co musím udělat." Řekl přísně, aniž by se na mě podíval a já přikývla, i když jsem věděla, že mě nemohl vidět. Začala jsem tím, že jsem si sundala černé tenké legíny a nechala je sklouznout dolů k nohám, přičemž jsem je sundala úplně a tím odhalila své nohy. Polkla jsem a rozepnula šaty, co jsem měla na sobě.

Harry se na mě náhle podíval přes své rameno, jeho výraz byl nečitelný, což mě zastavilo v tom, co jsem dělala. Jeho oči skenovaly moje nohy a pak se na mě podíval se svojí zarudlou tváří, než se otočil zpět. Zhluboka jsem se nadechla a sundala poslední kus oblečení, který jsem měla na sobě, takže teď jsem byla pouze v mém černém krajkovém prádle.

Dala jsem ruce přes můj trup, snažíc se zakrýt tolik, kolik jsem mohla a sklonila hlavu, jak sem se blížila Harryho směrem. Věděla jsem, že mé tělo je stále pokryté modřinami, které na mě Alexandrovi muži zanechaly a nechtěla jsem, aby je Harry viděl. Zastavila jsem se před ním a slyšela jsem, jak si odkašlal, což mě okamžitě donutilo se podívat na jeho tvář. Lehce se uculil, když uviděl můj vzhled a pak zavrtěl hlavou.

"Víš... Obávám se, že tohle budeš muset sundat taky." Řekl a ukázal na moje kalhotky a podprsenku a moje oči se rozšířily šokem.

Cože? Tohle dělat nebudu. Ne, absolutně ne.

Jeho vážný výraz zůstal stejný, což znamenalo, že si nedělal legraci, když to řekl. Byl smrtelně vážný.

"Neexistuje žádný způsob, proč bych to udělala. Neudělám." Protestovala jsem s hlasem vysoko posazeným. Zvedl své obočí a vyšel směrem ke mně, klepajíc na bradu svým prstem.

"Máme dohodu, kterou bohužel nemůžeš porušit, takže navrhuji, abys dělala, co ti říkám." Řekl mi nakonec a zastavil se přede mnou. Jeho tvář byla zamračená a jeho oči se na mě intenzivně dívaly. Viděl jizvy na mém těle, ale neříkal nic.

"O tomhle jste mi neřekl." Řekla jsem klidně.

"Myslím, že jsem byl jasný, když jsem řekl, že chci model."

"Ano, ale nezmínil si, že bych to měla dělat, bez toho abych na sobě neměla vůbec nic." Skoro jsem křičela.

"Vážně jsem?" Ušklíbl se a tím mě naštval ještě víc. Byla jsem naštvaná a byla jsem si jistá, že to mohl vidět, ale pro zvláštní důvod ho můj postoj pobavil. Mohla jsem to vidět v jeho očích, protože zářily.

"Ty hajzle. Jsi blázen, jsi úchyl." Křičela jsem do jeho tváře a zvedajíc moji ruku do vzduchu, připravenou na to, ho praštit přes obličej, ale předtím, než mohla moje ruka navázat kontakt s jeho tváří, bylo moje zápěstí chyceno v jeho velké ruce. Přitáhl si mě blíž k místu, kde byl jeho obličej pár centimetrů od mého a pomalu a bolestně začínal tlačit na moje zápěstí, pokládajíc dolů moji ruku. Vyjekla jsem bolestí.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat