xxxi

3.3K 137 2
                                    

❝Zachraň mě před sebou samou, nenech mě utopit.

➳➳➳

[Angel's POV]

Teď, když nikdy nevystřelíš, nikdy se nedozvíš
A když nikdy nejíš, nikdy nevyrosteš

Zasmála jsem se a hodila hlavou dozadu, jak jsem tancovala uprostřed parketu a kymácela boky do rytmu hudby. Matt a několik dalších kluků měli kapelu a zpívali teď jednu jejich píseň na malém jevišti.

Pilulka, kterou mi před hodinou dal se pomalu začala probouzet a já se cítila mnohem lépe. Žádné další závratě, žádné další bolesti hlavy a žádný Harry. Byl jsem v sedmém nebi a nechtěla jsem zpátky dolů. Bavila jsem se.

Máš mile špinavou tvář
A když opouštíš svůj dům, ona tě prosí, "Zůstaň, zůstaň, zůstaň, zůstaň, zůstaň"

Moje ruky cestovaly nahoru po mém těle, což způsobilo že šaty, které jsem měla na sobě se trošku zvedly. Na mém čele se tvořil pot, jak náhodní cizinci tančili okolo mě, čímž mi nenechávali žádný prostor. Místnost byla naplněná hustým kouřem a já z mého místa nemohla vidět jeviště, takže jsem se pomalu prodírala přes těla lidí, dokud jsem se nedostala do přední části.

Dám mu ještě jednou
Dáme vám ještě jeden boj
Řekl jeden řádek
Protože tě znám

Podívala jsem se nahoru na Matta, který měl mikrofon v ruce, když se sebejistě pohyboval po jevišti, a usmála se na něj. Viděl mě tam a přiblížil se ke mně, přejíždějíc prsty přes jeho kudrnaté vlasy a dávajíc je na stranu. Na jeho tváři se objevil zlomyslný úsměv, jeho hnědé oči zářily a sehnul se dolů, čímž byl jeho obličej pár centimetrů od mého.

Teď máš svou zbraň
Je to mnohem těžší, teď přijela policie

Zpíval ty slova, když se hluboce díval do mých očí a odtáhl trochu mikrofon od jeho rtů. Pak přibližoval jeho tvář blíž k té mé, jeho oči cestovaly na mé rty a zavřel je, připravujíc se, aby mě políbil. Všimla jsem si, co se chystá udělat a rychle se odtáhla pryč, než se jeho rty mohly dotknout mých, přičemž jsem se chichotala. Místo toho jsem mu věnovala polibek na tvář a odešla pryč od jeviště a lehce mu zamávala. Usmál se, jakmile znovu vstával a mrkl na mě.

Teď ho zastřel, jestli je to o co stojíš
A když si sundáš masku,
abys zjistila, že všechno je špatně

Prorvala jsem si svou cestu k baru, kde seděla Hayley, sama. Poklepala jsem jí na rameno, čímž překvapeně nadskočila a posadila se naproti ní, smějíc se nad její reakcí.

Proč jsem se tak moc smála?

"Co to sakra bylo Angelino? Nedělej to." Zvolala, pokládajíc ruku na její hrudník. Usmála jsem se a objednala si pro sebe pití.

"Omlouvám se."

"Bavíš se, jak vidím." Řekla a usmála se na mě, když se napila z jejího pití. Vzala jsem skleničku do ruky a přikývla hlavou předtím, než jsem přiložila sklo mezi rty.

"Myslím, že jsi měla dost." Řekla mi Hayley a natáhla se, aby mi skleničku vzala z ruky.

"Ne, jsem v pořádku. Můžu pít tolik, kolik chci." Zaprotestovala jsem a odtáhla ruku pryč a vypila všechen alkohol najednou. Hayley mi dala nesouhlasný pohled a její oči se na mě zúžily, sledujíc mě pečlivě. Prostě jsem se na ni usmála.

Nebyl tady žádný možný způsob, jak by mi mohla zničit moji noc.

"Vzala sis něco, Angelino?" Zeptala se mě.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat