ix

5.1K 174 2
                                    

❝Byl jako měsíc, jeho část byla vždycky schovaná.

➳➳➳

[Angel's POV]

Moje oči byly do široka otevřené a rty také, jak sem pokračovala v zírání na muže, který stál přede mnou. Nikdy bych nečekala, že najdu člověka jako je Harry takhle. Byla jsem v šoku. Vždycky se zdálo, že byl vyrovnaný, ale teď ta představa o něm zmizela z mé hlavy, protože pár kroků ode mě stál naprosto jiný Harry. Tem s vážnými problémy se vztekem.

Byl v rohu studia, blízko boxovacího pytle, u kterého jsem si nepamatovala, že by tu byl, když jsem tu byla naposledy a prudce do něj udeřil. Neměl na sobě rukavice, měl je pouze obalené látkou okolo jeho klubu a zvuk jeho pěstí, když se srazili s pytlem, zněl opravdu bolestivě. Nezdálo se, že ho to zajímá. Nemohla jsem vidět jeho tvář, protože v místnosti byla tma, jediný krb nám poskytoval nějaké světlo, ale dokonce i v matném světle jsem mohla jasně vidět, že je bez košile.

Udělala jsem pár kroků blíž, abych na něj měla lepší výhled a mé oči jsem měla stála semknuté k jeho postavě. Jeho tělo se lesklo, jak ho pokrýval pot, jeho dlouhé kudrnaté vlasy byly mokré a přilepené na jeho čele a já mohla vidět jeho napjaté svaly, pokaždé když silou udeřil do pytle. Byl fascinující, ale co mě zaujalo nejvíc, nebylo jeho vypracované tělo. Byla to tak skutečnost, že černý inkoust pokrýval většinu jeho těla. Bylo prakticky pokryté tetováním, opět něco, co jsem nečekala. Obě ruce byly zcela pokryté malými a velkými tetováními a z toho co jsem viděla, tak i jeho hrudník. Dokonce měl jedno malé na spodní části jeho zad, což vypadlo jak nějaká věta, ale moc dobře jsem to neviděla. Byla jsem zaměřená na pozorování jeho tetování, že jsem si nevšimla, že přestal.

"Co tady děláš?" Zeptal se Harry, jeho hlas byl hluboký a plný hněvu, což mě vyděsilo. Zavrtěla jsem hlavou, přesunujíc svoje oči pryč z jeho těla a směřovala je na jeho tvář, viděla jsem, že se na mě nedíval. Místo toho byly jeho oči přilepené k podlaze, jak odmotával látku z jeho rukou.

"Já-já-" Zakoktala jsem.

"Co? Myslím, že jsem ti řekl, ať nevycházíš z pokoje, dokud ti neřeknu." Začal, jak otočil svoji hlavu a podíval se na mě.

Jeho tmavé zelené oči potkaly mé modré a já okamžitě litovala svého rozhodnutí neposlechnout ho. Rozhodně jsem měla zůstat v pokoji. Intenzita v jeho očích a zamračení na jeho tváři mi řeklo, že tím nebyl nadšený... ani trochu. Vypadal jako by mě chtěl každou chvíli napadnout, a to bylo zastřešující.

Ze zvláštního důvodu, i když jsem se toho muže přede mnou bála, jsem stále stála na mém místě. Nemohla jsem se pohnout, i když jsem opravdu chtěla utéct z místnosti.

"Ano, ale-" Začala jsem ve snaze to vysvětlit, ale znovu mě přerušil.

"Ale neposlechla jsi mě." Řekl, jakmile prošel kolem mě a mířil ke svému stolu. Otočila jsem se na něj, abych se na něj podívala, ale neměla jsem odvahu promluvit.

Popadl do rukou černý svetr, který ležel na podlaze a přetáhl si ho přes hlavu, aby zakryl svůj hrudník pokrytý tetováním. Pak jsem si uvědomila, že celou dobu jeho tetování skrýval. Vždy nosí košile s dlouhými rukávy nebo tmavé oblečení tak, aby nikdo nemohl vidět černý inkoust na jeho těle pod nimi. Agnes o nich musí vědět.

Rukou projel skrze jeho vlasy, ve snaze je odhrnout pryč z jeho obličeje a pak se otočil na mě. Sledovala jsem ho, jak si sám vzal sklenku s whisky, aniž by se obtěžoval semnou promluvit a já se začínala cítit zmateně. Před pár minutami byl naštvaný a teď i mě ani nevšímá. Jeho ruka vklouzla do zadní kapsy kalhot, kde vytáhl balíček cigaret předtím, než jednu umístil mezi jeho baculaté rty a zapálil ji. Zavřel oři, zhluboka ji vdechl a nechal kouř proudit do jeho plic.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat