xli

2.9K 134 6
                                    

❝Nerozumíš tomu a já to nemohu vysvětlit.

➳➳➳

[Angel's POV]

Chtěla jsem zmizet. Chtěla jsem se stát neviditelnou, aby mě nikdo nemohl vidět, ale věděla jsem, že se to nestane. Stála jsem přímo za Harrym s očima otevřenými strachem dokořán, když jsem sledovala malého chlapce, Joa, běžícího k Harrymu a pevně ho objímajíc. Jeho ruce se omotaly okolo něj, jak ho zmáčkl jeho malýma rukama Harryho kabát a strčil hlavu do ohybu jeho krku, jako by se bál, že by ho opustil. Harry udělal to samé a umístil polibek na vrchol jeho hlavy, když se postavil rovně, držíc ho s lehkostí v náručí.

Usmála jsem se na krásný výhled přede mnou, skoro jsem zapomněla na to, kde jsme byli. Náklonnost, kterou Harry ukázal chlapci v jeho náručí, byla úžasná. Bylo potěšující vidět ty krásné úsměvy na jejich tvářích, jak spolu navzájem mluvili. Harry se usmíval, dělal podivné obličeje a čechral jeho vlasy, což způsobilo, že Joe začal trucovat.

"Myslel jsem, že jsi na nás zapomněl." Řekl mu Joe jeho malým a smutným hlasem.

"Ne, kamaráde, nikdy bych na tebe nezapomněl. Byl jsem jen zaneprázdněný prací, ale teď jsem tady a mám pro vás všechny dárky." Řekl mu Harry a lehce sevřel jeho růžové tváře. Oči Joa byli otevřené dokořán a zalapal po dechu, jak se podíval na auto vedle Harryho, které bylo vyplněno dárky, než ho ještě jednou obejmul.

"Jo! Děkuji." Zvolal nadšeně a Harryho ho dal dolů, přičemž vzal jeho ruku do své velké. Joe prakticky běžel k autu a táhl Harryho spolu sebou, aby se pohnul a smál jsem se, na což Harry jednoduše pokrčil rameny.

Otevřel dveře a Joe okamžitě vlezl dovnitř, přičemž vzal největší krabici, kterou našel do jeho náručí. Dal si ji vedle ucha a několikrát ní zatřásl, protože se snažil rozeznat, co bylo uvnitř. Harry se na něj usmál a natáhl ruku, aby mu znovu pomohl vylézt z auta.

"Vybral sis svůj dárek?" Zeptal se ho Harry a Joe přikývl, jak v jeho rukou hrdě držel krabici.

"Ano."

Znovu se ke mně začali přibližovat a tehdy si poprvé Joe všiml mé přítomnosti. Jeho oči přistály na mě a trochu se zamračil, chystal se něco říct, ale nakonec se rozhodl proti. Zadržovala jsem celou dobu dech. Teď se to stane. Chystal se říct Harrymu, že mě tady už předtím viděl. Je to jen dítě.

Jsem v háji.

"Joe, tohle je Angelina. Pomohla mi přinést vaše dárky. Angelino tohle je Joe, můj malý kamarád." Představil nás Harry. Kdybys jen věděl, Harry.

Přinutila jsem se k úsměvu a Joe se na mě široce usmál, až vycenil své zuby, jak ke mně natáhl ruku, abychom si potřásli. Byla jsem zaskočená jeho gestem, ale neptal se a já váhavě položila svoji ruku do jeho, když jsme si potřásli.

"Rád tě poznávám Angelino. Děkuji, že jsi nám přinesla naše dárky." Řekl.

Polkla jsem. On si mě nepamatuje?

"Nemáš vůbec zač." Řekla jsem mu.

"Teď se pojďme podívat na ostatní děti." Řekl Harry a rozešel se, jak stále držel jeho ruku. Následovala jsem je, ale držela jsem svůj pohled na zemi. Nemohla jsem pochopit, proč Joe Harrymu neřekl, že mě už viděl. Nemyslím si, že na mě zapomněl, znělo to až příliš dobře, aby to byla pravda.

Jakmile jsme prošli bránou, podívala jsem se zpátky na ty dva kluky přede mnou. Harry byl otočený zády ke mně, ale Joe se díval přímo na mě a usmíval se. Pomalu přenesl jeho ukazováček na jeho rty a mrkl na mě. Pak pustil Harryho ruku a běžel za jinými dětmi, které si hráli na zahradě. Zařičel na ně a řekl jim, že Harry přijel a všechny jejich oči se obrátily na nás. Jejich tváře se rozzářily štěstím a usmáli se, když k nim Harry přišel a vzal každého z nich jednotlivě do náručí.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat