xxxviii

4.4K 135 4
                                    

❝Jsi droga a, oh Bože, jsem závislá.

➳➳➳

[Angel's POV] *sexualní kontext*

Měkké škrabání prstů po mých zádech byla první věc, které jsem si všimla, když moje mysl přicházela k vědomí. Sluneční světlo vykukovalo přes pootevřené tmavé závěsy a já se zamračila, když jsem svou ruku dala před obličej. Bylo asi dost pozdě, ale měkká postel, na které jsem ležela a uvolněný stav, ve kterém jsem byla, mě nechtěl nechat vstát.

Vzpomínky ze včerejší noci se začaly pomalu objevovat v mé hlavě. Otevřel jsem oči, jak jsem si uvědomila, že jsem nebyla sama a nebyla jsem v mém pokoji. Cítila jsem ho, teplo jeho těla a pravidelné pohyby jeho hrudníku při dýchání. Jeho prsty dělaly obrysy neviditelných čár na mé odhalené kůži, což mě donutilo se zahřát, jak jsem si vzpomněla na intimní chvíle, kdy jsme včera sdílely.

Můj dech se zadrhl, když jsem ucítila, jak se jeho ruka pohybovala mezi mými nohy, proto jsem se kousla do spodního rtu ve snaze přestat sténat jeho jméno a dát mu uspokojení, které hledal. Nechtěla jsem, aby věděl, jak moc mě jeho dotek ovlivňuje. Dělal to naschvál. Ten malý drzý bastard.

"Vím, že jsi vzhůru, miláčku." Zašeptal přímo proti mé kůži, hlasem pomalým a hlubokým, když mě jeho dech lechtal v uchu. Silná ruka našla jeho cestu kolem mého pasu a vytáhla mě zpátky proti jeho hrudníku. "Cítím, jak se tvůj tep zvyšuje." Zamumlal, umísťujíc malé polibky pod mé ucho.

"Třeseš se, miláčku."

Ruka, která byla mezi mými stehny byla stále výš a výš a já si povzdechla. Popadla jsem jeho ruku, abych ho zastavila a ucítila jsem, jak jeho hrudníku zavibrovat, když se zasmál.

"Probudil si mě. Nemůžete za mě sundat ruce, že ne, Pane Stylesi?" Zeptala jsem se ho s malým rostoucím úsměvem na mém obličeji, jak jsem se k němu otočila.

Harryho hlava byla položená na jedné ruce, vypadal ospalý ale zároveň pobavený mými slovy. Můj úsměv ztuhl, když jsem se na něj podívala. Byl to ten nejhezčí muž, jakého jsem kdy viděla. Jeho oči byly krásné zeleno-modré, jak je ranní sluneční svit zasáhl a já si namokřila své rty, dívajíc se na něj pečlivě. Tehdy jsem si uvědomila, že Harry Styles nebyl dokonalý. Jeho obličej nebyl čistý a bezchybný, měl jizvy, pravděpodobně z jeho dospívajících let, pár skvrn a malé vrásky mezi obočím od jeho neustálého mračení. Možná to bylo to, co ho dělalo více atraktivním, tyhle zbytečné chyby.

"Omlouvám se, ale je těžké se udržet, když vedle mě ležíš úplně nahá." Řekl s úšklebkem na tváři. Zavrtěla jsem hlavou nad jeho poznámkou a přitiskla hlavu na polštář, snažíc se skrýt, jak je mi trapně a také mé růžové tváře.

"Harry!" Zvolala jsem a hravě ho praštila do ramene.

"Nezakrývej si přede mnou svou tvář, Angel." Řekl mi. Právě když jsem na něj chtěla promluvit, uvolnil jednu ruku pod přikrývkou, která zakrývala naše těla. Na povrchu mé kůže se objevila husina, jak se jeho teplé dlaně posouvaly přes břicho a kolem pasu. Mé tělo okamžitě reagovalo na jeho dotek a já se k němu naklonila, přesouvajíc se k jeho tělu. Podívala jsem se na něj, abych ho našla, jak na mě intenzivně zíral s jeho spodním rtem mezi zuby.

"Myslela jsem, že se nemazlíš." Podařilo se mi říct, když jsem na něj hravě zvedla obočí. Nechala jsem své prsty cestovat po celé délce jeho ochablé paže až na jeho široké rameno. Harryho ruce byly uvolněné, než sklouzly za má záda, prsty tlačíc mé tělo, jak mě jeho paže přenášela blíž k němu.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat