xxvi

4.6K 146 14
                                    

❝ Ta nejsmutnější věc na zradě je ta, že to nikdy nepřijde od tvých nepřátel.

➳➳➳

Alexandr nikdy nebyl ten, kdo se lehce vzdal. Co chtěl, to dostal a pokud ne, potom zabíjel. Zabíjení nevinných lidí se pro něj stalo zvykem, užíval si moc, kterou mu dávala, dávalo mu to pocit být silnější. Miloval prosebný pohled jeho obětí a způsob jakým ho prosili, aby projevil slitování. Alexandr byl také velmi okouzlující a pohledný muž a v tom také pokračuje. S jeho oceánově modrými oči, černými hustými vlasy, hrubou čelistí a dobře stavěným tělem, stále dokáže zachytit pozornost několika žen. Nikdy nemusel prosit o ženu. To ony prosily o jeho pohled. Všechny ho milovaly, ale on nikdy, pouze dvakrát. Alexandr Hale miloval v jeho životě pouze dvě ženy a obě zlomily jeho chladné srdce a udělaly z něj monstrum, jakým je dnes. Je pravda, když říkají, že žena může změnit muže.

Paulina Cox byla jeho první láska a ta, která ho zranila nejvíc možná proto, že nikdy předtím nezažil opravdové zlomené srdce. Poprvé ji viděl, když mu bylo dvacet let, žila v malém špinavém domě naproti jeho s jejím otcem. Byla o tři roky mladší než on a nejhezčí dívka, kterou kdy jeho oči uzřely. Měla pronikavé zelené oči, které by si ve slunečním světle mohl člověk splést s modrými, její nos byl malý a špičatý, její rty ve tvaru srdce vždycky vypadaly tak růžově a přívětivě a její vlasy byly dlouhé a vlnité a dosahovaly až k jejímu pasu s čokoládově hnědou barvou. Měla drobnou postavu, ale zbožňoval ji, protože způsob, jakým si musela stoupnout na špičky, aby ho políbila a způsob jakým ji držel v jeho náručí a otočil okolo vždycky vykouzlilo úsměv na jeho tváři. Byla perfektní, téměř příliš perfektní na to, aby to bylo skutečné.

Po dvou letech, kdy spolu tajně byly, kvůli jejímu násilnému otci, najednou zmizela a poté jednu noc, kdy se toulal v ulicích naprosto opilý, jeho oči dopadly na malou postavu dívky uvnitř budovy, která stála v řadě s dalšími dívkami. I v tom stavu ve kterým byl věděl, že je to Paulina, jeho Paulina. Přešel k malé staře vypadající budově a podíval se zvědavě skrz okna. Když si přečetl nápis na dveřích a uviděl způsob, jakým jsou dívky oblečené, uvědomil si, co se doopravdy děje. Jeho Paulina byla nyní prostitutka, někdo, kdo dával její tělo mužům za peníze. On ji mohl dát peníze, lásku, štěstí, mohl jí dát měsíc, pokud by si o něj řekla, ale místo toho, aby s ním zůstala se rozhodla dělat tohle.

Ta noc je v jeho hlavě vtištěna navždycky, byl tak naštvaný a cítil se tak podvedený a zdrcený. Stále si pamatuje ten šok a rozpaky v jejích velkých zelených očích, když ho viděla vejít dovnitř a požadoval, aby s ním strávila noc. Vzal ji do svého domu a křičel na ni, křičel tak hlasitě, že to mohli slyšet i sousedé, ale ona nepromluvila vůbec, ani omluvu a v ten moment se uvnitř něj něco zlomilo. Bylo to monstrum, které se probudilo. Vzal si ji silou a ona brečela a brečela, horké slzy stékaly po její porcelánové tváři. Po pár týdnech se vrátila zpět, aby mu řekla, že je těhotná a čeká jeho dítě a požádala ho o ochranu, ale on ji nevěřil. Byla rozbitá Doll a to bylo naposledy, co ji kdy viděl.

Veronica Starr byla druhá láska jeho života – pokud se tomu tak dá říkat – bylo to spíš jako posedlost, kterou si k ní vyvinul. Seznámil se s ní o pět let později ve firmě, ve které spolu pracovali. Nikdy se nestali víc než jen přáteli a on byl vždycky nucen se na ni dívat a pozorovat ji z dálky, přemýšlejíc, jaký by to byl pocit ji políbit nebo se ji dotknout intimním způsobem. Dokud nepřišel na scénu Maxwell Starr. Veronica vypadala, že se do něj zamilovala, bylo to jako kouzlo a ona nad ním nemohla přestat přemýšlet a mluvit o něm Alexandrovi. Jednu noc ji přiznal jeho city a konečně ji políbil, ale její odpověď nebyla ta, kterou chtěla slyšet.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat