xxxvi

3.9K 128 3
                                    


❝Někdy je mlčení násilné.

➳➳➳

~ o 4 dny později ~

Žena před ním pokračovala v kymácení svými boky do rytmu hudby, přejíždějíc svými rukami po jejím štíhlém odhaleném těle. Ethan se na ni podíval s mazaným úšklebkem na tváři, jak se napil malým douškem z jeho pití a opřel si záda o židli, obdivujíc ji. Jedna z výhod života na místě, jako je Dollhouse byly ty krásné mladé ženy, které vás bavily, aniž byste za to museli platit. Potom všem, co udělal pro Alexandra si zasloužil nějaký čas pro sebe a zrzka, která na něm kroutila svými boky byla pro něj ideální formou rozptýlení. Perfektní sex taky.

Dívka se pomalu posadila na jeho klín se svůdným úsměvem a položila její ruce na jeho stehna. Ethan hluboce vydechl, zavřel oči, jak její ruce začaly jít výš a přecházely přes rostoucí bouli pod jeho kalhoty. Jemné nezaznamenatelné polibky umísťovala po celé jeho čelisti a krku. To je to, co potřeboval. Připadalo mu to jako věčnost, co se naposledy dotkl ženy nebo s nějakou spal.

"Ethane. Potřebujeme-" Řekl někdo, ale hned zastavil, když uviděl scénu před ním. Ethan naštvaně zavrčel a otevřel oči, aby se podíval na člověka, který přerušil jeho zábavu. Dívka na klíně nepřestala, a stále se pohybovala proti němu, jako profesionálka, jímž byla.

"Co chceš?" Zeptal se šokovaného muže před ním. Steve se poškrábal nervózně na zátylku a chystal se promluvit.

"Omlouvám se za... vyrušení, Ethane." Omluvil se, když si odkašlal. Ethan protočil oči a pomalu pokynul dívce, aby vstala. Věděl, že jeho jediná šance na odpočinek byla zničená a cokoliv, co Steve potřeboval, muselo být důležité a ti idioti to nemohli udělat bez něj. Zrzavá kráska poslechla a odešla pryč předtím, než mu foukla polibek jeho směrem.

"Mluv!" Dožadoval se Ethan, jeho zelené oči intenzivně zíraly na Steva. Začínal být netrpělivý z nedostatku odpovědí.

"Stále odmítá cokoliv říct." Informoval ho Steve, dívajíc se dolů na své nohy. Ethan se zamračil a praštil rukou o stůl. Vstal, přešel před dalšího muže a založil si ruce na hrudi.

"Dobře. Kde je?" Zeptal se ho.

"Je v místnosti s ostatními." Řekl mu Steve, ale předtím, než mohl říct něco dalšího, Ethan odešel. Vyrazil z hlavní místnosti, kde byly Doll a šel cestou k zadní části Dollhouse, kde byly panské místnosti. Všichni muži, kteří pracovali pro Alexandra se obvykle shromáždili tam, ale Ethan nikdy neměl rád jejich společnost. Jejich hloupé poznámky ho rozzlobily. Nenáviděli ho, protože byl Alexandrův oblíbenec a vždycky dostával víc peněz než oni, ale Ethan se nezajímal o to, co si myslí.

Jakmile k ní přišel, otevřel velké dveře a vstoupil do potemnělé místnosti. Modrá světla pro něj dělala trochu těžší rozeznání tváří v místnosti. Hudba hrála v pozadí a několik mužů se shromáždilo uprostřed okolo stolu hrající karty vzhledem k tomu, že ostatní hráli polo. Někteří z nich přestali a podívali se na něj, dávajíc mu hnusné pohledy, ale Ethan se jednoduše ušklíbl a úplně je ignoroval. Steve ho následoval a ukázal prstem na blond zraněného muže stojícího u zdi s hlavou dolů.

Ethan udělal pár kroků a jakmile stál před ním, odkašlal si, což způsobilo, že muž zvednul hlavu a podíval se na něj jeho modrými oči. Byl vyděšený. Ethan se usmál, přičemž otočil koutky úst směrem nahoru a podíval se s nesouhlasný pohledem dolů.

"Děláš si to těžší blondýnko." Uvedl. "Jenom odpověz na otázky, na které se ptáme a my tě necháme jít. Tak jednoduché."

Niall se postavil rovně spolu se zasyčením, jak jeho poraněná část těla pálila. Byl v bolestech. Mučili ho a mlátili po dobu sedmi dnů. Tak dlouhý byl čas, jak dlouho tady byl.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat