xxii

5.5K 142 4
                                    

❝ Každý anděl má ďábelskou stránku.

➳➳➳

[Angel's POV] *varování: sexuální kontext*

Jeho rty byly tak měkké a příjemné a chutnaly jako víno, které moji mysl obalamutilo. Dohadovala jsem se sama se sebou, jestli mám opětovat polibek nebo ho od sebe odstrčit, ale teplo uvnitř mě začínalo být stále větší a šířilo se extrémně rychle celým mým tělem. Jeho jedna ruka spadla dolů a potom níž kde hladil mé stehno a druhou rukou zatnutou v pěst držel moje vlasy, nutíc mě lapat po dechu. Harry to vzal jako dobrou příležitost, aby jeho jazyk vklouzl ke mně do úst a v tu chvíli, když jeho ruce byly omotané kolem mého pasu mě vzal do silného objetí a já ho políbila zpět.

Moje ruce našly jeho tvář a vlekly se dolů po jeho oblečeném těle, kde jsem cítila svaly pod hustou látkou. Přestal s polibkem a pomalu se odtáhl spolu s mým spodním rtem, jak jeho ruce vyhrnuly moje šaty trochu výš. Těžce jsem dýchala, snažila jsem se popadnout dech a podívala se na něj přes mé řasy, jak jeho oči ztemněly, a jak růžově a k zulíbání jeho rty vypadaly. Vážně pro mě není dobrý. Jeho ruka se pohnula směrem k mé vnitřní straně stehna a můj dech se zadrhl, když jsem položila dlaně na zeď zamnou, abych se opřela. Harry si toho všiml a ušklíbl se, když přesunul jeho obličej blíž k mému uchu.

"Harry měli bychom toho nechat." Zaskřehotala jsem, aniž bych se starala o to, že jsem mu řekla jmé­nem.

"Musíš se naučit to někdy nechat být a bavit se. Nech mě ti to ukázat, Angel." Zašeptal a vzal moji ruku do jeho a bez rozmyšlení nás vedl do jeho ložnice. Dveře zamnou se zavřely a moje záda byla natlačena na Harryho hrudník, jak se přesunul k posteli.

Co to dělám? Ne, tohle se nesmí stát. Posbírala jsem všechny síly, které jsem měla a točila jsem se na něj.

"Přestaňte Pane Stylesi." Řekla jsem mým silným hlasem, jak jsem se na něj podívala s přimhouřenýma očima. Nevypadal šokovaně.

"Proč?" Ušklíbl se znovu.

"Protože to nechci udělat, ne znovu. Neustále mě rozčilujete. Nemůžu Vás vystát a jsem si sakra jistá, že pro Vás nechci být jenom další Doll, kterou přidáte do své sbírky." Řekla jsem frustrovaně ve snaze přijít na dobrý důvod. Popadl mě za zápěstí a posadil se na postel a tím mě donutil si sednout na jeho klín, jak vzal můj obličej do rukou.

"Není to vtipné? Taky tě nemůžu vystát. Ale zvláštní důvod je, že tě právě teď potřebuju a ty taky. Oba jsme dospělí Angel, myslím, že už jsme vyřešili celou tu Doll věc, nebo ne?" Řekl a já neodpověděla. Nevěděla jsem, co říct, protože hluboko uvnitř jsme oba věděli, že to byla pravda. Moje mlčení vzal jako znamení toho, aby pokračoval, uchopil mé boky a přitáhl si mě tak, abych seděla obkročmo a já ho nechala, jako bych byla v nějaké mlze. Neztrácel čas a přitiskl jeho rty na můj krk a moje hlava spadla dozadu jak tichý povzdech opustil moji pusu.

"Tvoje tělo mi nemůže odporovat, miláčku." Zašeptal proti mému krku, jak se jeho ruce potulovaly po mých zádech a brzo našli zip. Pomalu rozepnul šaty a pohnul se dozadu spolu semnou v jeho náručí, položil mě mými zády přitisknutými k posteli, takže mohl sundat moje šaty. Rozepl si svoji košili a pře­sunul se nade mě. Aniž bych si to uvědomila, co dělám, přejela jsem nehty přes jeho nově odhalenou pokožku dolů až k opasku na kalhotách, přejížděla jsem dolů na jeho boky a s několika dalšími pohyby se mi podařilo přetáhnout košili z jeho ramen, jak to on udělal s mojí podprsenkou.

"Tak nevinná." Zašeptal svým hlubokým chraplavým hlasem. Tyčil se na semnou a jeho kudrnaté dlouhé vlasy se dotýkaly mého obličeje. Moje postava byla v porovnání s tou jeho miniaturní. Roztře­seně jsem se nadechla a najednou jsem si uvědomila, jak jsem před ním stála odhalená, když se na mě jeho oči podívaly a on sklonil hlavu k mému prsu. Vzal moji bradavku do jeho úst, jemně ji sál a tahal ji mezi jeho teplými jemnými rty. Moje tělo se pohnulo reakcí a moje rty se oddělily, jak jsem zamumlala vlastní slova. Foukl na ně studený vzduch a pak jeho dlouhé prsty sklouzly hladce dolů k mému žaludku.

NUDE » h.sKde žijí příběhy. Začni objevovat