10

2.5K 121 11
                                    

Pohled Mcgonagalové

Hned jak jsem přečetla to jméno vyděsilo mě to jenže potom ze zástupu děti vyšla ona ta holka moc dobře jsem si jí pamatovala byla to ta která byla s Bellattix jak jsme jí já a ostatní členové řádu chytali jenže utekla,přemýšlela jsem proč vlastně byla právě s ní protože ať jsme chtěli jak jsme chtěli Bellattix nám nic neřekla. A teď už to konečně víme ona je dcerou toho jehož jméno nesmíme vyslovit. Koukla jsem na Brumbála který se taky netvářil zrovna nadšeně. Klobouk na hlavě měla vážně dlouho i když já hned věděla kam jí má zařadit,nakonec tak jak jsem předpokládala skončila ve Zmijozelu. Hned šla ke svému stolu kde ji uvítal Draco Malfoy,usadila se a zařazování skončilo poté zase jako každý rok vstal a popřál všem dobrou chuť a já si všimla že se ta holka furt dívá po Severusovi,dokonce si myslím že spolu tajně komunikovali myslí. U oběda se ke mě sklonil ,,Minervo je to ta holka kterou jsme viděli při zatýkání Bellattix " jen jsem kývla ,,musíme si na ni dávat pozor " zase jsem jen kývla ,,Minervo nepřipomíná ti něco ten amulet co má ta Radllová na krku" řekl Brumbál a já se pozorněji zadívala a to co jsem viděla mi vyrazilo dech byl to medailónek Destiny té mocné čarodějky ,,Brumbále je to co si myslím" ,,ano Minervo je to medailón Destiny" řekl se značným zamyšlením a strachem. Už jsem o té čarodějce slyšela tolikrát prý uměla vytvořit portály do jiné dimenze díky ní víme že existují tuny světů s různými tvory,rostlinami,lidmi,pohádkovými postavami které byli do té doby nám známé  jen v pohádkách a legendách,taky prý se uměla dorozumět s čímkoli co potkala ať to byli tvorové a rostliny nekouzelné nebo kouzelné,taky se povídá o její léčitelské moci prý jediným dotekem uměla oživit nebo uzdravit co si zamanula a nezáleželo na to co to bylo,stejně jako to uměl uklidnit svou hudbou a taky se říká že byla silnější než samotný Merlin jestli ho ta holka použije proti nám tak si rovnou můžeme začít kopat hroby. Všimla jsem si že se Brumbál pořádně zadíval na Severuse asi protože je to špión tak by měl o tom něco vědět ,,svoláme schůzi řádu Minervo " věděla jsem o čem bude o ní.

Pohled Mayi

Konečně už sedím docela mě potěšilo že mi moudrý klobouk řekl že bych do té druhé koleje patřila víc jo vy vlastně nevíte do jaké té druhé koleje jsem chtěla no,ale nikomu to neříkejte hlavně ne mému tátovi jo dohodnuto...dobře chtěla jsem do.....bubny prosím ps: představte si takoví ten virbl když se něco oznamuje dobře nebudu to dál obkecávat je to HAVRASPÁR tadááááá asi se ptáte proč
1: vyhnula bych se sporu mezi Nebelvírem a Zmijozelem

2: líbí se mi že naše zakladatelka byla holka ( nemám nic proti druhému pohlaví takže sorry)

3: jsou tam primárně knihomolové bez urážky a tam já zapadám

4: Havraspár je super

Po dobrém jídle i s Riley která byla furt uchycená na mém triku nás zavedli na pokoje a já hned zalezla do pokoje kde jsem byla sama tak jsem pustila Riley šla si udělat hygienu,po ní jsem vybalila,převlékla jsem se a šla s Riley spát, s Destiny jsme si popřáli dobrou noc a ona šla mě hlídat ve snech.

Omluvte prosím chyby v textu.

prokletá sestra Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang