107

567 24 4
                                    

Pohled Voldemorta

Moje dcera zmizela od toho co se stalo na ministerstvu jí nikdo neviděl. Už mě opustily obě moje slečny. Nevím co si bez nich počnu. Aspoň Seví mi zůstal teď se o něj starám já a Narcissa, akorát skoro furt pláče chybí mu máma až na noc to nepláče nikdy ani nevím proč a když se do jeho pokoje snaží někdo dostat dveře se zamknou jakoby ho Maya přišla navštívit ze záhrobí ,,ne na takové věci nesmím myslet" okřikl jsem se a vzal si Sevího do náruče.

Pohled Harryho

Už je to docela dlouho co Maya zmizela. Brumbálovi se snažím vyhýbat obloukem už jen kvůli tomu co řekl na ministerstvu. Rom je pryč je mi z toho docela na nic a tuším že kdyby  byla Maya byla by konečně štastná s Hermionou jsme pořád kamarádi a dokonce bych řekl že jsme si ještě bližší. Malého Sevího jsem už neviděl ani Longbotomovi a Weasleyovi, chápu je to to jediné co po Maye a Voldemort ho chce u sebe. Všichni kdo Mayu znali jsou skleslí a jediný kdo oslavuje je Brumbál. Je doufám že ať je kde je je v pořádku.

Pohled Mayi

V noci jsem se často vkrádala do pokoje Sevího abych s ním aspoň byla. Je mi líto že to musím dělat, ale je to jediná cesta. Za chvíli vychází slunce a já mizím z pokoje mého syna.

Omluvte prosím chyby v textu.

prokletá sestra Where stories live. Discover now