105

562 29 14
                                    

Pohled Hermiony

To bylo úžasné mít v náručí to miminko. Jenže jsme byli tak zahledění do miminka že jsme si ani nevšimli že nás Maya pozorovala. Pak se, ale Harry na ní otočil a uviděl že je vzhůru. Všichni jsme se k ní nahrnuli ,,jak vám je slečno" zeptala se jí ošetřovatelka ,,ano jsem, kde je moje dítě" zeptala se hned. Já k ní i s tím malým v náručí. Maye jsme ho hned podle rady ošetřovatelky nejdřív dali na břicho. Hned potom si ho Maya vzala do nářučí. Miminko se hned usmálo asi vědělo že je u maminky ,,jak se bude jmenovat" zeptal se Harry ,,bude to Severus Tom Raddle" řekla. Všichni se podívali na pana profesora se kterým to očividně otřáslo ,,opravdu chceš aby se tak jmenoval" zeptal se profesor Snape, Maya jen přikývla. Potom už si vzali slovo Malfoyovi s tím že Mayu a malého Severuse domů. Tak Draco odešel pro Mayiné věci. Než Maya odešla viděla jsem jak se Malfoyovi, Moly, Artur a Nevillovi rodiče spolu mluví. Poté proběhlo loučení a Maya odešla.

Pohled Mayi

I přes to všechno co jsem si kvůli tomu vytrpěla jsem nakonec ráda a stačil k tomu jen pohled na moje miminko. Je tak rostomilí a a sladký. Teď jdeme do Příčné ulice vše nakoupit. Zatím co já vybírala Narci držela Severuse. Mimochodem staršího Severuse to dost vzalo i když měl tu ledovou masku, určitě si od něj ještě něco vyslechnu. Když jsme měli všechno mohli jsme jít domů. Táta mě i Sevího uvítal. Potom co skřítci dodělali dětský pokoj jsem šla Sevího uložit sama si lehla na pohovku v pokojíčku. Přivolala jsem si deník Salazara a četla.

Pohled Luciuse

S Longbotomovími a Weasleyovými jsem se dohodl že až bude Maye líp sejdeme se spolu a všechno probereme.

Pohled Andromédy

Byla schůze na které se probírali co se stalo nového teda hlavně se tam probíralo to Mayiné miminko. Longbotomovi a Weasleyovi nám řekli že se s nimi až bude Maye líp sejdou a všechno proberou. Potom co se všechno probralo jsme šli domů.

O tři dny později pohled Mayi

Zrovna jsme šli já, můj Seví a Malfoyovi na schůzku kde se vyřeší jak přesně to bude probýhat s miminkem a mám další novinu v noci potom co jsem uspala Sevího mi na okno pokoje zaklepala sova s balíčkem. Problém byl že takovou sovu jsem ještě neviděla. Otevřela jsem tedy okno ona vzlétla, balíček pustila na mou postel a vyletěla oknem pryč. Když jsem se na ten balíček podívala tak nebyl ani podepsaný. Nakonec jsem ho rozbalila a na mě vypadali dvě knihy. Po dalším zkoumání jsem zjístila že to jsou deníky Helgy z Mrzimoru a Godrika Nebelvíra. Takže jsem furt četla a našla něco co by mi mohlo dost pomoct. Po schůzce jsem šla s malým do příčné ulice kde jsem mu i něco koupila. Přitom jsme dostala skvělý nápad že si dám zmrzlinu. Jenže mě zarazil jeden pohled. Fred a George stáli před nějakým domem na který se smutně dívali, viděla jsem že i paní Wealeyová brečí, taky tam byl fénixův řád a zlaté trio. Došla jsem k nim a vyslyšela kousek rozhovoru ,,děkuju kluci moji jen je mi to líto kvůli nám si nemůžete splnit sen" řekla Molly plačtivě ,,ahoj co se tu děje" zeptala jsem se jich ,,nic se neděje" ,,jen jsme mamce dali peníze které jsme měli na náš krámek" řekli. Věděla jsem že si dávali peníze, ale nevěděla jsem že tolik ,,jo to jo je to hrozné" řekla Destiny ,,já jim nechtěla ublížit" řekla jsem v duchu na svou obhajobu ,,tak s tím něco udělej" zakřičela na mě Annabelle ,,hele a co kdybych vás zafinancovala" zeptala jsem se jich. Všichni se na mě podívali ,,t by jsi nám pomohla i přes to co se stalo" zeptal se mě Fred ,,ano nechci aby jste trpěli jen jsem chtela aby byl potrestaný Ron" řekla v klidu a vzala si Sevího do náruče protože začal plakat ,,to by jsi byla moc hodná zlatíčko" řekla Molly a opatrně mě objala ,,chcete ho podržet" zeptala jsem se Molly která hned s radostí kývla. Potom co jsem jí dala Sevího jsem zašla pro něco do kabelky ,,fajn tak kolik potřebujete" zeptala jsem se jich ,,no asi tak 10 000 za to místo" řekl George. Napsala jsem jim šek a podala jim ho ,,dobře až budete nakupovat nábytek dejte vědět jasný" řekla jsem ,,jasně a kdykoliv k nám příjdeš budeš mýt vše zadarmo" řekl Fred ,,dobře" odpověděla jsem a vzala si Sevího, pak už jsem se jen rozloučila a šla domů. Všechno jsem tátovi vysvětlila a šla se starat o Sevího, číst deníky.

Omluvte prosím chyby v textu.❤😁🐍😁❤🐍

prokletá sestra Where stories live. Discover now