106

540 27 0
                                    

Pohled Mayi

I přesto že mám miminko musím trénovat a vlastně mi to ani tak nevadí teď když už vím tu úžasnou informaci. Navíc jsem taky hledala lék na tu věc kterou jsen objevila. No dál jednou když jsem trénovala jsem omylem zase otevřela portál do jiného světa a vypadla kniha Harry Potter a fénixův řád když jsem se na to ptala mistra řekl mi jen že existuje mnoho paralelních vesmírů a dál to neřešil. Můj život začal padat do stereotipu. Ráno vztát udělat hygienu, jít probudit Sevího, obstarat Sevího, jít na snídani, dát najíst Sevímu, dát spát Sevího, hledat složení léku, jít trénovat a pak zase práce okolo Sevího. Né že bych si stěžovala je fajn zpomalit, ale když si vezmu jaké výkony jsem musela kvůli svým dobrodružstvím podávat tak je to teda dost velké zpomalení i když jen na chvíli protože se budu muset ponořit do vélkého dobrodružství. Jen je mi líto že tu budu muset nechat Sevího, ale vím že Narci se o něj dobře postará. Sem fakt blbá máma. Taky jsem zjístila že už s tátou nejsem tak propojená protože když rodila nic necítil.

Pohled Severuse po několika týdnech

Šel jsem zrovna na schůzi fénixového řádu. Znova se probíralo Mayiné dítě a taky to co provedli dvojčata Wealsyovi na NKU, ale zasloužila si to a taky jsme tu byli kvůli tomu že zlaté trio a pár lidí z Brumbálovi armády se vidalo na ministerstvo protože tam prý Voldemort mučí Siruse, ale ten je tady s námi, určitě je to past.

Pohled Mayi

Opatrně jsem se plýžila regáli s věždbami a najenou jsem uviděla věštbu s mým jménem ,,na tohle nemáme čas" okřikla mě Annabelle ,,navíc by tě to jen popletlo,jestli s tím vážně chceš něco udělat znič to" řekla Destiny. Věždbu jsem vzala do rukou a hned začala mluvit, naštěstí jsen to neposlouhala a pustila jí na zem kde se hned roztříštila. Uslyšela jsem jak se Lucius baví s Harrym. Chvíli to šlo dobře dokud na ně smrtijedi nezaútočily. Rozběhla jsem k východu odsud a přitom vrhala kouzla na smrtijedy. Jenže Ginny použila jednou kouzlo při kterém začali regály padat jako domino. Rychel jsem se dostala ven a schovala se. Brumbálova armáda a zlaté trio chtěli utéct, ale Harryho zaujal portál který tam stál, tím se zdrželi a smrtojedi je dostali. Naštěstí se tam objevil po chvíli i  fénixův řád. Byl boj a já se znažila aby někdo někoho nezabil. Bohužel nebo spíž bohudíky Rodolfus zabil Rona ,,hurá konečně klid" řekla Annabelle ,,to jo" odpověděla jsem jí ,,no tak holky vždyť zemřel projevte aspoň trochu úcty" zakřičela na nás Destiny a mi s Annabelle chytli pořádný výtlem. Jenže jsem se tím prozradila a tak jsem se musela rychle schovat za kámen ,,ještě chybí Brumbál" řekla Annabelle ,,jo to jo, ale toho už si vychutná táta" řekla jsem jí. Destiny nám zase začala něco vytýkat, ale to už jsem musela běžet za bratrem který běžel za Rodulfusem. Harry použil jednu z nepromíjítelných kledeb a to Crucio, chtěl ho zabít a v tom se tam oběvil táta který ho vybízel ať ho zabije. Harry to neuděl a místo toho poslal kouzlo na tátu. Nakonec přišel Brumbál a rouzhostil se ohromný souboj mezi ním a tátou. Po chvíli tátu zasáhlo kouzlo a on skončil na kolenou. Brumbál k němu přistoupil s napřaženou hůlkou. To jsem nemohla dopustit tak jsem na něj poslala kouzlo které ho odhodilo na stěnu ,,věděl jsem to že budeš s ním" řekl Brumbál ,,i když výborně že jsi tady aspoň se s tebou konečně vypořádám když mé předešlé plány nevyšli" řekl a zaútočil na mě ,,je škoda že tě ta bouře kterou jsem na tebe sesla nezabila všechno by pak bylo lehčí" zakřičel na mě ,,já věděla že to byl on" řekla jsem v duchu ,,měla jsi pravdu" řekla Annabelle. Dál jsme bojovali než jsem se nenachala zasáhnout a odhodit za sochu, na stěnu. To už se do toho přidal i táta. Já se zatím zneviditelnila, poslala myslí zprávu tátovi že se omlouvám a přemístila se abych si vzala věci které jsem si nachystala do tažky, rozloučila se se Sevím a zmizela na výpravu za svým dobrodružstvím.

Omluvte prosím chyby v textu.

prokletá sestra Where stories live. Discover now