73

1.1K 61 12
                                    

Pohled Siriuse

Hledali jsme jí všude,ale nenašli. Vyslechnot mou matku nám taky nepomohlo. Jen jsme se dozvěděli že jí dala Kraturu proto tu není. Hnusná babizna. Zrovna jsme se vraceli ke me domu. Jenže dveře byli otevřené i když já vím že jsem je zavíral ,,hůlky připravit"řekl Brumbál. Vešli jsme dovnitř a viděliže je kuchyně čistá. Tak jsme zamířily do obýváku kde nás čekalo překvapení. Tím překvapením bylo to že v křesle seděla Bellattix hned jsme byli všichni v pozoru ,,co tu chceš Bellattix" zeptal jsem se jí. Ona si zatím pohrávala s hůlkou v ruce ,,ach můj milý bratranku ty určitě pro koho jsme si přisli" řekla a okolo nás se začali objevovat smrtijedi až tak že nás obklíčily ,,dej mi mou dceru"zavrčela ,,to nenítvá dcera je to dcera Lily a Jamese nikdy nebude tvoje" řekl jsem jí ,,a jak jste na to přišli" zeptal se jeden hlas ode dveří kde si to k nám pomalou dramatickou chůzí vykračoval samotný Pán zla. Harry se držel za jizvu která ho hodně bolela ,,Lupin nám to řekl a vše potvrdila krevní zkouška" řekla Nimfadora mírně roztřeseným hlasem ,,ale to si jen myslíte jí se u nás líbí tak nám jí vraťte nebo teprve poznáte hněv lorda Voldemorta" řekl ,,ach Tome ty myslíš že ti jí jen tak dáme,ty její moc proti nám nepoužiješ" řekl Brumbál a vyslal na Voldemorta kouzlo kterému se bohužel vyhnul. Začala bitva,děti byli schované tak aby se jim nic nestalo. Najednou Bellattix zakřičela ,,nikdo ani hnout a dajte nám Mayu jinak zemřou" řekla a mířila hůlkou Hermioně na krk a ostatní smrtdijesi drželi ostatní děti. Všichni jsme přestali ,,dobrá,dobrá jen jim neubližujte" řekla ustaraně a vyděšeně Moly přece jen tam byli i její děti ,,puste je a mi vám všechno řekneme" prosila Moly. Smrzijedi se zasmáli ,,ne nejdřív Mayu" zařval někdo ze smrtijedů ,,mi ji nemáme někam se nám stratila" řekla Androméda ,,COŽE!!!?" zakřičel naráz Voldemort a Bellattix ,,jak jako stratila" zeptal se smrtijed ,,no večer rady byla a ráno už ne" řekla Androméda. Voldemort s Bellattix se rozlobyli a začali rozbíjet vše co jim přišlo pod ruku. Naštěstí nikdo z nás nebyl zraněný. Dokonce i smtijedi se radši kryly. Potom co se uklidnily má šílená sestřenka zakouzlyla hůlkou. Všude byl jen černý dým. Poté co šlo vidět jsme zjístili že tu nejsou.

Pohled Bellattix

,,Musíme jí najít,nic teď není důležitější než najít mou dceru a nic jiného se nebude dělat" zakřičel rozkaz hned co jsme se vrátily do Malfoy manoru ,,pane já jen co ten úkol co jste nám zadal,pane přece to všechno teď nezastavíte kvůli holce,vždyt jsi můžete obstarat novou" řekl jeden smělý a nevychovaný nováček. Když to dořekl myslela jsem si že ho brzy zabiju. Pán na něj poslal crucio které trvalo čtvrt hodiny přičem smrtijed těžce oddychoval. Poté ho svázal a nařídil Naginy aby ho sežrala za živa ,,ještě někdo nějaké námytky" zeptal se náš pán ,,no tak co tu tak okouníte běžte hledat mou dceru" řekl a proměnil se na černý dým který otevřeným oknem vylétl ven. Ostatní i já udělali to samé

Po několika hodinách

Mayu jsme neoběvily jako by se po níslehla zem. Vrátila jsem se domů a šla do jejího pokoje. Její mazlíčci ležely na její postely a vnímali postupně mizející vůni. Oba jsme pohladila ,,nechcete jít ven" zeptala jsem se jich. Oni se ani nehly. Začala jsem chodit po pokoji a všechno zkoumala. Bylo to tu jak v muzeu o té nejhezčí a nejlepší holčičce na světě ,,ne ještě nesmíme stratit naději" okřiklo mě moje svědomí. Vzala jsem jednu fotku do rukou. Byla to fotka toho jak jsme s malou Mayou a Narci s Dracem měli večírek. Různě jsme si hrály a dělaly  blbosti. Nakonec jsme si udělaly taneční párty. Náš pán nebyl doma a tak byl dům náš

Flashback

Byli jsme v domě sami. Byl večer a mi se rozhodly že upořádáme párty. Celým sídlem zněly písničky a z Mayiného pokoje i různě barevná světla. Narci a Draco už to vzdaly a šli spát. Tančily jsme jako šílené když se najednou otevřely dveře a v nich stál můj pán. Hned jsem vypla hudbu,ale ani to Maye nepřekáželo v tom aby furt skákala na postely do rytmu písničky ,,co se to tu děje" zeptal se náš pán. Maya jak uslyšela hlas svého otce se vším přestala a vrhla se svému tátovy kolem krku. Byl to rostomilý pohled na ty dva ,,tati mi tu máme taneční párty přidáš se k nám" zeptala se s nadějív hlase Maya. Pán zla přemýšlel jak by se z toho mohl vymluvit jenže když se podíval pod sebe a viděl Mayin obličej kývl. Maya začala pištět,poskakovat a nadšeně vykřikovat ,,hurá" ,,dobře,ale slumíte tu hudbu" řekl. Já zase pustila muziku i když o trochu slumenou. S Mayou jsme tančily a můj pán se taky vlnil do rytmu hudby. Když jsme tančily tak mě někdo trefil polštářem. Podívala jsem se dolu a viděla usmívající Mayu ,,polštářová bitva" zakřičela a trefila polštářem i svého tátu. Po polštářové bitvě kterou jsme nechali vyhrát Mayu jsem si všimla že se jí klíží oči. Vypla jsem hudbu a vzala Mayu do náručí. Položila jsem jí na postel kam jsem dala polštáře a zhodila na zem vše co tam být nemělo. Maya se přitiskla k plyšákovy ,,mami povíš mi pohádku" zeptala se ,,dobře,bylo nebylo zazvonil zvonec a pohádky je konec" řekla jsem ,,ne mami tu nemám ráda " řekla ,,ale jdi ta je tvoje nejoblivenější" řekla jsem se smýchem ,,a k tomu tunu lásky" řekla jsem a dala pusu na čelo ,,a tobě třitisíce tun" řekla ,,třitisíce,to je hromada" řekla jsem a vztala od její postele ,,a spát jinak prodám všechny tvoje hračky" řekla jsem když jsem zavírala dveře. Ještě jsem slyšela jak se smála.

The end flashback

Bylo to super. Ach ty staré časy. Slyšela jsem otvírání dveří. V nich stál můj pán. Sedl si na postel,povzdechl si a začal hladit její mazlíčky ,,neboj te pane ona se vrátí" řekla jsem mu. On se na mě podíval a pousmál se. Lehla jsem si na její postel a vnímala její vůni. Pán si lehl za mou. Riley si mu lehl na břicho. Shasta zas mě na nohy. Povídali jsme si o Maye. Potom už si nic nepamatuju protože jsem usnula.

Omluvte prosím chyby v textu💚🐍😁💚😁😁💙💚❤❤❤

prokletá sestra Where stories live. Discover now