88

1.1K 58 14
                                    

Pohled Mayi

Furt jsem slyšela hlasy jak se hádají. V tom hluku se nedalo pořádně spát bylo to těžké vůbec znovu zabrat až dokud nebylo náhle úžasné ticho. Zase jsem upadla do říše tentokrát nočních můr

Mayin sen

Stála jsem zase na tom krásném místě jenže tentokrát to bylo jiné už tu nebyli draci a různá stvoření. Teď to tu bylo potemělé a smrdělo to tu sýrou. Najednou se za mnou oběvila mlha ze které vystoupila Destiny,Annabelle a Hela. Avšak vypadali jako by si prošli peklem ,,Mayo musíš nám pomoc" začala Destiny ,,ten zlý čaroděj se dostal zase do našeho světa a už pozavíral skoro všechny do vězení" řekla Annabelle ,,jdi za souhvězdím draka až do písčitých dun tam najdeš lebku velkého alfa draka který tragicky zahynul v pravém oku je vchod k nám,ale musíš být opatrná Mayo mi ti tentokrát nemůžeme pomoc  je to celé na tobě" řekla Hela ,, kdo je vlastně ten čaroděj" zeptala jsem se ,,je to entita z naší říše jen na sebe vzal jinou podobu a jde po tobě protože jak tě tehdy Weasley málem zabil a ty jsi byla tady tak tě viděl a zjístil že ty jsi klíček k odemčení různých schopností třeba jako cestování mezi dimenzemy. Tuto schopnost ti propůjčí amulet Destiny podle toho také to zjístil. Chce být nejsilnější ze všech a zahalit všechny světy a dimenze do temnoty. Nic by neexistovalo ani planety prostě nic. Musíš tomu zabránit Mayo" řekla Hela. Náhle se z mlhy vynořily černé ruce a všechny chytli a táhli zpět do té mlhy ,,Mayo zachraň nás" řekl mi naposled Hela a všechny zmizely v té mlze. Ze které se začalo tvořit jedno z jeho monster. Rychle proti mě vyrazilo,ale to už jsem padala do temnoty.

Konec snu

S trhnutím jsem se probudila ,,klid maličká to byl jen sen" řekl táta a vedle něj byla Bella. Hned jsem oboum skočila kolem krku. Když jsem je objímala všimla jsem si že nemám masku tak jsem se odtáhla,sklonila jsem hlavu k zemi aby mi nikdo neviděl do podrápaného obličeje ,,to nevadí holčičko a navíc ti to moc na kráse neubralo" řekla a podala mi masku kterou jsem si hmed nasadila aby nikdo neviděl moji tvář. Rozhlédla jsem se po okolí a byli tu všichni ,,Mayo chtěl jsem se tě zeptat kde to jsme" zeptal se táta ,,ty si nevzpomínáš" řekla jsem

Flashback pohled 3 osoby

Malá holčička se schovala do jedné jezkyně. O chvíli později do jezkyně doletěli dva černé dýmy ze kterých vystoupily dvě postavy. Jeden muž bez nosu,bez vlasů,zašedlou kůží a jedna žena s divoce rozcuchanými vlasy které trčely do všech stran ,,Mayo kde jsi" řekl otec malé dívenky schované za skálu. Matka té dívenky zapískala a odpovědí ji bylo zapískání které znělo jinak než to které vydala ona žena. Muž i žena se vydali za zvukem který je dovedl až k dívčinému úkrytu. Jenže malá dívenka se nedala a schovala se za ně zatím co dospělí šli ke skále. Náhle na ně však ze zadu vybafla jedna malá dívenka. Žena si jí vzala do náručí,roztočila se až tak že se jí točili i černé šaty které měla na sobě. Potom díveku dala do nárudčí otci který ji pochoval jako miminko. Byla to hotová rodinná idilka ovšem ani jeden z nich netušil že je něco sleduje ,,tak jo chceš se schovat ještě jednou" zeptal se jí s úsměvem na tváři otec. Holčička jen horlivě přikývla a šla se zase schovat. Bohužel do velké blískosti onoho narušitele. Ten narušitel byl Ted Tonks který se zde měl setkat se svou dcerou. Zase zazněl pískot a holčička odpověděla. Jenže tentokrát něla holčicka najitou dost zlou schovávačku a byla hned nalezena. Zatím co se žena a děvčátko bavily a smáli muž byl zachmuřelý a díval se ven ,,schovat rychle" rozkázal. Žena na nic nečekala a schovala se i s holčičkou v náručí bohužel se schovali na místo kde byla holčička předtím. Muž se proměnil na oblak černého kouře a vznášel se u stropu. Do jezkyně přišla žena s modrými vlasy ,,tati" zavolala bystrozorka v zácviku. Jmenovaný muž však nemohl vyjít a tak dal byl v úkrytu a sledoval ženu s dívenkou. Bystrozorka vykouzlila patrona a poslala ho se zprávou Brumbálovi. Muž to viděl a tišel slétl za bystrozorku. Napřáhl svou hůlku ,,vypadni odtud krvezrádče" zakřičel a zasyčel na ni aż tak že se malá dívenka přitiskla k ženě. Bystrozorka se otočila na pána zla ,,kde je můj táta" zeptala se s hůlkou v ruce ,,tvůj otec tu není teď zmis" řekl ,,ona nikam nejde protože její otec tu je Tome" řekl právě přicházející Brumbál. Tom se zděsil že je tu ještě někdo. Za Brumbálem se oběvilo pár členů řádu také s připravenými hůlkami pro útok. Temný pán věděl že kdyby začali bojovat mohla by to odnést jeho dcera a jeho smrtijedku Bellattix a to nemohl dopustit. Proto se rozhodl že nechá vzniknout tak hustou mlhu aby mohli zmizet. Poslal své smrtijedce vzkaz a pomocí kouzla vytvořil mlhu. Bellattix se spolu s holčičkou přeměnily na černý oblak a všichni tři bezpečně zmizeli domů. Kde si ještě hrály s malou holčičkou než usnula v nárudčí svého otce.

TheEnd flashback

Voldemort si vzpoměl na to v jakém byli všichni v nebezpečí ,,jak se sem dostali ty věci" zeptal se své dcery ,,no potom co jsem vyrostla a co se tam všichni přestali motat jsem si do té jezkyně začala věci a začala jí považovat za takový úkryt kdyby se něco stalo proto je tu skoro vše co vy se mohlo upotřebit" vysvětlila ,,jak jsi mohla vědět že sem zase nepůjdou" zeptala pro změnu její máma ,,no oni to proskoumali a potom na to zapoměly když tam nic nenašli a předpokládali že už se tam nikdo nevrátí potom co se stalo" vysvětlila jejich dcera.

Omluvte prosím chyby v textu.❤🐍❤🐍❤😁

prokletá sestra Where stories live. Discover now