20

2.2K 106 2
                                    

Pohled Hermióny

Zrovna bylo po vyučování a já už se nemohla dočkat až se spolu sejdeme ani nevím proč se tak těším když je dcera našeho nepřítele a je ze Zmijozelu ach jo už začínám mluvit jako Ron sakra. Rozloučila jsem se s kluky teda no rozloučila když jsem řekla že jdu do knihovny tak měli zase ty své divné pohledy a připomínky hlavně Ron, už jsem na ni čekala u vchodu asi jsem byla hloupá že jsem si myslela že přijde tak jsem vešla do knihovny a šla k mému stolu on vlastně není můj jen tam ráda sedím je vzadu ve stínu takže mě nikdo neruší. Byla jsem skoro u něj když jsem si jí všimla seděla tam a čekala asi jsme se měli přesněji dohodnou chtěla jsem na ni zavolat jenže jsem si nevzpomněla na jméno tak ji trochu polekám. Opatrně jsem se za ní plížila akorát že když jsem ji chtěla zaklepat na rameno tak mi ruku chytla a ani nevím jak jsem skončila na zemi pod ní alespoň jsem si vzpomněla na jméno ,,promiň Hermióno moc se ti omlouvám" ,,já jen jsem trénovala i sebeobranu bez hůlky myslím fyzicky opravdu se omlouvám a předem tě upozorňuji aby jsi to nedělala protože se určitě stane to co teď" řekla zatím co mi pomáhala na nohy. Sedli jsme si chvilku si povídali a jinak četli obě to co jsme chtěli myslím že je skvělá. Už jsem myslela že bude všechno v klidu jenže přišli moji dva kamarádi ,,ahoj Hermióno.....co......co tady dělá ona měla by jsi jít od ní dál než ti ublíží stejně jako její otec ubližuje všem " řekl posměšně Ron nechápu proč je na ni tak zlý vždyť je super ,,nech toho Rone Maya je hodná a nezaslouží aby jsi o ní takhle mluvil" řekla jsem dost rázně teď jsem na sebe byla dost pyšná. Ron mě chytil za zápěstí až jsem sykla bolestí všimla jsem si že se Maya postavila připravena bránit jak sebe tak i mě ,,nevíš co mluvíš Hermióno " řekl dost naštvaně a drsně mě chytil za ruku ,,pust jí nevidíš že jí to bolí idiote" zařvala na něj Maya až jsem se docela bála i já ,,co ty po mě budeš řvát ty špíno Zmijozelská....." chtěl pokračovat jenže mu Maya vrazila facku až se zapotácel ,,ty malá mrcho" zařval a přitom měl na tváři obtisk její ruky. Vrhnul se po ní,ale ona se vyhnula a jednu mu vrazila,já zatím byla u Harryho v obětí Ron jí mezitím podrazil nohy a hodil na polici s knihami ,,víš co ty patříš do Azkabanu jako Bellattix víš taťka mi o tom říkal jak ses k ní tiskla když jí chytali ty jí snad máš ráda jak směšné" vysmíval se jí ona se rozbrečela a nakonec na něj se zlostí skočila,ale takovým způsobem jako jsem ještě neviděla vyskočila a jednou nohou ho kopla do hlavy a přitom udělala salto a skončila stát na jedné noze protože jsem viděla jak jí s tou nohu Ron něco dělá (nemohla jsem dostat to video sem tak tady máte aspoň odkaz https://youtu.be/Pt6VzQ_0k_I)
Ron byl teď na zemi ona si na něj sedla a samou zlostí ho začala mlátit do obličeje až z něj stříkala krev Harry se ji snažil odtáhnou jenže se mu to nepodařilo až jsem jí dala ruku na rameno se na mě podívala a uklidnila se,slezla z Rona který měl celý obličej od krve. Já jsem Mayu objala protože se rozbrečela z toho co se stalo. Za chvilku tam přišel Snape když viděl co se stalo tak vykouzlil lehátku na které dal Rona a spolu s Mayou odešli na ošetřovnu a přitom nezapomněl říct Harrymu že má s ním test večer.

Doufám že se vám tato kapitola bude líbit,děkuji vám za to co jste s touto fanfikcí udělali jste vážně neuvěřitelní za to že tato povídka bude za chvíli bude mít 1000 přečtení a 100 hvězdiček😀😀😊😁😊 moc vám děkuji💖💖💖. omluvte prosím chyby v textu.

prokletá sestra Kde žijí příběhy. Začni objevovat