71

1.2K 69 6
                                    

Pohled Mayi

Byl večer nikdo za mnou od té hádky nepřítel. Ješte jednou jsem si vše zkontrolovala peníze mám,věci taky dobrý teď jen počkat. Jenže začínala bouřka tak ať já už to tu nevydržím ani minutu. Čekala jsem a koukala z okna. Zase k nim došel Brumbál to je jedno v mém útěku mě to nezastaví.  Konečně noc tak jdeme. Byla jsem u obrazu paní Blackové kde jsem se měla sezkat s Kráturou. Mezitím jsem se dohodla s Walburgurou ( sorry nevím jak to přesně skonit) že si sebou vezmu Kráturu  bude se hodit. Krátura došel ,,Kráturo jelikož jsi můj tak se tě teď vzdávám a tvoje paní je teď Maya takže jí budeš poslouchat na slovo jasné" řekla přísně ,,ano má bývala paní" řekl a uklonil se. On se potom na mě podíval s radostí v očí jelikož věděl že jsem hodná ,,tak mi půjdeme moc za všechno děkuji" řekla jsem a projevila úctu tím že jsem se poklonila ,,neděkuj dítě moje jen chci aby bylas v bezpečí,ale teď už jděte" řekla. Já se usmála,zamávala jí a vydala se za Kráturou. Vylezli jsme v nedaleké mudlovské vesnici. Chvilku jsme šli,oba pod deštníkem který jsem vzala sice Krátura chvíli protestoval,ale když jsem mu ukázala že se tam vejdem oba šel. Bohužel se bouře hodně zhoršila až tak že je se museli schovat. Byli jsme schovaní a já si všimla nějakého pána s hulkou v ruce. Pochvíli pozorování svou hůlku namířil na oblohu a vytvořil tornádo. Utíkali jsme se skřítkem co nám nohy stačily,ale tornádo nás stejně v táhlo do sebe. Točily jsem se furt dokola. Držela jsem svůj batoh kde bylo všechno a Kráturu u sebe aby neodlítl. Přitom jak nás to točilo dokola,dokola a dokola jsem se pořádně podívala asi se mi to teda jen zdálo,ale ten chlap co vyvolat to tornádo byl Brumbál,ale to jsem se asi spletla teda jen asi on je toho schopný. Po dlouhé chvíli na ,,kolotoči" jsem dostala něčím do hlavy a vzala si mě sladká temnota.

Po několika hodinách

Probudila jsem se s něčím studeným na čele a sluncem v očích. Otočila jsem se abych se nemusela furt dívat do slunce. Jenže moje ruka byla ve vodě,okamžitě jsem vyletěla do sedu a zděsila se všude byla voda. My jsme s Kráturou který spal leželi na dřevěném něco jako vodu vlastně to byl kousek střechy. Nevím kde jsem,neslyším Destiny ani Annabelle. Něco mě napadlo abych aspoň trochu určila mojí polohu. Svou ruku která byla před chvílí ve vodě jsem olízla. Okamžitě jsem začala kašla to je slaná voda,ale to znamená že jsme někde v moři na plavoucím kousku střechy. Začala jsem panikařit,pokoušela jsem se i probudit Kráturu jenže hodně tvrdě spal. Co teď. Okolo nás pluly různě věci. Mohla bych postavit provizorní plachetnici a pomocí hvězd dojet domů. Pomocí provazu který byl uvázaný z mýt věcí jsem přitáhla velký,dlouhý kus dřevo akorát na stožár. Sebrala jsem jestě dveře plavoucí nedaleko.uvázala jsem drěva za vor a napila se svojí vody. Budu s ní muset šetři nemám jí moc stejně jako jídla. Byl už večer a Krátura se probudil. Bohužel jsme zjístila že tu nefunguje jeho magie a taky jsme zjístili že nemám hůlku,bezhůlkovou magii moc neovládám teda něco dokážu,ale ne moc. Nachytali jsme ještě hodně dřeva a postavily si něco jako střechu. Najedli se každý jsme měli kousek čokoládové tyčinky zase sice Krátura protestoval,ale donutila jsem ho aby si vzal,taky jsme se napily a šli spát. Jelikož byla noc. Sice se teď skřítek probudil,ale taky hned usnul. Taky mi dal na čelo oblkad protože jsem měla prý velkou bouli s otevřenou rankou.

Pohled Remuse

Šel jsem za ní jelikož tu s námi nebyla na snídani. Vzal jsem jí talíř míchaných vajec a šel. Zaklepal jsem jenže se nic neozvalo,zkusil jsem to ještě hodněkrát jenže furt nic. Otevřel jsem dveře a nikde jí neviděl. Zkontrolovap jsem jestli tu někde není schovaná,ale zjístil jsem jen to že tu nemá věci. Hned jsem běžel za ostatními dolu jim to říct. Konečně jsem otevýral dveře byli tu všichni i Brumbál ,,co je Remusi proč vypadáš jakobys měl za chvíli omdlít" zeptala se mě starostlivým tónem Molly ,, Maya ona je pryč nemá v pokoji ani věci" řekl jsem. Všichni my naplno začali věnovat pozornost  ,,to není možné Remusi" řekl Brumbál ,,je to tak" řekl jsem. Nakonec jsme se šli podívat k ní do pokoje. Nebyla tam. Začali jsme jí hledat v nejbližším okolí,ale nenašli jsme jí tak jsme šli zase zpátky domů. Sedli jsme si a přemýšleli ,,určitě šla domů kam jinam by se vydala" řekl Muddy ,,jenže jestli jí třeba odnesla ta bouře tak to asi nemáme moc velkou naději" řekla Andrómeda ,,a co když se před tou bouří někde schovala" řekl Ted ,,hele lidi je to sice blbá otázka,ale neviděl někdo Kráturu" zeptal se Sirius ,,na to teď není čas musíme jí najít" řekla Molly ,,a co když to spolu souvisí přece jen Maya zmizela a kdyby si sebou vzala Kráturu bylo by to pro ni lepší" řekl jsem ,,jenže to nejde Krátura slouží jen Blackům a já nic neřekl o tom že s ní má jít" řekl rozlobeně Sirius ,,v tom není problém přece tady nejsi jediný Black" řekla Nimfadora.

prokletá sestra Where stories live. Discover now