14

2.3K 116 9
                                    

Pohled Voldemorta

Seděl jsem a přemýšlel proč mi zatajila to o tom medailónku když jsem najednou pocítil velký nával vzteku a smutku a jelikož to nebyl můj vztek,ale Mayin tak už asi zjistila že mi Severus všechno řekl.

Flashback ( Maye byli tři)

Seděl jsem a přemýšlel jak mám zabít toho kluka co bude moji zkázou když ke mě zase přišla ta holka a donesla mi ukázat svého plyšáka ani nevím proč se jí tak líbí má plno jiných hraček a v lepším stavu tak proč si vybrala toho ošuntělého,roztrhaného a starého psa který vypadal že se za chvíli rozpadne. Zvedla ho ke mě aby mi ho ukázala,,tati,tati na na bo je sásta" řekla s úsměvem na tváři vzal sem si Šástu tak mu říkala a začal jsem si s ní hrát jako by ten pes byl živý a přitom hraní jsem ucítil takový divný pocit kromě toho tepla na které jsem zvyklí jako bych cítil štěstí a nadšení to by bylo celkem normální protože když jsem s ní tak tyhle city mám,ale teď to bylo jiné jakoby ty city nebyli moje. Maya už začala usínat tak jsem jí vzal i s tím plyšákem do její postele ,,dobu noc tati " už byla přikrytá ,,dobrou princezno" řekl jsem a dal jí pusu na čelo.
O den později
Zrovna jsem snídal a tu malou krmila Bella a obě u toho tak divně žvatlali nejvíc Maya,zase jsem cítil že aspoň nějaká část pocitů co cítím není moje. Bella jí chtěla krmit dál jenže ona nechtěla místo toho se začala natahovat k sušenkám ,,tu,tu to ci" tím chtěla říct ať jí to podáme ,,ne nejdřív jídlo" řekla Bella a ta malá se naštvala a já jsem si teď byl úplně jistý že cítím její pocity protože jsem cítil jak velkou mám chuť na sušenky a jak jsem naštvaný že je nemám. Bella ji začala uklidňovat až jí nakonec jednu dala ,,Bellattix" ona se na mě otočila ,,nevím jak je to možné,ale cítím emoce té malé holky" ona se na mě a na Mayu udiveně ,,proto chci aby byla vždy štastná a spokojená což vím že u tebe je" jen kývla a mě se v těle rozlily další pocity za 1 ta sušenka je dobrá a za 2 chci ještě tak jsem si jich taky pár vzal a přitom mi neunikl pohled Belly která si myslela že jí nevidím protože ty sušenky byli no takové.

 Bella ji začala uklidňovat až jí nakonec jednu dala ,,Bellattix" ona se na mě otočila ,,nevím jak je to možné,ale cítím emoce té malé holky" ona se na mě a na Mayu udiveně ,,proto chci aby byla vždy štastná a spokojená což vím že u tebe je" jen k...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ale nebyli špatné. Postupně se naše spojení s Mayou víc a víc prohlubovalo až tak že když jsou ty emoce fakt silné tak ona může cítit moje.

The end flashback

Když jsem si ten dopis přečetl byl jsem rád za svoji holčičku taky mě dost rozčílilo jak se k ní ostatní chovají jak profesoři tak její spolužáci na ty Weaslyovy (promiňte nevím jak to sklonit)
víc podívat taky říct Severusovi aby ji bránil před učiteli a ten medailónek ten mě sice zajímá,ale popovídám si s ním o tom z očí do očí.

Doufám že se vám tato kapitola líbila. Omluvte prosím chyby v textu.

prokletá sestra Where stories live. Discover now