13

2.3K 116 5
                                    

Pohled Brumbála

Zrovna bylo po obědě čekali jsme až dorazí pošta a já si všiml že ta holka furt bere kousíčky jídla a dává je pod hábit jenže když vytáhne ruku žádné jídlo v ní nemá a taky jsem si všiml že té Radllové přišel dopis byl v černé obálce takže to bylo od jejího otce. Když černá sova dosedla k dívce a ona už si dopis přečetla a usmála a i trochu zamračila,podívala se naštvaně na Severuse mezitím ta její sova jedla z jejího talíře potom se zvedla a utekla k sobě do pokoje. Podíval jsem se na Severuse a ten jen pokrčil rameny,nasadil svůj úšklebek při kterém se i pousmál a odešel myslím že mi něco tají.

Pohled Mayi

Zrovna jsem byla po obědě a chystala jsem se odejít když vtom přiletěla pošta a ke mě sova mého táty potěšilo mě to,hned jsem rozbalila dopis a přečetla si ho trochu jsem se zamračila a naštvaně se podívala na Severuse protože tátovi řekl že je ten můj medailónek stejný jako měla Destiny a chtěl vysvětlení ,,nesmíš mu říct o tom že mám v tom medailónku duši" řekla mi Dest tak jsem se zvedla a všimla si že ta sova snědla můj oběd no nevadí já už hlad nemám ,,měla by jsi víc jíst" kárala mě Dest jako máma,ale já už nemám hlad pomyslela jsem si ,,no jo,ale budeš víc jíst" rozkázala mi ,,jistě generálko" pomyslela jsem si a když jak se směje,sova si hned sedla na mé rameno a já šla napsat dopis tátovi jenže mě furt někdo probodával pohledem za živa. Konečně už jsem byla v pokoji a dala se do psaní než jsem si sedla Riley už byla na mé posteli stejně jako ta sova

Ahoj tati
Dostala jsem se do Zmijozelu a zatím se mi celkem daří Bradavice se mi líbí akorát je tady moc lidí kteří mě probodávají pohled,ale já je úspěšně ignoruji a to bys neuhodl že je většina z učitelského sboru a taky jsou tam ti jak chytali Bellu a víš co už jsem se i pohádala s tím zrzounem co zrovna nastoupil do Nebelvíru a o tom medailónku jsem to věděla akorát jsem ti to neřekla promiň prosím a vážně v ní není její duše mám tě moc a moc ráda,pozdravuj Narcisu
Tvoje dcera.

Dopsala jsem dopis a předala ho sově kterou jsem pustila aby dopis odnesla domů. Neměla jsem co dělat tak jsem se šla projít a přitom jsem si povídala s Dest,Riley jsem nechala spát u mě na posteli. Šla jsem klidně a celou dobu jako by mě někdo pozoroval ,ale to bych nebyla já kdybych se zase s někým nesrazila a já věděla že budou problémy protože ten někdo byl.

Moc vám děkuji za překonanou hranici 500 přečtení a sice opožděně,ale přeji štastný nový rok a hodně zdraví. Dneska to bylo takové kratší doufám že to nevadí.

prokletá sestra Where stories live. Discover now