91

954 52 4
                                    

Pohled Andromédy

Další den jsme šli po písku. Stejně jako už dva týdny. Zrovna jsme šli a slunce nás pálilo na každém čím dál tím víc. Ty potvory nám byli čím dál blíž ať už ty jeho nebo ty co jsou v písku. Aspoň se zatím nic moc nestalo a zatím nás i ti odporní smrtijedi co jdou s námi nechávají na pokoji. Sledovala jsem své sestry teda ani nevím jestli je ještě můžu považovat za své sestry.

Narcisa se starala o svého syna kterého očividně milovala.Bella zatím hladila Mayu která nad ní létala tak aby na ní dosáhla. Upřímně jsem si nikdy si nikdy nemyslela že uvidím Bellatrix v roli matky ani že bude tak dobrá nebo on jako otec,ale opak byl pravdou. Oba byli úžasní rodiče protože svou dceru milovali tak jak jen dokázali a když vím o koho jde je to opravdu neuvěřitelné.  Stejně bych chtěla přesně vědět co se ten osudný večer vážně stalo a myslím že nejen já bohužel to se nikdy nedovím. Na chvíli jsme zastavily abychom si odpočinuli i Maya se proměnila v člověka aby si odpočinula. Náhle se ozval hluk hádky. Otočila jsem se tím směrem a viděla jak se Voldemort a Brumbál hádají. Jenže si přitom nedávali pozor aby nedělali hluk a k nám si to mířily ty potvory zahrabaný v písku ,,pozor" křikla jsem a všichni jsme utíkali ke skalám. Jenomže byl každý jinak rychlí a ty potvory je obklíčily. Ostatní se v pořádku dostali na skály. Harry,Brumbál a Ron byli uvězněni. Maya se proměnila v draka odlétla dál a začala střílet do země což přilákalo ty potvory na ní. Těch potvor po Maye zaútočilo hned několik. Maya bojovala statečně. Jenže jí jeden ten štírak vzal klepetem za křídlo. Harry neváhal ani minutu a vyběhl na písek kde dělal hluk. Ty škorpióni se začali soustředit na Harryho. Jenže když se k němu blížily tak zase Hermiona dělala hluk na druhé staně tak šli teď po ní. Viděli jsme jak jsou ty potvory zmatené. To už se probrala i Maya a začala taky dělat hluk. Nakonec si ty příšery vybrali Harryho. Jenže když se k němu blížily tak ta jedna potvora vytáhla na Harryho žihadlo a bodla. Jenže ne Harryho, ale Hermionu která těsně před tím než ho to bodlo se před něj postavila. Maya je nakonec zahnala a všichni došli do bezpečí. Hned se skoro všichni zběhli k Hermioně kterou bodli. Zatím se na ní účinky neprojevily jenže se projeví ,,musíme jít dál" řekla nám. Chtěli jsme něco namítat jenže nám to nedovolila. Maya jí nabídla že jí sveze. Tak jsme jí dali na její hřbet a šli dál. Bohužel teď už bez vzdušné hlídky

O tři dny později

Hermióně nebylo dobře,ale furt jsne šli. Nakonec jsme došli k obří lebce. Sice to trvalo ještě několik dní i tak. Maya se poklonila té lebce. Asi to má něco společného s draky i ta lebka tak vypadala. Nikdo nevěděl co dělá. Šli  jsme k lebce. Najednou jsem si všimla že ti škorpióni jsou nám zase v patách. Rychle jsme doběhli k lebce. Jenže ti škorpióni za námi nešli zůstali stát daleko od lebky asi tu je ještě něco co nevíme. Mezitím Maya skočila na kel té lebky a šla do pravého oka kde zmizela.
Následovali jsme jí. Padali jsme celkem dlouho. Když jsme dopadli a rozkoukali se nikdo nemohl dělat nic než koukat s otevřenou pusou.

Omluvte prosím chyby v textu.

prokletá sestra Where stories live. Discover now