32

1.8K 98 12
                                    


Pohled Mayi

Za pár dní mě pustí z nemocnice Destiny se mě sice furt snažila uklidnit,ale moc to nepomáhalo moje dlaně ochrnuli kvůli vážnému popálení. Už ani nehýbu prsty a dlaně se mi třesou doktoři mi furt říkají už není žádná naděje na to abych zase mohla normálně pohybovat ach jo za to může ten Potter proč vůbec musel zapalovat ten oheň ani fénix už mi nemohl pomoc nevím proč prostě to nešlo ,,to bude dobré za chvíli nás pustí a mi budeme doma s rodinou ne" zeptala se Destiny akorát že já ji neodpověděla tak něco podobného říkala pořád dokola až to nakonec vzdala.
Další dny to bylo podobné doktoři se o mě staraly a snažily se spolu s Destiny abych zase začala fungovat normálně já se,ale uzavřela do sebe vůbec jsem s nikým nemluvila teda jako jo mluvila třeba když se zeptali na takový ty otázky o mém zdravotním stavu to jsem byla schopna říct i jednu celou větu. Konečně si pro mě přišly Narcissa mě objala jenže já jí to neoplatila jenom jsem tam tak stála potom se s Narcisou vystřídal Draco taky ode mě nedostal žádnou zpětnou reakci. Lucius mi vzal moje věci a mohli jsme vyrazit. Doktoři před tím než nás pustili něco říkali Malfoyovým ani nevím co neposlouchala jsem. Stáli jsme před bránou do nemocnice ,,tak Mayo tvůj táta nám dal nějaké peníze abychom ti koupili nějaké věci co budeš chtít třeba sladkosti nebo knihy prostě si jen vyber ano" řekla Narci táta si to asi dost dává za vinu jen jsem jí na to maličko kývla ,,to bude super ne" zeptala se Destiny jen jsem nepatrně pokývala hlavou. Byli jsme v Příčné ulici cestou jak jsme šli mi Draco furt vykládal o tom jak se ve škole všechno co se stalo řeší a jak vyhrál pohár Nebelvír jo a taky to že Pottera všichni oslavují za jeho hrdinský skutek. Koupila jsem pár (hodně) bombonů,knihy dokonce i nějaké mudlovské,něco pro svého mazlíčka a nějaké blbosti k tomu. Už jsem chtěla jít domů taky jsem to řekla Narci musím si zatleskat řekla jsem jim jednu větu hurá (applause👏👏👏👏👏) když jsem uviděla něco co muselo být moje. U jednoho domu seděl teda skoro ležel bezdomovec a v krabici na které bylo napsáno prodává se koukalo malé štěně mé oblíbené rasy Huskyho (viz fotka nahoře) věděla jsem že bude můj ,,Narci půjdeme tam jo" jen se tam podívala bylo vidět že se jí nelíbí jít k takovému kouzelníkovi,ale nakonec jsme šli. Došli jsme k němu ,,dobrý den" on zvedl oči a dobře si nás prohlédl ,,dobrý" bylo vidět na mém doprovodu že by nejraději odešli protože smrděl a to dost ,,mohla bych se zeptat kolik stojí to štěně" ,,tohle štěně stojí 26 zlatých pochází totiž ze závodnického rodu víš jeho rodiče několikrát vyhráli závody psího spřežení" a bylo to to štěně musí být moje miluji závody psího spřežení vždy jsem to obdivovala. Podívala jsem se na Narci která už vytahovala peníze. Zaplatili jsme ho ano byl to on a pojmenovala jsem ho Shasta. Potom jsme odešli zase do obchodu pro zvířata a koupily vše potřebné ,,já myslím že máme nového člena rodiny " prohlásila Destiny zatím co jsme šli domů teda nešli  každých pět minut jsme museli zastavit abych si mohla odpočinout a pohrát,pomazlit se se Shastou.

Doufám že se vám kapitola líbila. Omluvit prosím chyby v textu. Jo teď kapitoly budou vycházet nepravidelně tak se omlouvám jednou třeba vyjdou dvě za sebou jindy to bude zase týden,ale jedno vám můžu slíbit že to nebude za měsíc a tak. Moc děkuji za podporu jste fakt dobří co s touhle fanfikcí dokážete udělat tak já moc DĚKUJI😘😁😁😘😁💖💖💖

prokletá sestra Where stories live. Discover now