27

2K 106 5
                                    

Pohled Mayi

Konečně mi došel dopis ty sovy v Bradavicích jsou strašně pomalé doufám že až Riley vyroste bude rychlejší jinak nevím. Přečetla jsem si dopis docela mě naštvalo že mi nedal odpověď na mou otázku ohledně toho večera normálně mi říká všechno až na tohle,co teda ještě přede mnou skrývá zároveň jsem vděčná protože mi pomůže najít informace o tom pitomém sporu když už mluvíme o informacích právě sedím s Hermiónou v knihovně a hledám informace o tom co mohlo zkamenět tu pitomou kočku protože mi to táta nechce říct prý si to mám zjístit sama jenže nic nemůžu najít. Po delší době strávené v knihovně jsem se vydali na večeři bohužel jsme se od sebe furt mi to všechno vrtalo hlavou a Dest taky najednou vběhl do jídelny Filtch a běžel k profesorskému stolu něco pošeptal Brumbálovi a ten nás nechal odvést do svých pokojů dnes jsem se v tom vrtat nechtěla tak jsem odešla na pokoj. Už jsem byla skoro u dveří když si mě odchytl Severus,dal mi do ruky papírek a řekl mi ,,dnes se zase objevil zkamenělí doufejme že něco najdeš " a s tím odešel já se podívala na papírek kde bylo že můžu jít do zakázané knihovny. Došla jsem do pokoje kde mě uvítala moje Riley, udělala jsem si večerní hygienu,převlékla se a zalehla do postele. Riley se přitiskla ke mě a já i s ní usnula,ale předtím jsem samozřejmě popřála Destiny dobrou noc.
Ráno jsem vstala udělala ranní hygienu a vyrazila na snídani po chvíli ke mě přišel Seví ,,dnes se výuka ruší akorát místo toho bude dnes odpoledne soubojnický klub který bude trvat dvě hodiny se mnou tam bude i ten idiot Zlatohlav" řekl Sev a odešel už se nemůžu dočkat až mu Severus nakope zadek. No tak jsem se vydala do knihovny musím zjístit co to tady nechává zkamenět lidi. Najedenou skoro kousek u knihovny jsem uslyšela hlas který říkal že je pozdě a že se musí schovat,teď kdyby mě někdo viděl otáčela jsem se tam jak káča na steroidech která nemohla zastavit jenže bylo divný že jsem nikoho neviděla dokud do mého zorného pole nevešel Draco ,,co se tu tak točíš" zeptal se pobaveně ,,já.....ty jsi neslyšel ten hlas" ,,né neslyšel jen takové asi jakoby syčení,ale být tebou to nikomu jinému kromě tvého otce a Severuse neříkal" s tímto odešel. Syčení asi to teda bylo zvíře hmm ,,musíme to zjístit " řekla mi Dest tak jsme zašli do knihovny a hledali něco o tom zvířeti. Už jsme tu s Destiny byli tři hodiny za chvíli začíná ten soubojnický turnaj ach jo zatím nic ,,už by jsme měli jít" řekla mi Dest už jsem chtěla zaklapnou knihu když jsem to uviděla stránku o baziliškovi. Přečetla jsem si jí a zjístila že to sedí když se mu člověk podívá do očí zkamení,pavouci před ním utíkají to taky sedí ti pavouci taky zdrhali akorát nevím jak se tu pohybuje,ale dobrá věc je že ho kohoutí kokrhání prý zabíjí tak teď stačí akorát sehnat toho kohouta. Potom teď jsem si půjčila knihu a šla na ten soubojnický klub.

Omluvte prosím chyby v textu.
Lidi moc vám děkuji ani nevím moc co mam napsat protože žádná slova nenapíší co teď cítím tak vám moc děkuji už 218 hvězdiček a pravdu vám děkuji💖💖💖💖💖💖💖💖😁😁😁😁

prokletá sestra Where stories live. Discover now