53

1.4K 78 0
                                    


Pohled Mayi mezitím co byla v bezvědomí

Byla jsem na nějakém zvláštním místě jako by na nějakém jiném světě 

Byla jsem na nějakém zvláštním místě jako by na nějakém jiném světě 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

a okolo dokonce poletovali draci a jiné bytosti třeba jsem viděla dokonce i třeba něco jako mudlovské andělé,démony a čerty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

a okolo dokonce poletovali draci a jiné bytosti třeba jsem viděla dokonce i třeba něco jako mudlovské andělé,démony a čerty. Koukala jsem okolo sebe a jen žasla kde to jsem chtěla jsem se zeptat  Destiny akorát jsem jí vůbec neslyšela. Když jsem se  rozhlížela se okolo mě najednou objevila mlha a z ní vystoupilo čtyři postav a mě se zastavilo srdce a dech přede mou stála Destiny, Harryho rodiče a nějaká žena ,,zdravím tě Mayo " řekla ta záhadná žena ,,dobrý den paní jak to že znáte moje jméno"řekla jsem trochu vystrašeně a oni se trochu zahihňali ,,nemusíš se jí bát Mayo toto je Hela vládkyně smrti a poč jsi tady no"řekla Dest a já se trochu zachvěla strachem vládkyně smrti jenže jí  ta Hela nenechal domluvit ,,to jak to že jí znám je jiná kapitola Destiny a ta se bude probírat někdy jindy důležité je to že tě znám Mayo" nejprve to říkala vážně,ale když se otočila na mě byla vlídná  ,,teď je tu,ale jiná věc proč jsi tu jsi tu proto že tvoje smrtelné tělo umírá" řekla Lily a vedle mě se objevila průhledně bublina ve které se objevil ten strom u kterého jsem ještě furt přivázaná a kde nepochybně brzy umřu po chvíli se obraz rozplynul ,,proč mi to ukazujete když s tím nemohu nic dělat" zeptal jsem se jich ,,tvůj čas ještě nenadešel Mayo až tvůj čas nadejde bude to jiné" řekla Hela jak jiný chtěla jsem se zeptat jenže jsem se moc bála ,,tak zlatí eee Mayo teď si tu chvíli odpočineš a potom až nastane správný čas se vrátíš zpátky" řekla mi Lily jak mě chtěla pojmenovat předtím to mi vrtalo hlavou ,,proč jste tu vy" zeptala jsem se ,,jsme tu proto že každý z nás s tebou úzce souvisí víš" tak a teď jsem ještě víc  zmatená jak se mno souvisí Potterovi pochopila bych Destiny přece jen je to moje kamrádka a Hela je přece bohyně smrti to by se taky dalo pochopit akorát nechápu je budu to muset ještě prověřit ,,já se budu moct vrátiti domů" zeptala jsem se jich a všichni kladně kývli na souhlas tak a u nás ve světě živých to musím vyřešit ,,takže abych to pochopila jste tu kvůli tomu že jste se mnou nějak spřízněni já jsem tady protože moje tělo umírá,ale vrátím se zpátky takže klid akorát budu asi hodně potlučená akorát mi furt vrtá hlavou kde to jsem " zeptala jsem se ,,noto je taky trochu tajné" řekl James aha pro jistotu jsem to tady ještě omrkla abych věděla co budu dělat něž nadejde správný čas ,,dobře a vy tu budete se mnou"  ,,ne budou tu jen Potterovi a Destiny  já mám ještě práci ovšem zase se uvidíme" řekla a přišla  ke mě a objala mě po chvíli teda po překonání šoku jsem jí obětí opětovala  cítila se přitom tak příjemně,štastně  a v bezpečí. Nakonec jsme se od sebe odtrhli i když se mi vůbec nechtělo protože to bylo příjemné ,,tak já půjdu ano" řekla a rozplynula se. Já už dlouho byla tu a hodně se seznámila s Potterovími, obyvateli této země a hlavně s draky kteří tu jsou doslova na každém kroku  akorát mi furt neřekli proč tu jsou se mnou najednou se u nás  objevila Hela a já byla poslána zase do svého těla.

prokletá sestra On viuen les histories. Descobreix ara