30

1.9K 98 5
                                    

Pohled Harryho

Otevřeli se dveře a mi vešli dovnitř a rozhlídli jsem se byli tu obrovské sochy hadů a uprostřed na zemi ležela Ginny slezli schody a běželi za ní doběhli jsme za ní jenže ona se nehýbala skoro ani nedýchala. Začal jsem jí zkoušet probouzet ale to nešlo a přitom se na scéně objevil ještě někdo

Pohled Voldemorta

Šel jsem za to holkou protože jsem u ní slyšel hluk a když jsem tam přišel nemohl jsem uvěřit svým očím nejen že plán vyšel a byl tu Potter,ale byla tu i má dcera vždyť jsem jí psal dopis aby si dávala pozor a do ničeho z toho co dělám nezasahovala jen doufám že ví co dělá a bude opatrná protože ona je to nejcennější co mám šel jsem tedy k nim. Potter a já jsme si na chvíli popovídali a já mu vysvětlil že z té zrzky beru kouzelnou sílu abych byl silnější a přitom mi Maya vysvětlila že tu je a bude pomáhat Potterovi aby měla u něj větší důvěru jak on tak celá škola. Potom jsem vypustil Bazilyška a poštval ho jen proti Potterovi sice se snažil zachránit hadím jazykem,ale nebylo mu to moc platné had se za nimi plížil aspoň jsem mu řekl aby neubližoval mojí princezně oba běželi jenže on upadl a nemohl se zvednout aby se přitom na podíval do očí mého Bazilyška jako na potvoru tam přiletěl fénix od Brumbála a vyškrábal oči ,,fénix sice Bazilyškovi vydrápal oči ale pořád tě slyší" mezitím se zvedl a chtěl odejít,ale pod jeho nohama zacákala voda a upozornil na sebe a na ni. Na chvíli někam zmizeli oba i s Bazilyškem potom se objevily jen oni dva naštěstí Maye nic nebylo sice byla mokrá a udýchaná,ale jinak nic oba přešli k té holce docela mi vrtalo hlavou kde je ten Bazilyšek no nic stejně sem mu nepodaří ji probrat dokud bude mýt můj deník ,,pozoruhodné co dokáže deník v rukou malé krvezrádcovské hloupé holky" za chvíli se z vody vynořil můj Bazilyšek. Najednou zase přiletěl fénix a hodil Potterovi ten starý moudrý klobouk ,,tak tohle posílá Brumbál svému zachránci ptáčka a starý klobouk " jenže Potter z toho klobouku vytáhl meč Godrika Nebelvíra. Oni před ním chtěli utéct a tak vylezli na kamennou sochu a Potter přitom měl furt ten meč bohužel mu sklouzla noha a on spadl do vody Bazilyšek ho nechal a zaměřil se na mou dceru která teď měla meč v ruce. Pottera to udivilo akorát než jsem stihl Bazilyška odvolat tak ten kluk měl ohromný nápad že si pomůže ohněm tak to tam zapálil. Maya zatím probodla Bazilyšeka mečem bohužel jí,ale podjela noha a spadla a ruce jí spadly do ohně a spálila si dlaně cítil jsem její bolest,strach i utrpení chtěl jsem jí jít pomoc,ale zastavil mě Potter tím že zabodl do deníku Bazilyškův zub jen doufám že bude Maya v pořádku. Potom už jsem nic neviděl jen cítil tu bolest v mých dlaních.

Pohled Harryho

Voldemort byl pryč a Ginny nabírala barvu já jsem se vydal pomoc Maye která když jsem jí pomohl dát ruce z ohně měla spálené dlaně. Ginny se probrala a přišla k nám při pohledu na její ruce jí trochu zmizela barva protože je měla skoro černé chudák doletěl sem i Fox a zkoušel jí pomoc svými slzy,ale nepomohlo to tak nás aspoň vzal spolu s Ronem a Loghártem pryč hned jak jsme potkali profesory kteří ji vzali na ošetřovnu. Řekl jsem profesorům co se stalo jenže se za chvíli objevila ošetřovatelka a řekla že jí musíme převést do nemocnice a že s těma dlaněmi už asi nikdy nebude moc pořádně hýbat. Večer jí převezli do nemocnice. Bylo mi jí strašně líto chudák holka,Bradavice se zase vrátily do starých kolejí,školní pohár vyhrál Nebelvír byl jsem z toho celý špatný i Snape nevypadal vůbec dobře.

Doufám že bude vám tato kapitola líbila a omluvte prosím chyby v textu😀😀💖😘

prokletá sestra Where stories live. Discover now