77

1K 56 3
                                    

Pohled Mayi po dvou týdnech

Furt na ostrově. Začíná mi z toho hrabat. Hlavně se mi stýská po přátelích a rodině fakt bych chtěla domů. Jenže je tu i další faktor. Jednou jsem přemýšlela jestli je vůbec dobrý nápad se vrátit přece jen bych si mohla odpočinout a to by bylo fajn jelikož mi fénixův řád a zlaté trio zničily prázdniny. Sice mi hodně chybí,ale na druhou stranu bych mohla být víc sobecká. S Kráturou jsme začali stavět loďku   abychom se dostali domů asi nevím kudy bychom měli plout. Podle hvězd jsem asi zjístila směr,ale nevím kam doplaveme. Už jsme začali stavět trup lodi a měla by vypadat asi tahle.

 Už jsme začali stavět trup lodi a měla by vypadat asi tahle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bude tam úložný prostor a malý přístřešek hurá. Plachta a různých oblečení sešitá dohromady. Nejlepší je že to co jsme neměli jsme si vyrobily jako mudlové asi by mě táta moc nepochválil, z deky 
Další den ráno jsme byli připraveni vyplout. Všechno jsme zbalily,do zásobáren dala jídlo a pití.
Už jsme byli na moři a vítr nás hnal směrek ani nevíme jakým protože na nebi nebyli hvězdy tak jsme se jen tak plavily.
Byla noc a konečně vyšli na nebe hvězdy. Jen máme jeden malý nevíme jakým směrem je Británie. Doufám že jsme tam pluly. Dělali jsme hlídky. Vymysleli jsme to tak že někdo bude přes noc vzhůru a ve dne spát a zase naopak u toho druhého.

Omluvte prosím chyby v textu 😁😀😁😀😁😁😀🐍🐍🐍💓💓

prokletá sestra Where stories live. Discover now