68

1.2K 73 17
                                    

Pohled Brumbála

To co ta holka teď udělala jsem vůbec nikdy neviděl bylo to tak neobvyklé a nové. Všichni jsme z toho dost vylekaní hlavně paní Weasleyová jelikož její dítě mohlo přijít o život a to se stát nesmí jelikož s ním mám své plány které nikdo nesmí narušit. Sice má v tom plánu každý svoje místo teda až na Riddlovou ta mi v tom plánu dělá zmatek už jen tím jak se chová,doufám že se mi v tom mém plánu nebudu motati i když o tom hodně pochybuji sice je to Harryho sestra a zároveň jeho nevlastní dcera,ale musím jí odstranit ze hry a když to na hraji jako že to byla nehoda způsobená nějakým zvířetem tak mě nikdo nebude podezírat. Zrovna jsem šel k hlavním dveřím když v tom jsem uslyšel jak se ta holka baví s domácím skřítkem a portrétem staré Blackové jak já ji nesnáším byla tak slabá a dovolila svému muži aby z ní udělal poslušného pejska,dokonce chtěla Bellattix přesvědčit aby utekla jako Andromédou jenže kdyby se jí to povedlo neměl bych pak na koho svalit její a jejího manžela smrt. Na tohle mi Bellattix posloužila výborně,její matka a otec zemřeli dost hnusným způsobem mou rukou a za chvíli umře jak ona tak všichni které měla ráda a začnu s Riddlovou. Dozvěděl jsem se že chce zítra utéct,to se hodí protože předpovídají silné bouřky a silný vítr. Když bude venku posílím bouři dost na to aby jí to zabilo sice přitom někdo určitě umře,ale špinavé ruce od krve už mám dost hlavně když mi brání v tom abych se stal nejsilnější kouzelníkem všech dob a vše řídil já.

Pohled Mayi

Byl už večer toho vlkodlaka zavřeli do klece ve sklepě a mě vedle do další klece,oba nás pak přivázali k zadní straně klece okovy. Lupin dostal ještě vlkodlačí lektvar ,,docela by mě zajímalo jak to že tu mají tolik klecí mám dvě možnosti za 1 kvůli tomu že je lupin s oblibou ničí nebo za 2 kvůli tomu že řád spolupracuje s Brumbálem" řekla jsem v duchu ,,to bude to za druhé" řekli mi holky zároven ,,fajn to mě uklidnilo" řekla jsem zase v duchu. Destiny se tomu zasmála spolu s Annabelle ,,to bude dnes zábava škoda že tu ten starý dědek nezůstane" řekla Annabelle a dábelský se zasmála. Všichni už odešli a mi tu zůstali sami a zatím jsme si popovídali já i za komentářů Destiny a Annabel. Začalo to oba jsme se začali měnit.

Pohled Annabelle

Když jsem převzala kontrolu bohužel furt s Mayou a Destiny v hlavě. Konečně jsem se dostala ven a i otevřela dveře. Vyšla jsem ven,šla jsem dál dokud jsem nedostala ke dveřím ze kterých se svítilo vešla jsem dovnitř a uviděla všechny kromě toho starého dědka. Všichni se na mě vyjeveně koukali a měli připravené hůlky. Najednou se ze spodu ozvala rána a během chvilky tady byl vlkodlak ,,musíme ho odehnat" řekla Maya. Tak začal boj mezi mnou a vlkodlakem zase,nakonec jsem ho porazila,bohužel utekl tak ,,dobře" že vyběhl hlavními dveřmi do města a ještě zničil dveře. Rozhlédla jsem se po ostatních,trochu se přiblížila a nakrmila jsem se jejich strachem abych měla sílu a vyrazila jsem za vlkodlakem do města. Cestou jsem se i párkrát najedla a několikrát svedla další boje s vlkodlakem. Jenže po posledním boji jsem zjístila že na jedno oko nevidím a mám i další zranění, bohužel se jako vlkodlak nemůžu uzdravit to zlé. Maya a Destiny už omdleli a já bojovala dál. Vlkodlaka se mi za pomoci černého psa který měl neuvěřitelný zpoždění zavřít a teď si dával dvacet. Já jsem se zhroutila a všichni mě začali ošetřovat jenže jsem byla moc slabá čehož si všiml hlavně Potter. Vyhnul si rukáv a rozřízl si ruku asi jím Severus řekl čím se taky živým ,,pij" řekl Potter jenže než jsem se napila zabránila mi v tom paní Weasleyová ,,Harry co to děláš" řekla ustaraně ,,já jí umřít nenechám" řekl a dal ruku blíž abych se napila. Pila jsem dokud jsem mohla přece jen ho nechci zabít a bylo mi hned líp. Nakonec jsem usnula.

Omluvte prosím chyby v textu.😁😁😁😁😁😁

prokletá sestra Où les histoires vivent. Découvrez maintenant