35. Bölüm

13.3K 690 125
                                    

Ben size o kadar bölüm çevirdim siz de Youtube'dan birkaç kez Taylor Swift-Shake it off dinleyiverin bari de söz size yarın yeni bölüm tamam?:)

İyi Okumalar!^^

Pazartesi sabahı masama oturdum ve iç çektim.

Dün gece kötü bir uykusuzluk problemi yaşamıştım ve bana yetecek kadar uyuyamamıştım. Sonunda saat iki civarında biraz sürüklenmiştim ve  şu an yorgunluktan ölüyorum.

Harry masasından bana bakıyordu.

Masamın üzerindeki el yazısını açtım ve kalemimi tıklattım.

Zayn'in masasında olmadığını fark ettim. Lana'ya döndüm.

'' Pişt, '' dedim ve bana döndü.

'' Zayn nerede? '' diye sordum.

Lana omuz silkti. ''Sanırım hasta gününde. ''

Ona teşekkür etmeden önce kafamı salladım.

Haftasonundaki olay hala zihnimde tazeydi. Harry'i takip ettiğimde, Zayn'i öğrenmiştim. İşten iyi arkadaşlarımdan biri aslında tüm bu şeylerin iindeydi ve Harry'nin bana Alec hakkında söylediklerini kim unutabilirdi ki.

Neden Zayn bana karşıydı? Bana karşı mıydı? O benim dairemi mi dağıtmıştı, ben mi yanlış duymuştum?

İçtenlikle onun olmadığını umuyorum, çünkü son birkaç hafta içerisinde Zayn gibi olmuştum. Masamın üzerinden sürekli benimle konuşuyordu ve iyi biri gibi görünüyordu.

Düşüncelerimden arınmak için kafamı salladım ve masamdaki el yazılarını karaladım. Biliyorum uyku eksikliğimden dolayı felaket görünüyor olmalıyım ama bu şu an umrumda değil. 

Düşüncelerimi Aaron böldü. Birkaç gündür onunla konuşmamıştım ve öğle yemeğinde onu aramalıydım. Benim onu görmezden geldiğimi veya herhangi bir şeyi düşünmemesini umut ediyordum.

Bir kağıt parçası masamın üzerine düşerek beni şaşırttı. Hafifçe  sıçradığımda Harry oturduğu sandalyesinde geriye doğru yaslanarak sırıttı, hızla kalemini tıklattı.

Ona bir bakış attım ve notu açtım.

Öğle yemeğinde çatıda.

Kaşlarımı çattım. Ne? Kelimelrin altını aceleyle karalayıverdim ve tekrar Harry'e yolladım.

Harry notu okudu ve gözlerini devirdi. Harry kaleminin kapağını açtı ve kağıdı bana yollamadan önce  nir cevap karalayıverdi.

Öğle yemeğinde benimle çatıda buluş.

Notu top haline getirdim ve çöpe fırlattım. Eğer benim bu lanet olası merakım olmasaydı, oraya asla gitmezdim. Ama Harry bana Alec ve yaptığı işi anlatmasına rağmen, hala ayrıntılara açım. Fazla meraklı olmaktan nefret ediyorum.

İşime odaklanmaya çalıştım fakat yapamadım. Hatta Harry hiç denememişti, hala elindeki aptal oyuncak topağıyla oynuyoru. O yeniden ve yeniden gerinirken ona burnumu kırıştırdım.

Sonunda, saat bir civarında çatı için Harry'i takip ettim. O bana gülümserekn herkes dosyalarını bırakmış ve öğle yemeği için mola odasına geçiyordu.

'' Çatı? '' diye sordum ofis yerinde sadece ikimiz kaldığımızda.

'' Bugün yağmurlu değil, yani biz uygun olmalıyız. '' dedi sanki soruma cevap verir gibi.

'' Neden herkes gibi mola odasına gidemeyzi? ''

'' Çünkü birşey hakkında konuşmalıyız. ''

Hidden | (Türkçe)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin