57. Bölüm

6.4K 517 177
                                    



Selamlar herkese. Evet, sürekli bölüm geciktiriyorum ve sizi de meraklansırıyorum ki hiç elimde olmayan sebeplerden dolayı. Okul ve okul dışı bir sürü vakit harcamam gereken şeyler var ve hepsine çok zor yetişiyorum. İki aydır wattpad'e giremiyordum bile hatta güncellemayi de yeni fark ettim. Ve iğrenç olmuş. Herneyse, ancak bu hafta rahatlayabildim maalesef. Dün gece başlamıştım bölüme ancak bir süre sonra beynim patladı ve yetiştiremedim. Bugüne kaldı. Bugüne kadarki tüm gecikmeler için takrar özür dilerim ancak bundan sonra bölümler en az haftada 1 kez düzenli olarak gelecek merak etmeyin :)



Bu arada 1D fanfic olan Take me as i am Türkçe'ye çevrilmeye başladı hikayeye @zarrythehot adlı kullanıcı arkadaşımızın profilinden ulaşabilirsiniz. Tavsiye ederim ;)


Harry arkasından metal kapıyı kapattığında kalbim boğazımda atıyormuş gibi hissediyordum.


'' Güvenlik ofisinden aldığım konuşmaya göre monitörden Styles'ın burada olduğunu gördüm. '' dedi Alec kötü bir şekilde.


Harry bana baktığında yüzünde sabırlı bir ifade vardı.


Ne düşündüğü ya da ne sandığı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Boğazım kurumuştu ve hiç kelime oluşturacakmış gibi görünmediğime emindim.


Alec, Harry'i benim aleyhime çevirmek için ona karşı hissettiğim duygularım hakkında yanlış kelimlerimi kullanmıştı.


'' Styles, sadece Rose'un ne söylediği hakkında kefil olabilir misin? '' dedi. Yüzünde hala uğursuz bir gülümseme vardı. '' Onun için hiçbir şey hissediyor musun? ''


Çok kısa bir süre için, gözlerinde-yeşilleri karanlık ışıktan dolayı sükse yapmadan önce duygu patlaması görmüştüm. Bakışlarında, birkaç saat önce beni karanlıkta tutuşunu kendi yöntemlerince temizleyişini, ardından ikimizin de gülüşünü ve elini benim sırtıma koyarak yıldızları izleyişimizi gördüm.




Ardından gözleri karardı ve sessiz yeşil gözleri neredeyse siyaha dönüştü.


'' Ben onun için hiçbir şey hissetmiyorum. '' diye çıkıştı. Gözlerini benden uzak tutup bakışlarını değdirmeyerek.


Kalbim çatlamış gibi hissediyordum.


'' Ben yanlış değerlendirmişim herhaled. '' dedi Alec, kaşlarını kaldırarak. '' Ama sen yalan söylüyorsan hala bir şans vardır. '' dedi gözleri parıldayarak.


Harry yutkundu. '' Sana söyledim, o hiçbir şey bilmiyor. Neden ona bir şeyler anlatayım ki? ''


Onun ağzından çıkan her sert kelime beni vuruyormuş gibi hissettiriyordu ancak yine de ben ifademi sabit tutuyordum.


'' Buradan çıkın, Styles. Artık ben toplantılara da katılmanı bekliyorum. '' dedi Alec. Masanın üzerindeki kağıtları toparlayarak doğruldu.

Hidden | (Türkçe)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin