76. Bölüm

3.2K 186 56
                                    

Harry derin bir nefes aldı ve ellerini saçlarından geçirdi. Yüzünde ne düşündüğüyle ilgili hiçbir ipucu yoktu.

Fotoğraf kabini sıkış tıkıştı ve küçük bankta otururken Harry'nin dizi benimkine değiyordu. Üstümüzde yanan ışıklar adeta fotoğraf çekinmeye çağırıyordu. Ancak fotoğraf çekinmek şu an son endişemizdi.

Harry'i yalandan beni başından atmak istiyor gibi görmüştüm. Doğruyu söylemek gerekirse Harry'i daha önce hiç bu kadar savunmasız ve duygusal görmemiştim. Bir yanım onun bu halini görmek istiyorken bir yandan da o gözlerindeki yaşları silerken kalbim sızlıyordu.

" Şimdi bıraktığım yerdeyim. "

Bakışlarımı ellerime indirerek cevap vermedim.

Bir şey söylemem için gözlerini üzerimde hissediyordum ancak bir şey söylemedim.

" Ah, evet. Ben hastaneden taburcu olduğumda. "

Ben ondan cevap beklerken o aynı duygu yoğunluğu ve savunmasızlıkla eskisine nazaran daha hızlı anlatmaya başladı.

" Gemma hala benimle beraber kalıyordu be senin New York' a gittiğini bana o söyledi. Sadece bildiğim bir şeyi onaylamış oldu. Ondan sonra uyuşmuş gibiydim. Bana gizli kalacağına dair söz vermiştin ama hepsinden önce dürüst olmak gerekirse hayatta kalacağımı hiç beklemiyordum. "

Harry biraz duraksayarak ellerini göğsünde çaprazladı.

" Gemma martta ev arıyordu, bizimkilere uzak olmayan bir ev tuttu ve orayı düzenledi. " Partide Crystal ile tanıştı ve Crystal ona da iş görüşmesi teklif etti. "

" Yani bir şekilde hayatıma devam ettim. Tabi buna hayat denenilirse. Bensiz New York'ta iyi olduğunu düşünerek seninle tanışmadan önce ne yapıyorsam aynılarını yapmaya devam ettim. Her gün işe gittim, çalıştım, sana maaş çeklerini gönderdim ve tek başıma uyudum. Tabi herşey farklıydı. Seninle tanışmadan önce hayatımın ne kadar sıkıcı olduğunu fark ettim. "

Yutkunarak kafamı kaldırdım.

" Çok düşündüm. Hep düşündüm. Parti gecesi sana söylediğim her şeyi ve senin bana söylediğin her şeyi. Sana, seni güvende tutacağıma dair verdiğim sözü ve New York' ta güvende olacağını düşündüm. Her zaman seni yeniden göreceğime dair verdiğim sözü düşündüm. Verdiğin iki sözü de tutmayı denedim ancak yapamadım. "

" Görüyorsun, parti gecesi Alec ile karşı karşıya geldiğini, Niall ve Louis' in senin yanında durduklarını gördüğümden beri bu şüphe içimde büyüdü. İlk başlarda bunu görmezden gelmek kolaydı ancak benim yüzünden gittikçe tehlikeye battığını görüşüm aklıma geldikçe içime işledi. O gece bana gizli kalacağına dair verdiğin söz beni tüketti. Bu korkunç ve acı vericiydi ancak o gece neredeyse ölecektin ve benim ölümümün bu tehlikeyi sileceğini düşündüm. "

Harry'nin ölümünden bahsetmesiyle boğazım düğümlendi.

" Seni tehdit edebileceğine inandığım tek şey Wolfe Şirketi'ydi. Beynimin bir parçası senin, ben olmadan daha güvende olacağını biliyordu ancak saçma bir parçası da bunun benim paranoyaklığım olduğunu söylüyordu. Eğer partiden sonra yanına gelseydim ve tekrar birlikte olsaydık seni tekrar tehlikenin içine çekmiş olurdum ve bu sefer gerçekten ayrılırdık. Kafamda tamamen bu vardı. Bu, evrendeki en kötü bahane olabilir ancak sana daha iyisini veremem. Bu zihnimde yer edindiğinde uzun süre savaştım ancak kazanan zihnim oldu. "

" Neden şu an peşimden geldin? " Fotoğraf kabinine geldiğimizden beri ilk kez konuştum.

" Bunu bekliyordum. "

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 20, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Hidden | (Türkçe)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin