Pauza...

4.6K 246 97
                                    

Imi pare rau sa fac acest anunt si sa las, pur si simplu, actiunea in aer. Dar asa cum denota titlul, cartea intra in pauza. 

Nu stiu pana cand, nu ma intrebati.

De ce? Pentru ca am o perioada cu examene foarte incarcata care or sa ma duca pana in vara, iar cartea reprezenta...un viciu, daca vreti. Pierdeam foarte mult timp cu ea. Sau nu postam din aceasta cauza. Cand nu era una, era cealalta si se bateau cap in cap.

Asa ca...pentru binele tuturor, CARTEA INTRA OFICIAL IN PAUZA. Nu stiu cand o sa ma reapuc de scris. Probabil o sa o mai fac printre picaturi si cand o sa reincep sa postez capitolele, toate vor fi scrise deja si postate la intervale mult mai scurte( nu stiu, gen doua zile). Oricum, pana la final nu mai e atat de mult, mai ales ca nu as vrea sa sar de treapta cu 70 de capitole. Poate un epilog in plus, dar nu mai mult.

Stiu ca o sa fiti dezamagiti, dar macar asa nu o sa mai uitati firul actiunii si restul. Dar cartea anu o sa ramana neterminata! O sa ma intorc si o sa o termin, astfel cu totii o sa ajungem impreuna cu personajele la final. Asa ca sper sa ne reintoarcem cu totii si decizia mea sa nu va starpeasca dragul de Izabella, Anna sau Christian, ori pur si simplu de aceasta carte, cu tot cu greselile ei.

Daca aveti intrebari, va rog sa mi le adresati pe privat sau in comentarii, dar nu vreau insistente de genul: "Cand reincepi sa postezi?" sau " Ce s-ar fi intamplat cu cutarica?". Va rog. 

Asa ca nu e un "Adio!", ci un "Pe data viitoare". Sau ceva gen, nu mai stiu. Si mie imi e greu, credeti-ma, dar ma gandesc in primul rand la binele meu din lumea umana, nu din cea virtuala.

Imi scot palaria in fata voastra, doar pentru a mi-o pune mult mai bine mai tarziu.

Pe data viitoare!

Aleasa regelui cu coltiWhere stories live. Discover now