Capitolul 51

5.1K 370 82
                                    

Noaptea balului sosi extraordinar de repede. La castelul elfilor, se faceau ultimele pregatiri pentru balul pe gheata.

Lexi plecase deja la Paris.

Edward trebui sa-si viziteze bunicul.

Christian se pregatea.

Ei bine, mint. De fapt, Regele se afla pe teritoriul Haitei Supreme, unde era motiv de bucurie. Luna incepea sa-si revina. De cu seara, Judy incepuse sa se simta din ce in ce mai bine, incat acum nu mai avea nevoie de respiratie artificiala si nici de toate acele fire. Si desi cu voce gajaita, vorbea. Matt fusese atat de bucuros, incat pusese toata haita sa faca curatenie generala, in orice loc posibil si isi chema si bunul prieten. In fine, pentru cei din haita, bucuria fu doar pe jumatate...

-Acum o sa vii la balul lui Gwendolin?

-Crezi ca sunt tembel?! Sa o parasesc acum, cand incepe sa se insanatoseasca?! Nu, mersi, amice! Mai ales, ca nu ma supara asa de tare sa nu merg...Dar cine stie, poate ca o sa reusim sa venim macar o ora la nunta ta, daca se vindeca destul pentru asta.

-Poti sa nu mai pomenesti de asta?! Sti ca imi da dureri de cap!

-Atunci de ce o mai faci, desteptule?! O sa-ti sara tot poporul in cap si tu o sa o ai mereu pe cap...

-Crezi ca eu nu stiu?Dar tu ce crezi ca o sa fac? O sa stau sa astept o femeie pe care nu o cunosc si care o sa aiba brusc pretentia sa devina regina? Cu ce ma incalzeste?

-Se spune ca un suflet pereche te incalzeste. Numai el stie cum. Doar simpla lui prezenta o face. Ce, Judy crezi ca era foarte comunicativa la inceput? Nici acum nu a renuntat la dormitoarele separate, nu voia sa iasa nicaieri cu mine, le-a interzis celor din haita sa-i spuna Luna...sa-ti mai zic, ca mi-a facut destule! Dar pana la urma, ma multumeam doar cu prezenta ei. Iti inchipui ca ma topeam cand o vedeam ca se uita asa urat la mine?

-Mi se pare o prostie...

-Nu e cel mai inspirat exemplu, dar nu asa te simteai si tu cand te uitai la Khaterine?

-Nu mai pronunta numele acelei spurcate in prezenta mea!

-Am spus ca nu e cel mai inspirat exemplu, nu te mai ratoi la mine! Dar Edward mi-a povestit. A zis ca erai pur si simplu in transa cand erai in preajma ei. Ca doar ea conta. Asta inseamna sa fi indragostit. Un suflet pereche sau o aleasa iti poate oferi asta!

-Matt, ce naiba mai vrei sa astept?! Am asteptat-o inainte de blestemata aia de vrajitoare! A trecut un secol de atunci si nu a aparut. Ce vrei, sa imi consum viata cu asta? Sunt un criminal si se pare ca de aia viata s-a hotarat ca nu merit asa ceva.

-Nu imi place deloc cum gandesti, ti-am mai zis. Ai o viata mult prea lunga in fata. Chiar vrei sa o traiesti cu Lexi? Ce vei face daca va aparea ea?

-O sa o trimit de unde a venit, simplu!

-Indur-o si pe asta! Jakson, un tip din haita a innebunit pur si simplu de durere dupa ce si-a respins sufletul pereche.

-Ma compari cu unul ca el?

-Nu mai stiu! ridica el mainile si isi freca energetic fata. Ah! Faci prost rau de tot, asculta-ma! Nu e de joaca cu asta. Stii ca daca te casatoresti cu Lexi si aleasa ta e in viata, o sa aveti amandoi de suferit.

-Imi asum toate riscurile. Matt, iti mai aduci aminte ca ti-am spus ca am fost otravit cu floarea lunii?

-Da, acum cativa ani parca.

-Ei bine, cineva vrea sa iasa din umbra. Am gasit iar o legatura de floarea lunii.

-Frate, nu e de joaca cu ea. Ziceai ca abia ai scapat cu viata data trecuta. Si noroc cu Roseman!

Aleasa regelui cu coltiМесто, где живут истории. Откройте их для себя