Capitolul 34

6.9K 399 45
                                    

Dimineata era rece in tot tinutul. Vantul suna infricosator batand in ferestrele castelului. Dupa un perete fals, in spatele unui tablou cu fostul rege, intr-o camera secreta, fiecare pierdea vremea pe canapelele aduse, neavand ce sa faca. Chloe mai vorbea din cand in cand cu Edward; Adam, medicul, bucatarul secund si alti cativa servitori stateau mai retrasi; in timp ce fostii suverani si Lexi se lafaiau pe cea mai mare canapea.

-Nu inteleg de ce Edward sta bine mersi, in timp ce iubitul meu nu e aici, in siguranta! Sau de ce trebuie sa impart acelasi aer cu ei niste servitori amarati!

-Lexi, draga mea, calmeaza-te! Sunt sigura ca fiul meu e bine.

-De unde stii, Miranda?! El e cu ea! Si nu e nimeni prin preajma care sa o opreasca in caz de ceva!

-Lexi, vorbi vocea guturala, Christian nu e un nimeni ca sa nu-si poata purta de grija! Nu desconsidera regele.

-Dar daca el pateste ceva, eu....

-Mai taci, Lexi! De o ora te tot aud cum te plangi! Crede-ma, sanatatea mea mintala o sa aiba de suferit din cauza ta! Pana sa fi bagata aici, nici nu stiai de incaparea asta. Si nici nu ai fi fost aici, daca mostenitoarea lui Roseman nu i-ar fi spus lui Edward sa te inghesuiasca si pe tine cumva.

-Chloe are dreptate. Nici nu stiu de ce am ascultat-o! Ar fi fost o placere sa te vad rascolindu-te in chinuri la acele ultrasunete. spuse Edward cu un ton rautacios.

-Ajunge, voi doi, copii nerecunascatori! Aveti grija cum vorbiti cu ea. Chiar de tu esti printesa acestui regat si fiica mea, iar tu sfatuitorul regelui, in curand Lexi va ocupa o pozitie mai demna decat a voastra si atunci cand va ajunge regina, o sa va rugati de ea sa va ierte!

Lexi zambi mandra, in timp ce cei doi nu pareau chiar atat de uimiti de ceea ce le spunea regina mama. Ed se lasa pe spate, dadand nonsalant din umeri, in timp ce Chloe pufni dispretuitor.

-Nu pot sa cred ca inca ma mai numesti fiica ta! mormai ea, schimband un sir dur de priviri cu mama ei.

Intre timp, in alta camera, vantul batea fioros in geamul mare al usilor ce dadeau spre balcon. Dar cele doua trupuri inlantuie de sub asternuturile insangerate, nu pareau sa se simta deranjati. Respiratiile li se potriveau fiind mai ingreunate de caldura excesiva a asternuturilor. Parul li se lipise de frunte, iar hainele de corp, dar ramasera prinsi in imbratisare, mult prea aproape unul de altul. Izabella avea capul sprijit de pieptul lui Christian in timp ce bratele i se odihneau pe spatele masiv, iar Christian avea barbia si nasul ingropate in scobitura gatului ei, respiratia lui fierbinte lovindu-se de pielea ei fragila, iar mainile ii inlatuiau talia, tinand-o aproape. Parul fetei se desfacu din stransoarea lejera, imprastiindu-se pe perna. Cine i-ar fi vazut, nu ar fi crezut ca sunt dusmani de moarte. Asta sunt, nu-i asa? Nici eu nu-mi mai pot da seama. Un mormait scapa de pe o pereche de buze. Dar cert e ca nu era din cauza vreunui cosmar. Desi, crapatura lasata de perdele era minuscula, prin ea reusi sa se strecoare o mica raza de lumina ce-i cazu regelui pe ochi, trezindu-l din somnul bine-voitor. Clipi de cateva ori, cand dadu cu ochii de pielea alba si buzele usor intredeschise. Era atat de aproape de el! Ii simtea curbele corpului potrivindu-se cu ale lui si isi aduse aminte de acel gust dulce amarui ce il simti in secundele in care nu fu inconstient, atunci cand buzele ei le atinsera pe ale lui. Apoi isi aminti ultima palma, pe care o simti din plin, ce-l facu sa inghita dureros, pentru a nu-si scrasni dinti. Observa atunci ca ea isi lasase barierele jos, dar chiar si asa, mintea ei avea hopuri, pe care nu le putu trece, fiind atat de obosit.Fara sa vrea, isi ridica o mana si si-o trecu prin parul ei nu foarte lung, ce acum capatase o culoare mai stralucitoare. Si-o trase repede, cand simti ca ea incepe sa se zvarcoleasca, incolacindu-se exact ca o pisica si incercand sa isi deschida ochii. El se aseza in asa fel incat sa para ca doarme dus. Simti cum corpul de langa el tremura si se desprinse imediat, facand salteaua sa para mai usoara. Ea ocoli patul si se apleca peste el. Mana calda facu contact cu fruntea lui.

Aleasa regelui cu coltiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora