Capitolul 48

5.7K 371 84
                                    

-Respira! Expira! Fa totul usor! Asa! Te poti ridica?

Incerca sa deschida buzele, dar parca nu mai stia sa vorbeasca. Se opri din tusit si accepta patura ce aparu ca prin vis pe umerii ei, in timp ce mainile calde ale lui Azael o asezara pe o lespede stancoasa.

-E in regula acum. Incearca sa vorbesti. Crede-ma, n-ai uitat cum se face!

-Unde...sunt? Am...murit...eu...

-E in regula. vorbi Azrael imblanzita. Da, efectiv ai murit. Dar nu si practic.

-Am sarit...si apoi mi s-au umplut plamanii cu apa si...abia am mai iesit...de acolo.

-O sa-ti povestesc eu cat te inclazeste Azael. Lupul Spirit te-a pus sa te arunci. Ai facut-o si in urma impactului, ai murit. Dar acesta nu te-a lasat acolo ci te-a aruncat in acest bazin, sa-i zic asa, din pestera asta. M-ai tii minte locul de pe taramul vampirilor? Acesta e al doilea loc unde ne poti vedea in forma materiala si, pentru tine, gazda noastra, apa aceasta are proprietati miraculoase. Ar fi trebuit sa iti revii in...maxim o saptamana! Dar tu ai ramas prinsa in portiunea dintre viata si moarte. Stii tu, campia aia de langa un pod? Ei bine, tu erai atat de convinsa ca vrei sa treci dincolo, incat ai oprit procesul de vindecare! Am crezut ca o sa te pierdem, caci nu puteam interveni! Dar dupa ceva timp, procesul a reinceput. Cred ca ai inceput sa te indoiesti. Apoi, cand am simtit ca te trezesti, ne-am materializat si...uite-ne aici!

-Cat...cat timp a trecut? intreba cu aceiasi voce groasa.

-Daca te gandesti la ai tai sau la castel, sa stii ca perioada ta de sedere acolo a expirat acum patru zile.

-Adica stau in apa de mai bine de o luna?!

-Cum ti-a zis, Izabella, nu ai vrut sa revii la viata! Asa ca, da, stai in apa de aproape o luna, in care corpul tau s-a dezvoltat. Trebuie sa intelegi faptul ca in tine zace o putere extraordinara! Noi suntem o bucatata din ea, atat! Cu aceasta ocazie, ti s-au desfacut ligamentele. Nu o sa ma complic, dar acum poti sa percepi lucrurile, sa le simti, sa le auzi si, mai important, sa ai stapanire asupra a ceea ce e in tine.

-Da, mai stii cand lectiile facute cu focul? O sa observi ca acum totul e altfel, ca il poti simti, nu doar folosi!

-De ce asti asa buna cu mine? o intreba cu vocea stinsa.

-Tu glumesti?! O sa revin in curand la normal, dar momentan ma bucur ca nu ai murit! Doamne, ce sperietura mi-am tras!

-Anna? Stiti ceva de ea?

-A primit filmuletul facut de tine, special pentru asa ceva. Asa ca a ascultat. De vre-o trei saptamani se duce la bunica ta si a renuntat deja la bandaje. Cred ca inca o saptamana-doua si nu cred ca o sa se mai observe aproape nimic. Leacurile bunicii tale au ajutat-o foarte mult.

-Dar, stiti ca noi aveam o legatura...

-Da, din pacate, Anna a simtit ca tu ai murit si acum nu cred ca isi da seama ca tu ai revenit la viata. Practic, Consiliul a turbat din cauza ca nu a primit nici o veste de la tine, asa ca in ultima zi te-au asteptat cu portile Iadului deschise. Dar tu nu ai aparut. A doua zi de dimineata, Michael si Erika Roseman au fost la palat. Regele a mintit, spunand ca tu ai plecasesi, in conditii amiabile. I-a somat sa paraseasca cat mai repede taramul lor, parand deranjat de faptul ca ei au reusit sa afle drumul spre castel.

-Si?

-Si nimic. Te simti bine?

-Momentan tot ce imi doresc e sa aprinzi un foc sa ma pot usca si apoi sa caut ceva de mancare. Imi simt stomacul lipit de spate...

-M-am ocupat eu de asta...

Azrael ii aprinsese imediat un foc, in fata aparandu-i doua sandvisuri si o sticla cu apa.

Aleasa regelui cu coltiWhere stories live. Discover now