Capitolul 1

14.2K 594 59
                                    


  Dimineata e iar pe cerul limpede si plin de culori mistice. Cateodata ma intreb daca exista si zane care produc acele jocuri de nuante. De ce sa nu existe? Daca exista vampiri de ce nu ar exista si zane? Ma ridic din pat pufnind in ras. Persoana mai nebuna decat mine nu cred ca exista! Cum sa rad de propriile mele ganduri?

-Buna dimineata, scumpo! imi spune mama intrand in camera. Se pare ca esti bine dispusa inca de dimineata!

-Neata mama! Rad si eu ca prostul de gandurile mele de copil!

-Bine Iza! In 15 minute la micul dejun! spune si iese din camera.

 Mama mereu lua parte la glumele mele...mai mult sau mai putin... Vorbind eu cu mine si razand mereu de mine m-am trezit sub asedirea stropilor fierbinti ce imi mangaiau pielea. Mereu am grija sa ma imbalsamez in geluri de dus cu miros de trandafir si apoi sa ma dau cu crema de corp de acelasi fel, pentru a-mi marca mirosul sangelui, pentru orice eventualitate. Ajunsa in fata dulapului, am optat pentru o tinuta sport....aveam antrenamente azi!

 Am coborat scarile pe balustrada

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Am coborat scarile pe balustrada...pur si simplu fac asta de cand eram o mogaldeata. Intru in bucatarie unde parintii mei erau deja la masa.

-Neata tati! ii spun si-l pup pe obraz, asezandu-ma la masa si  luand din omleta delicioasa a mamei!

-Neata si tie, pustoaico! Vad ca nu ai uitat... si se uita cu atentie la costumul meu sport.

-Hahaha...ce-am mai ras! ii  spun ironica fiind.Si asa nu vrei nici acum, cand am 19 ani deja, sa vorbim mai pe larg despre vampiri! Doar nu credeai ca o sa uit de antrenamente!

-Hmm....vad ca ai energie! Atunci iati tepusa si ne vedem acolo!

 Atat mi-a trebuit! Niciodata nu m-am antrenat serios cu tata cu tepusele.Doar chestii de baza. Inca o puteam auzi pe mama cum ii spunea tatei ca nu e sigur. Dar ce-mi pasa? Asta vreau si cand ceva imi intra in cap, nimeni si nimic nu-l poate scoate!

Mi-am luat tepusa si am ajuns la catacombe! Da, casa mea avea catacombe care se imprastiau prin tot orasul, iar una dintre ele ducea la locul ultra-mega secret de intalnire a vanatorilor. Dar era o lupta pierduta doar sa te gandesti sa incerci. Am ajuns in locul de antrenament unde tata deja era in pozitie de atac.

-Ne simtim duri azi? il intreaba vocea mea ironica.

Un zambet ii aparu in coltul gurii.

-Eu sunt vampirul! Fa  orice sa ramai in viata! spune si apoi ma ataca, nelasandu-ma sa-mi iau tepusa.

Tata era cel mai bun, dar eu eram fiica lui. Param usor miscarile...eram mai puternica decat spunea fata mea de domnisoara. Tata ma provoca, vroia sa ma starneasca. Si asta nu e bine...pentru el cel putin. Mi-a dus tepusa pana la gat, dar l-am impins zgriindu-ma la mana.Ma uitam la zgarietura si apoi gura a vorbit pentru constiinta mea:

Aleasa regelui cu coltiWhere stories live. Discover now