Capitolul 44

5.9K 366 86
                                    

Ok...am o avertizare. Mi-am dorit sa pun poze cu toate cadourile primite de Iza asa ca...iar avem cam prea multe poze...

Isi retinu cu greu un zambet. Isi incorda muschii si se indrepta usor spre Christian. Ii zambi si isi puse fugitiv mana pe pieptul lui. Inca o enerva faptul ca daca il atingea, chiar si din greseala, i se transmitea un fior sau i se facea pielea de gaina.

-Mersi pentru dans. Ne vedem maine!

Ii zambi inocent si se intoarse cu spatele, etaland un mers de felina inspre James ce ii apuca mana si o roti pe sub ea, conducand-o spre etajul lor.

El zambi si se reindrepta spre bar, neintelegand in totalitate ce a reprezentat acel moment.

El zambi si se reindrepta spre bar, neintelegand in totalitate ce a reprezentat acel moment

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Hei, unde ati fost? intreba Anna, sarind din bratele iubitului ei.

-Sa luam ceva mai tare.

-Tu? Ai baut?

-Conteaza? E ziua mea!

-Asa te vreau, draguta! ii zise Tyler, intinzandu-i un pahar ce continea un lichid maroniu. Coniac! Incearca! O sa-ti placa!

Incerca sa nu intreaca masura, reusind sa se tina cat de cat in frau alte doua ore.

-Draguta, as mai sta, dar ma cheama datoria! Mai exact frate-miu nu poate scapa de o parasuta si iar ma cheama pe mine. Asa ca..aa...uite cadoul meu. zise incercand sa vorbeasca coerent. Tipule, tu mergi cu mine! ii facu semn lui Andy care aproba zambind.

-Nu! Tu sa stai departe cu cadourile tale simandicoase de mine! ii zise refuzand cutia de catifea albastra, prinzand-o pe cea mica si rosie a lui Andy.

-Nu! Tu sa stai departe cu cadourile tale simandicoase de mine! ii zise refuzand cutia de catifea albastra, prinzand-o pe cea mica si rosie a lui Andy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Anna mi-a spus ca va place sa purtati din astea. ii zise nonsalant, imbracandu-si haina.

-Atata timp cat crezi...murmura ea, strangand mica cruciulita in pumn. Mersi!

-Acum al meu! Jur ca nu e nimic chiar atat de extravagant acolo!

-Asa zici?

Ii insfaca cutia albastra si o deschise incet, privind doar cu coada ochiului, dupa care o inchise rapid si o arunca Annei, experta in ceea ce studiase la un curs optional la facultate.

Aleasa regelui cu coltiWhere stories live. Discover now