Capitolul 24

6.9K 400 51
                                    

In racoarea placuta a gradinii imense a Alpha-ului Suprem, petrecerea era in toi. Cupluri Alpha, vrajitoare si cei doi vampiri importanti stateau la mese diferite pe peluza verde. Lumea se distra si se bucura de prezenta Lunei Supreme. Dar, undeva, la o masa mai retrasa, principalele personalitati ale serii, stateau incruntate si confuze. Scena ce tocmai se petrecuse in fata lor ii lasa perplexi. Cert e ca nimeni nu se bucura.

-Alpha, va simtiti bine? intreba o voce masculina pe un ton ingrijorat.

-De ce nu as fi?! Totul e perfect!

Al treilea in comanda hotari sa se indeparteze, tonul agresiv folosit de prietenul si conducatorul sau impunandu-i asta.

-Asa ceva nu poate fi posibil! sopti deznadajduit.

-Matt, calmeaza-te, Ross isi merita perechea.

-Da, si-o merita, Judy! Dar nu pe ea! Ea il poate distruge! Ea e cineva ce nu trebuia sa existe! Ea e unul dintre cele mai mari pericole pentru lumea noastra, a supranaturalului. Ea si aliatii ei pot sa...

-Ajunge! Ce ma bateti la cap atat cu muritoarea voastra?! Daca Edward reusea si el sa-si tina poftele in frau, acum toata lumea era multumita!Eu imi puteam duce planurile la capat, tu nu aveai nici o grija, ea si cu Ross nu s-ar fi intalnit niciodata!

-Acum arunci vina pe mine sau ce?

-De parca nu ar fi vina ta!

-Christian, sti si tu ca nu e o simpla muritoare.

-Si ce vrei sa-i fac acum?! As putea sa o sec de sange in secunde in care se intoarce, dar dupa imi e ca miturile oamenilor vor fi adevarate si ca nu vor mai exista vampiri si varcolaci. Sti de ce este in stare Consiliul cand situatie e critica! Sti cat e de influent! Cati aliati are!

-Baieti, calmati-va. Nu uitati ca lumea aici prezenta va poate auzi. Nu uitati ca macar pronuntarea numelui acestei adunari provoaca frica in randul nostru. Nu e momentul si nici locul potrivit. Ei se intorc...

Ultimele cuvinte ii iesira cu greu viitoarei Lune din gat. Mask, asa cum o poreclise, parea o persoana buna la interior, dar armura ce ii pazea exteriorul era impenetrabila. I-ar fi placut sa devina cumnate, prietene, sa fie aprope, dar nu putea decat sa fie de acord cu barbatii din jurul ei. Daca restul persoanelor ar fi aflat cine ii onoreaza cu prezenta, curtea ar fi ramas goala, iar sufletul ei pereche ar fi suspect de tradare. In lumea lor, pronuntarea numelui Consiliului Vanatorilor era folosit doar in discutii extrem de importante, foarte rar, si in povestile ce parintii le spuneau copiilor lor pentru a-i speria. Acum se indreptau spre ei, brat la brat, fratele mai mic al lui Matt si viitoarea lidera a Consiliului. Dupa cum se spuse, persoana care nu trebuia sa existe. Ross era tot numai un zambet, in timp ce Mask nu renunta la starea ei de observare continua, dar un zambet strengar ii arucui coltul buzelor. Judy ii analiza, la fel ca ceilalti. De obicei, sufletele pereche se potrivesc, ceea ce la ei nu se intampla deloc. De la stilul vestimentar, gesturi, comportament la aspect fizic. Ea avea ochii mult prea patrunzatori, parul denota un galben spalacit, dar totusi luminos, iar culoarea pielii, in special a fetei era mult prea alba. Daca o vedeai in castelului lui Christian, nu te gandeai de doua ori inainte sa spui ca e vampir. Pe cand Ross avea piele bronzata, cateva tatuaje, ochi negri, tulburi si par de culoarea penei corbului.

-Judy esti in regula? intreaba Ross.

-Da,de ce?

-Zici ca abia...

- ...te-a scos din transa.

La completarea cuvintelor lui cu ale ei, redevenisera atentia principala. Pana si cei in cauza se priveau in ochi si radeau.

Aleasa regelui cu coltiWhere stories live. Discover now