54.kapitola

1.2K 48 15
                                    

Odišla veľmi skoro ráno, aby mohla ísť pre Biu. Dúfal som, že budú v poriadku. Nechcela sa so mnou lúčiť, takže som len ráno zabehol za Biou.

Bola smutná, že odchádzajú, ale podarilo sa mi jej to jemne vysvetliť. Nemohol som sa s nou nerozlúčiť.

Keď som došiel domov, išiel som si vypiť. Potreboval som sa spamätať. Nemohol som byť smutný, to som si fakt nemohol dovoliť. Musel som zistiť, kto je za týmto všetkým a zničit môjho brata s matkou. Už mi príliš dlho pijú krv.

Čakalo ma aj vysvetľovanie prečo Bia a Miranda odišli mojej sestre. Nebolo to jednoduché, pretože ju nie je ľahké oklamať. Povedal som, že išla za prácou, ale vrátia sa alebo ja prídem za nimi. Čiastočne to bola pravda. Avšak čo ak sa mýlim?

Čo ak si dovtedy nájde niekoho iného?

Nechcel som na to myslieť. Dôležitá bola práca.

*********

P

rešli dva mesiace a ja som vedel že sa niečo zmení. Nevedel som čo, ale prichádzalo niečo zlé.

Prišlo to hneď v ten večer v podobe mojej matky.

,, Čo tu chces? "opýtal som sa jej veľmi prudko. Neviem prečo, ale tušil som, že ma spoločné niečo s tým, čo sa stalo.

,, Chcem vidieť svoju vnučku a svojho syna. To je to také nepochopiteľné?" zavrčala naspäť. Nedokázal som pochopiť ako sa môže toľko dlho pretvarovať. V tom bola majsterka. Neprekonal by ju nikto.

,, Kurva, prestaň mi klamať do očí a vyklop čo chceš!" zvolal som zúfalo. Tato ženská ma síce porodila, ale pije mi krv už veľmi dlho. To, čo všetko spravila sa len tak nedá zabudnúť plus jej synáčik ju veľmi rád používa ako špiónku. Nedokážem mať s ňou nič spoločné.

,,Prišla som na návštevu, aby som videla ako sa máš a či tá štetka naozaj odišla."konečne priznala farbu. Aj keď bola aspoň raz v živote úprimná, nemohol som dovoliť, aby urážala Mabel. Zdvihol som ruku a keby ma niekto nezastavil, schytala by takú, že by sa nepamätala.

Pozrel som s bleskami v očiach na človeka, ktorý ma zastavil. To ma však prekvapilo. Bol to Rikardo.

,, Nebudeš si špiniť ruky takou kurvou. Aj na ňu príde rad. Teraz sa jek skôr opýtaj, čo robil jej synáčik spolu s Vladom. Verím, že ti má čo povedať. "povedal a mne až po chvíli prišiel vyznam jeho slov. Moja ruka letela rýchlosťou svetla k jej tvári a ona skončila na zemi.

,, Čo si to kurva práve povedal? Je to pravda, matka? !" zvreskol som. Ak by som práve nebol tak vytočený, najskôr by som sa pýtal.

,, Neviem, o čom ten chlap rozpráva." povedala, no v očiach mala strach. To sa mojej matke nestáva. Momentálne som sa kurva hanbil za to, že ma porodila. Radšej by som skapal.

,,Myslel som si, že si lepšia klamárka." zavrčal som a chlapi ju zobrali preč.

,, A teraz mi vysvetli, ako to ty môžeš vedieť? Počul som, že máš väčšie problémy ako ja na krku."hovoril som a zatínal päste, aby som sa po matke nerozbehol. Bol som tak vytočený ako nikdy v živote. Nevedel som, čoho všetkého som schopný. Nie teraz.

,, Ja som sa to nedozvedel. Prišiel ten tvoj právnik a keďže ma pozná, tak mi to povedal. Myslel si, že ťa upokojím skôr ja ako on. "

,, Čo ti ešte povedal?"

,,Tvoj brat spolupracoval s Vladom. To on mu dával inštrukcie čo má robit. Avšak utrhol sa z reťaze, keď zistil kto tá tvoja žena vlastne je. Prestal ho počúvať a konal po svojom. "

,, Kde sa môže teraz tá skurvená krysa skrývať? "rozmýšľal som nahlas, ale vedel som, že jedinú odpoveď dostanem od mojej matky. Aj keď to nebude jednoduché. Vždy bude brániť svojho jediného synáčika, ktorý si podľa jej slov vždy 'trón' zaslúžil. Dokonalý obraz svojej matky.

,, Čo tu robíš?" opýtal som sa nepríjemnejšie, než som mal v pláne. Vedel som, že toto nebola jeho vina.

,,Prišiel som k tebe na nútenú dovolenku, keďže som hľadaný vo veľa krajinách." zasmial sa a ja som vedel, na čo naráža. Jeho žena ho zradila.

,, Potom sa o tomto porozprávame, ale teraz potrebujem zo svojej matky dostať, kde je moj skurvený súrodenec." zavrčal som a on prikývol.

,, Som tu, ak by si potreboval pomoc. Aj tak momentálne nemám veľmi čo robiť. Ale najskôr mysli až potom konaj." upozornil ma a mne bolo vtipné, že mi to hovorí práve on. Vždy to bola horúca hlava a ja som vedel, že ani teraz by to nebolo iné.

,, Počítam s tvojou pomocou. Chcem, aby moja rodina skončila čo najskor pod zemou. Už žiadna ľútosť ani hra. Konečne zdochnú a nebude mi to vôbec ľúto. " zavrčal som a vyrazil do pivnice, kam ju zobrali. Bol som pokojnejší, no táto ženská mala dar vytočiť ma do biela. Nedokázal som si pomôcť už len pri pohľade na jej úškrn som mal chuť ju zavraždiť. Nechápem prečo som to neurobil skôr. Ak sa toto celé stalo kvôli mojej úžasnej rodine, tak si môžem zagratulovať.

,, Takže si sa prišla pozrieť pokiaľ sa mu podarilo ma zničiť? Na tvoju smolu nepodarilo. Som v poriadku a tak ľahko sa nevzdám. Okamžite mi povedz, kde je tá krysa! Varujem ťa, že mám len jednu trpezlivosť, ktorá ľahko skončí. " vrčal som po nej a ona sa uškierala. Skurvena ženská.

,,Prišla som sa pozrieť ako veľmi trpíš, ty bastard. Máš pravdu. Nedokázala som si pomôcť. Chcela som vidieť ako ťa postupne zničíme. Ako budeš trpieť a staneš sa skurveným mŕtvym prachom. Neviem pochopiť ako môžem mať za syna takého slabocha. Nesiahaš bratovi ani po päty, a tak isto na tom bol aj tvoj otec. Nemal prečo ťa uprednostniť pred tvojim starším a lepším bratom. On je ten, ktorý má v rukách aj v hlave viac sily. Nikdy by neskončil ako ty. Sprostý zamilovaný chlap, ktorého si jedna žena obmotala okolo prsta. Ale prekonal si sa, vedela som, že máš vkus len na samé štetky, ale táto bola extra. Nie každej sa predsa pošťastí robiť kurvu pre toľkých chlapov naraz. "zavrčala na mňa a ja som sa neovládol.

Schytil som ju pod krk a hlavu jej začal trieskať o stenu za ňou.

Spamätal som sa až keď bolo neskoro.

Pustil som ju a jej nevládne telo spadlo na zem.

Nemal som žiadne výčitky.

Toto bolo presne to, čo si zaslúžila.

Teraz je rada na teba, bratček.

Kým príde SmrťWhere stories live. Discover now