Prológ

3.3K 75 13
                                    

Pred pár rokmi

Ten bastard, ktorý sa nazýva mojím otcom ma jednoducho zradil. V podstate ma zabil, odkázal ma na smrť.

Ale začnime od začiatku. Včera, potom keď som vybavila jednu akciu a prišla som domov niekto ma zozadu poriadnou silou udrel do hlavy, predpokladám, rukoväťou zbrane. Stratila som ihneď vedomie.

Dnes som sa prebrala v špinavej pivnici v nejakom dome. Moja hlava išla vybuchnúť. Zrazu sa rozrazili dvere a dole schodmi išiel starý, slizký chlap, ktorého nepoznám. Možno som o ňom počula.

,,Kde kurva som?!" zakričala som.

,,Áaa, moje dievčatko sa prebralo." povedal, prešiel ku mne a rukou mi prešiel po stehne. ,,Ak sa tvoj otecko umúdri a vráti, čo ukradol o pár hodín pôjdeš domov. Ak nie tak tu so mnou ostaneš a ver mi, že si to užijeme. " povedal slizko. Z vačku si vybral telefón, vytočil číslo môjho otca a dal to nahlas.

,,Prosím? Tu Richard Savige."

,,Kamoško! Hádaj koho tu mám? Tvoju nádhernú dcérenku! Ak chceš aby prežila a nezažila mučenie, tak vráť čo si ukradol!"

,,Nechaj si ju! Už mám všetko, čo som chcel!" povedal môj otec a zložil.

,,Tak a teraz tu ostaneš! A neboj sa poviem ti, keď tvoj otecko zdochne!" povedal a nasilu ma pobozkal.

O 6 mesiacov neskôr

Celé mesiace mám zahmlené. Každý deň do mňa pichajú drogy. Snažia sa urobiť zo mňa závisláka. Ak sa to už nestalo. Môjho otca zabili hneď na druhý deň. Každý deň sem chodí kopa mužov, ale to, čo so mnou robia si naštastie nepamätám úplne. Mlátili ma a znásilňovali ma.

Jediné čo viem je, že musím zmiznúť. Mysleli si, že som taká slabá, že nedokážem vstať, preto ma už nezviazali. Aj som bola, no dokázala som pozbierať všetku moju silu, energiu a hlavne zlosť, a pomaly som sa postavila.

Nepýtajte sa ma ako som to dokázala, ale zmizla som. Našla som zbrane a zabila toho bastarda, ktorý ma sem dosal aj pár jeho ľudí. Ukradla som auto a dopravila sa do nemocnice. Doteraz nikto nechápe ako som to dokázala, keď som mala v sebe také množstvo drog. Držali ma tam 6 mesiacov so závislosťou.

Potom, čo všetko mi spravili som vedela, že už nechcem žiť takýto život. Už nechcem čakať kým príde smrť. Už nechcem žiť v tieni mafie. Nechcem byť tá, čo sa každodenne bojí o svoj život. Ublížili mi tak, že som už nechcela žiť tento život.

Rozhodla som! Zmením si identitu a budem ako bežní ľudia! Už viac nebudem tá krutá žena z mafie. Budem žiť normálny, usporiadaný život!

Ak mi to osud umožní.

Predstavujem vám môj druhý príbeh, ktorý začnem pridávať hneď po ukončení prvého.

Dúfam, že vás zaujal a že mu dáte šancu rovnako ako prvému.😘😘😘

Kým príde SmrťHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin