BÖLÜM 35 | KARARLAR

37.1K 1.7K 548
                                    

Bölüme ilham veren şarkı:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüme ilham veren şarkı:

Atlas Genius - Trojans

BÖLÜM 35 : KARARLAR

Dışardan gelen kuş cıvıltıları odayı doldururken, sağ elimi yastığın altına koyup yan döndüm. Güneş ışınları ince tüllerin arasından davetsizce içeriye dalarak açıkta kalan çıplak kollarıma vuruyordu. Aslında uykumu fazlasıyla almıştım ama gözlerimi açasım yoktu. Sanırım yüzümde dolaşıp duran parmakların yarattığı sıcacık hissin de bunda payı büyüktü. Atlas elinin tersiyle yanağımı okşayıp saçlarımı nazikçe geriye ittirdiğinde, gülümsememek için kendimi zor tuttum. En azından bir süre daha uyandığımı bilmemeliydi, bu tatlı dokunuşların keyfini  biraz daha sürebilmeliydim.

Göremesem de yatağın içinde birbirimize dönük durduğumuzu biliyordum. Tatlı nefesi ara ara yüzüme çarparak tenimin daha da ısınmasına neden oluyordu. Bacaklarımız sarmaşıklar gibi birbirine dolanmıştı. Saçlarımın üzerinden kayan eli, açığa çıkan çıplak omzumu buldu. Parmakları orada birkaç daire çizdikten sonra elinin yerini dudakları aldığında artık kendimi tutmak çok zordu. Omzumun tepesine upuzun bir öpücük bıraktıktan sonra biraz olsun geri çekilmeden kanımı kaynatan nefesini boynuma doğru üfledi. "Boşuna uğraşma uyanık olduğunu biliyorum." dediğinde sesinde uykunun verdiği tatlı boğukluk vardı. Elimi üzerimizi örten ama omuzlarımızı açıkta bırakan yorganın içinden kaydırarak çıplak sırtını buldum. Avucumu tenine bastırarak kendimi biraz daha ona doğru çektiğimde, burnunu şah damarımın üzerine hafifçe sürtüp ciğerlerine sesli bir nefes çekti.

"Bitmesin istedim." diyerek itirafımı dile getirdiğimde onu şaşırttığımın farkındaydım. Bir an için duraksaması ve aldığı nefesi olması gerekenden biraz daha fazla içinde tutması bana bunu fısıldıyordu. Kollarını belimin etrafına sarıp beni üzerine doğru çektiğinde saçlarım yüzünün iki yanından sarkarak bizi dış dünyadan gizleyen bir örtü gibi üzerimize kapandı. Dirseklerimi başının altındaki yastığa bastırıp hala uyku akan güzel yüzünü izlemeye başladım.

"Çok şaşırtıcı." diye fısıldadığında kaşlarım havalandı. "Şaşırtıcı olan ne?" diye sordum merakla.

"Senden beklediğim gibi davranmıyorsun."

Bu defa söyledikleriyle kaşlarım çatılmıştı. "Ne yapmam lazımdı?" diye sordum kızgın bir tonda tutmaya çalıştığım sesimle. "Başımı utancımdan deve kuşu gibi yastıkların altına mı gömseydim?"

Bir anda omuzları sarsılarak gülmeye başladığında göğsünün üzerine bir tane patlattım. "Gülmesene ya gülüyor bir de."

Tek eliyle yanaklarımı iki yandan sıkıştırarak balık ağzı gibi büzüşüp aralanan dudaklarımın üzerine bir öpücük bıraktı. "Yanakların yanıyor ama." diyerek tekrar gülmeye başladığında, kendimi birdenbire, beni engellemesine olanak vermeden yana atarak ona sırtımı döndüm. Bu fırsatı kaçırmayıp büyük elini karnıma bastırarak sırtımı göğsüne yapıştırdı.

ASLANAĞZIWhere stories live. Discover now