44. kapitola

4K 226 53
                                    

Draca probudily tlumené sluneční paprsky dopadající skrze záclonu do ložnice. Nesouhlasně zamručel a lehce se zavrtěl, když si uvědomil, že se probouzí. Za zavřenými víčky se zaposlouchal do okolních zvuků, a tak přišel okamžik, kdy si uvědomil, že se probudil jako první. Harryho tiché oddychování v pravidelném rytmu naznačovalo, že je Nebelvír stále pohroužen do světa snů.

Blonďák trochu zalitoval svého počátečního uvelebujícího pohybu. Mohl jej vzbudit, ale naštěstí se tak nestalo. Merlindíky. Takto měl možnost pomaličku otevírat své oči a nechávat je uvyknout na světlo v místnosti. Jakmile se mu podařilo od sebe víčka naplno odlepit, naskytl se mu pohled na Harryho spící tvář. Tak poklidnou a krásnou.

Se zamilovaným výrazem sledoval, jak Nebelvír nevnímá okolní svět. Nadzdvihl se z jeho hrudi a podepřel si hlavu dlaní, loket zapřený v měkkém polštáři. Sledoval ty nádherně tesané rysy, zatímco vzpomínal na včerejší večer. Jak se jeden jeho nevinný nápad zvrtl v něco tak úžasného, a zároveň nečekaného. Rozhodně nepředpokládal, že se s Harrym dostanou až k samotnému sexu, když mu včera navrhoval společnou sprchu. Očekával nějaké doteky na nově odhalených místech, poznávání těla toho druhého pod rouškou padající vody, ale vývoj událostí předčil jeho očekávání. Avšak nemohl si stěžovat.

Jedinou chybu na včerejším zážitku zapříčinil on sám. Myslel si, že je incident s Gabrielem zcela za ním, že jej překonal a odklidil do nejzazšího kouta své mysli, avšak včera si dokázal, že to tak není. Jenže... Harrymu se povedlo docílit toho, aby zapomněl a všechny špatné vzpomínky spojené s Gabrielem nahradil těmi hezčími, s ním.

Sex, který s Harrym měl, byl v mnohém neobvyklý. Ne obecně, nýbrž čistě pro něj. Nebelvír pro něj soulož povýšil na nový, doposud nepoznaný level. Všechna péče, pozornost, láska ukrytá v každém z doteků, to s nikým ještě nezažil. Až s Harrym. A musel konstatovat, že se mu to opravdu líbilo. Jít na to romanticky, s opravdovými city chovanými k tomu druhému, být rozmazlován, a zároveň být chtěný... milovat se, ne mít pouhý sex.

Tímto povýšením svého vztahu s Harrym na další úroveň si také konečně udělal jasno sám v sobě. Když těsně před usnutím oplatil bystrozorovi jeho vyznání, myslel to vážně. Opravdu si byl nyní jist tím, že to, co k Nebelvírovi cítí, je pravá a nefalšovaná láska. Černovlasý si jej zkrátka získal svou osobností, tím, co mu mohl nabídnout ze svého vlastního já. Popravdě, trvalo mu dlouho, než si to vše uvědomil, ale včerejší zážitek mu otevřel oči.

Nádherný široký úsměv ozdobil jeho tvář, když viděl, jak Harry zatřepal svými víčky a jak se s výdechem překulil ze zad na bok, jen aby se vzápětí mohl vrátit zase zpátky a rozhodit ruce po polštáři podél své hlavy z obou stran. Tiše zamlaskal a stále ještě se zavřenýma očima zašátral rukou vedle sebe.

Draco se jeho počínání zasmál, čímž na sebe strhl Nebelvírovu pozornost. Vzápětí na něj mžoural pár nádherných zelených očí. Zmijozel se naklonil k bystrozorově tváři a sklonil se nad jeho rty. „Dobré ráno..." zašeptal s nadšením těsně před tím, než věnoval Harrymu vláčný polibek jako pozdrav do nového dne.

„Ahoj..." zamumlal bystrozor ochraptěle s mrkáním, jak se snažil rozkoukat, a rozněžnělým úsměvem na rtech. „Takovéhle probuzení si teda nechám líbit," uculil se a protřel si oči od ospalků.

Draco souhlasně zamručel. Počkal, až Harry přestane s protíráním očí, a poté se znovu přitiskl na jeho rty.

Nebelvír se do polibků smál, ale oplácel mu každý, který od blonďáka dostal. Polibky ale neutichaly a tak Harry chytil Zmijozela za boky a přetáhl si ho na sebe, aby mu byl blíž. Dlaněmi hladil jeho nahé tělo, kopíroval ohyby páteře a probíral se jeho jemnými vlasy na temeni.

Potion Secret | Drarry (CZ) ✓Where stories live. Discover now