11. kapitola

4.5K 341 82
                                    

Byla sobota po poledni a Ben se nacházel v kuchyni v bytě, do kterého se s Andrewem před několika týdny sestěhovali. Původně zde bydlel jen on sám, ale když společně uznali, že není zase tak špatný nápad dát to dohromady i po této stránce, nastěhoval si Andyho k sobě. Přeci jen měl byt větší a prostornější.

Když se nad tím zpětně zamýšlel, přišlo mu, že tak učinili možná o něco dříve, než je u ostatních párů klasické, ale srdce mu říkalo, že udělali správně. Ještě nikdy s nikým jiným necítil to samé, co nyní s Andrewem. Někde hluboko v sobě věděl, že on je ten pravý a upřímně z celé své duše doufal, že je na tom jeho drahá polovička stejně. Avšak každé Andyho gesto, každá jeho zamilovaná slůvka a v neposlední řadě také každý jejich sex mu společně naznačovaly, že i on je pro Andrewa neméně důležitý. Upřímně, asi by nepřežil, kdyby se ve svém úsudku pletl.

Byl rád, že konečně nastala chvíle, kdy ho seznámí s Harrym. Ačkoliv byl Harry jeho bývalý, a tak to mohlo vypadat lehce zvláštně, ale... když se s černovlasým bystrozorem rozcházel, bylo jim jasné, že nemohou jinak, než zůstat přáteli. Ostatně těmi byli ještě před tím, než se zkusili dát dohromady jako pár. Výborně si rozuměli, a zároveň právě v tomhle byl jejich problém. Kamarádi z nich byli úžasní, ale s chozením tehdy vážně přestřelili. Nepasovalo jim to. Proto taky jejich rozchod nebyl nikterak bouřlivý, nýbrž spíše dohodou o tom, že jejich menší románek nepoškodí jejich přátelství.

Harry si asi zasloužil vědět o Andrewovi o něco dříve, to Ben nepopíral, ale na druhou stranu... nikdy se svému okolí s novými známostmi nesvěřoval, dokud si nebyl sám jistý tím, že dělá dobře. Pravdou bylo, že právě tohle mu pak činilo menší obtíže, když hledal někoho, komu by se mohl vyplakat na rameni po bolestivém rozchodu. Jenže zkrátka nebyl zvyklý své objevy ihned někomu představovat a nehodlal na tom nic měnit. I své matce Andrewa ukázal až v době, kdy už plánovali společné bydlení.

Ztracen ve svých myšlenkách vyvolávajících mu jemný úsměv na rtech připravoval menší občerstvení. Zrovna pracoval na dalším z lahodně vypadajících chlebíčků, když se kolem něj zezadu obmotaly dvě svalnaté paže a přitáhly si jej blíže na Andyho vypracovaný hrudník. Tiše se zachichotal, když ucítil, jak mu jeho milovaný Andrew zabořil nos do krku a začal velice nenápadně vdechovat jeho vůni.

„Někdy opravdu nevím, jestli bych neměl začít žárlit. Harrymu připravíš chlebíčky, a když jsme doma jen my dva, většinou uděláš jen jednohubky," zasmál se tiše muž a utáhl své sevření kolem menšího muže pasu.

Ben se zaculil a jemně si skousl spodní ret, než natočil hlavu, aby se mohl zadívat Andrewovi do nádherných zelených očí. „Pravda," přiznal lehce zahanbeně. „Ale jestli chceš, občas ti ty chlebíčky udělám taky," zamilovaně se usmál.

Tmavovlasý se tiše zasmál. „Dělám si legraci, lásko. Stačí mi i ty jednohubky. Všechno, co bude od tebe, mi stačí," lehce se natáhl, aby věnoval pusu bledé Benově tváři. „Kdy má vůbec dorazit?" zeptal se poté na Harryho příchod. Moc dobře věděl, že je to Benův bývalý, ale taky věděl, že už o něho dávno nestojí a jsou jen opravdu dobří přátelé. Neměl tedy strach, že by mu snad snažil se Bena přebrat. Na to byl podle Bena až moc hodný. A on Benovi věřil.

„Nedomlouvali jsme se na přesnou hodinu, jen na odpoledne, ale jak znám Harryho, přijde pravděpodobně kolem třetí," oznámil Andymu svůj předpoklad. Odložil dodělaný chlebíček bokem a natočil se v přítelově náruči tak, aby si navzájem koukali do očí. Andrewovy ruce se tak přesunuly z jeho břicha na jeho záda jen kousek nad samotným zadkem. Uculil se a vytáhl se na špičky, aby mohl Andyho bez problémů políbit.

Potion Secret | Drarry (CZ) ✓Where stories live. Discover now