43. kapitola

4.2K 226 43
                                    

Harry opatrně povalil blonďáka do měkkých peřin a posunul se i s ním do středu postele. Rty natisknuté na těch druhých v hlubokých polibcích. „Jsi si jistý?" zašeptal zadýchaně, když rukama bloudil po pokrčené noze na vnější straně stehna.

„Jo," vydechl Draco uvolněně a přikývl hlavou, aby svůj souhlas znásobil. Nebelvírovy doteky jej uklidňovaly, cítil se s ním v bezpečí. Nebyl důvod se čehokoliv bát. Tedy, to aspoň bylo to, co si v hlavě neustále připomínal. Z nějaké příčiny, již nedokázal rozeznat, si připadal nervózní. Snažil si namluvit, že za to může skutečnost, že je tohle vůbec poprvé, co s Harrym podobnou intimnost provádí - a také vůbec poprvé, co si je jist tím, že to s ním jeho partner myslí opravdu vážně, že je blížící se sex důkazem jejich citů. Ovšem věděl, že tím pravým důvodem bude něco jiného. Jen nedokázal říct co.

„Dobře," pousmál se Harry a bříškem palce přejel Dracovi po nejčerstvější jizvě na stehně. Poté na něho nalehl větší vahou a líbal jeho již nateklé rty. Rukama začal bloudit po celém blonďákově těle, až nakonec skončil v jeho vlasech, kterými se jemně začal probírat za neutichajících polibků. Vzrušení opět o kousek vzrostlo. Cítil, jak začíná naplňovat celou ložnici.

Harryho dlaně bloudící po jeho těle v Dracovi začínaly probouzet to pravé vzrušení - stejné, jakého on sám docílil u bystrozora již v koupelně. Jeho klín pomaličku tvrdl, jak se jej Nebelvír dotýkal na citlivých místech a vysílal mu do těla vlny rozkoše. Vypadalo to, že Harry velmi rychle přišel na to, kde mají jeho doteky ten nejlepší účinek. Až se Draco divil, jak může na poprvé jeho tělo tak dobře znát.

Nebelvír se potěšeně usmíval do polibků a sám se jemně prohnul v pánvi, aby se svým vzrušením otřel o to Dracovo. Moc dobře cítil, že i u něho se začíná něco dít. Že začíná fungovat laskání Zmijozelovy pokožky. Rty se proto plynule přesunul podél hrany dolní čelisti pod ucho až na krk, kde se dlouze přitiskl na jasně viditelnou tepající tepnu a začal tvořit menší modřinku.

„Harry..." Nebelvírovo jméno zmučeně sklouzlo z Dracových rtů. Jeho hlas ochraptěl vzrušením a jeho erekce nabývala s každou vteřinou laskání stále více a více. Svými prsty bloudil po bystrozorových svalnatých zádech a dost možná nevědomky zanechával na jeho pokožce i několik drobných červených rýh. Pozornost věnoval i vypracovaným pažím, na nichž se Harry zapíral podél jeho těla. Byl to neuvěřitelně povznášející pocit vědět, že je nyní jediný, komu tohle tělo spolu s tolik charismatickou osobností patří.

Nebelvír se nakonec nezvládl uhlídat a vytvořil znamének na Dracově pokožce hned několik. Chtěl, aby každý věděl, že je jeho a že ho nikomu nedá, když už je oba rozebírají každý den v novinách. Polibky pokryl obě Zmijozelovy klíční kosti, polaskal pravou bradavku a přesunul se přes zpevněné břicho na podbřišek, kde těsně pod kyčlí pokožku skousl. Poté se ale vrátil k Dracovým rtům, které krátce políbil. „Připravím tě, ano? Zastudí to," zašeptal do jeho rtů, načež kouzlem blonďáka zevnitř navlhčil gelem, aby byla příprava snazší.

Draco se zády prohnutými od vzrušení pokýval souhlasně hlavou. Díky náhlému chladu uvnitř sebe se zachvěl zimou, avšak Harryho následné doteky jej během okamžiku znovu zahřály. Vyměnili si spolu ještě několik polibků, než Zmijozel ucítil první z Nebelvírových prstů opatrně kroužící okolo jeho vstupu. V tu chvíli se jeho podivný pocit nervozity začal rapidně stupňovat a zvyšovat, a když Harry neustávající v líbání jeho úst pronikl prvním konečkem prstu dovnitř jeho těla, pochopil, odkud se všechna nejistota a nervozita brala. Gabriel a vzpomínky na něj.

Cukl sebou a náhle celý strnul při uvědomění. Jeho hrudník prudce poklesl nad strachem, který jej rázem naplnil. Nechtěl, aby se tohle dělo, byl to přece Harry, kdo s ním tuhle chvíli sdílel, ne Gabriel! Ale jeho mysl si nedokázala pomoct. Zapnulo se v ní poplašné červené světýlko, díky kterému zapomněl na realitu.

Potion Secret | Drarry (CZ) ✓Where stories live. Discover now