Ontvoerd

67 21 0
                                    

Die ochtend werd Mandy wakker. Ze was boos op allebei de jongens. Jonathan had haar geslagen en Chris had haar soort van verraden. Maar diep vanbinnen wist ze dat het haar eigen schuld was. Zij was bij hem in bed gaan liggen. Daardoor werd Jonathan boos.

Mandy lag op haar bed en ze keek naar het plafond. Opeens schoot ze overeind. Ze dacht aan Rajea. Wat voor een vriendin was zij! Schreeuwde Mandy in zichzelf. Ze pakte haar telefoon en ze belde Rajea.

Rajea: h-hey Mandy

Mandy: je klinkt wat raar, is er wat Rajea?

Rajea: stttttt ik mag eigenlijk niet praten

Mandy: oké? Waarom was je niet op school?

Rajea: ik mocht niet *zucht*

Mandy: van wie niet?

Rajea: Rachid...

Mandy: hoezo dan!

Rajea: sttttt, stil anders hoor hij ons

Mandy: waarom mag je niet?

Rajea: dan zie ik anderen jongens en dan ga ik met ze om enzo

Mandy: hé? Mag je niet eens met mensen omgaan? Weet je meid, wij gaan gewoon samen gezellig naar de stad straks. Oké?

Rajea: ik mag het huis niet uit Mandy

Mandy: wat een klootzak! Echt wat een flikker!

Rajea: rustig alsjeblieft

Mandy: oké, maar ik ga nu naar je toe. Niet of niemand mag jou als slaafje of iets anders behandelen. Oké tot straks meid

Rajea: bye, habibi

Mandy hing op, ze had snel gedoucht en ze had haar kleren aangetrokken. Mandy besloot school die dag te skippen. Want Rajea had haar nodig. Ze haastte zich naar haar fiets. Daarna ging ze snel naar Rajea toe.

Bij haar aangekomen. Deed Rajea huilend de deur open. Mandy gaf haar een knuffel. Daarna zag ze pas Rachid achter Rajea staan. Hij keek ernstig en ook nogal boos. Mandy gaf hem geen blik waardig.

Ze hield Rajea haar hand vast. Met z'n drieën gingen ze zitten, op de bank. 'hoe durf jij Rajea zo te commanderen!' schreeuwde Mandy tegen Rachid. 'ik zou je er niet mee bemoeien dame. Anders krijg je dikke problemen' zei Rachid bot terug. 'hoe durf je me zo te bedreigen flikker!' zei Mandy nog botter terug. Rajea kwam tussen beiden. 'rustig alsjeblieft' kwam er zwakjes uit haar mond. 'nee' schreeuwde Rachid, hij schreeuwde zo hard dat de meiden helemaal verstijfden. 'Mandy, jij hebt mij heel erg boos gekregen. Dus daar zal je voor moeten boeten!' siste hij tegen Mandy. Mandy zag dat Rachid helemaal rood was geworden. Ze werd bang van hem. Daarna siste hij kwaad tegen haar dat ze weg moest.

Nadat Mandy het huis uit was gestuurd, ging ze verward naar school. De school was bijna uit. Dan kon ze met haar vriendinnen iets leukst gaan doen, om het gedoe te vergeten. Aangekomen op school zag ze haar vriendinnen al op haar afstormen.

'Mandy, waar was je?!' riepen ze alle drie tegelijk. Mandy legde het hele verhaal uit. Ook dat ze veerkracht was, want dat had ze nog niet aan hen verteld. Maar ze vertrouwde hun. Na haar uitleg, keken ze Mandy me open mond aan. Daarna vlogen ze alle drie op haar hals. Mandy kon het niet laten. Ze liet een traantje vallen. De meiden zouden al naar de sauna gaan met z'n drieën. Maar Mandy mocht wel mee, hoe meer mensen hoe meer vreugde toch?

Daar aangekomen kleedde ze zich om. Omdat je in de sauna meestal naakt bent enzo, voelde Mandy zich niet op haar gemak. Omdat ze de ervaringen met Daan ook maar niet kon vergeten. Ze waren in een gemengde sauna. Dus er waren ook zeker mannen. Wat Mandy vaak liet schrikken. Eenmaal in een stoomcabine, waar ze gelukkig alleen met z'n drieën waren, zei Alice dat ze zich geen zorgen zou moeten maken over school. Wat Mandy eigenlijk ook helemaal vergeten was. Alice had gezegd tegen de conciërge dat Mandy naar de tandarts moest voor een speciale afspraak waardoor ze de hele dag weg bleef. Mandy was haar erg dankbaar.

Na een tijdje met z'n drieën in de stoomcabine gezeten ze hebben. Kwam er nog een man bij. Mandy kon niet zo goed zien hoe hij eruit zag. Omdat de stoom nogal hees was. Hij ging naast haar zitten. Toen ze beter keek zag ze dat het Daan was. Mandy gilde erg hard. Ze meiden waren erg geschrokken en ze vroegen wat er was. Mandy kon alleen maar 'D-D-Daan' fluisteren. Ze meiden werden helemaal bleek. Ook Mandy was nogal bleek geworden. Mandy stond snel op. Daan had zeker nog niet gezien dat zij het was.

Ze ging zo snel en onopvallend weg, weg van de sauna, weg van Daan. De meiden gingen een tijdje later ook onopvallend achter haar aan. Ze trokken hun kleding weer aan en ze haasten zich naar buiten.

Daar stond Rachid haar al op te wachten. Ze werd zenuwachtig van hem. De meiden moesten nog wat spullen pakken. Mandy ging voor de zekerheid buitenstaan om te zorgen dat ze veilig was. Blijkbaar niet dus. Nu ze achter haar keek zag ze Daan. Ze had zich flink in de nesten gewerkt.

Voordat Mandy het wist. Was ze vastgebonden en er werd tape op haar mond geplakt. Ze schreeuwde en schreeuwde maar het hielp amper. Ze werd een auto ingeduwd. Ze zag ze meiden net naar haar toe komen lopen. Ze zagen Mandy verdwijnen in de auto. Ze probeerde naar haat toe te gaan. Maar het was al te laat.

Mandy voelde dat ze ergens heen werd gereden. Daar aangekomen werd ze de bus uitgetild. Ze had een blinddoek voor haar ogen.

Toen de blinddoek van haar gezicht af gehaald werd. Zag Mandy dat ze in een saaie lege kamer stond. Met een boekenkast en een bed. Alles wat grijs en grauw om haar heen.

Mandy zag nu pas dat er een bord met eten op het kastje,naast het bed stond. Mandy had enorme honger. Ze wist uit ervaring dat dit het enige voedsel was dat ze kreeg. Dus ze had geen keus. Ze at het op. Nadat ze de kamer goed had geobserveerd, ging ze in het bed liggen. Want ze was enorm moe. Daarna viel ze in een moeizame slaap.

Achtervolgd door de liefdeOn viuen les histories. Descobreix ara