Weeshuis

36 20 2
                                    

Mandy werd wakker door haar kut-wekker. Ze sloeg hem weg. Maar ze moest opstaan. Ze zette hem braaf weer terug. Daarna maakte ze ook Rose wakker.

Dit keer begon Rose met douchen. Mandy ging naar Jonathan, die altijd wat vroeger opstond. Ze zei hem gedag. Daarna at ze wat.

Toen Rose klaar was met douchen ging Mandy. Ze nam eerst wat kleding mee. Daarna deed ze ze aan en ze stapte onder de douche.

Mandy stapte uit de douche. Ze deed haar kleding aan en ze ging met Rose Candy nog wat knuffelen. Daarna bracht Jonathan hun en zichzelf naar school.

Op school aangekomen gaf Mandy Dalila, Alice en Angelique een knuffel. Daarna Rose ook. Dalila die die keek heel erg blij. 'waarom ben je zo blij', vroeg Rose nieuwsgierig aan Dalila. 'ik heb wat met Abdel!', gilde ze. Alice, Angelique, Rose en Mandy keken haar met grote ogen aan. Deze begonnen ook twee springen. Ze waren blij voor hun vriendin.

Door de luidsprekers hoorden ze dat hun klas vandaag helemaal geen les had! Je kon kiezen tussen een aantal locaties om onderzoeken te doen en te leren. Je kon tussen 10 dingen kiezen. Je moest in een tweetal. De klas bestond uit 20 leerlingen dus iedereen ging ergens anders heen.

1, gemeentehuis
2, museum
3, studio
4, bejaardentehuis
5, ziekenhuis
6, politie
7, ambulance
8, brandweer
9, weeshuis
10, asiel

Mandy en Rose wisten het zeker. Ze zouden naar weeshuis gaan. Omdat zij zelf ook geadopteerd waren.

Dalila en Abdel wilden naar een studio. Daar kon je allemaal dingen live zien. Jonathan ging met een vriend van hem naar de politie. Angelique en Alice gingen maar een asiel. Omdat ze allebei erg op dieren gesteld waren.

Aangekomen bij het weeshuis zeiden de meiden gedag tegen de directrice daar. Het was een hele lieve vrouw. Ze zei dat de meiden mochten beginnen met de kinderen vermaken. Want meestal verveelde de meeste zich nogal. Ze hadden het zo opgedeeld dat Rose de kleintjes deed. Dus alle kinderen onder de 12. Mandy alle kinderen daarboven. Het waren maar 4 kinderen. Twee van 12 en eentje van 13 en een van 14. Rose had 10 kinderen. Zij ging met ze knutselen. Dat konden ze best wel goed zelf. Dus hoefde ze alleen af en toe te helpen.

Mandy die had 4 kinderen die nogal moeilijk waren met amuseren. Eerst stelde de kinderen zich voor.

Er waren drie meiden en één jongen. De jongen was 13, hij heette Ruben. Hij had blond haar en cute blauwe ogen. De twee meiden van twaalf heetten Ariana en Melissa. Ariana had mooi bruin stijl haar en heldere blauwe ogen. Het andere meisje Melissa had blond golvend haar en diepe bruine ogen. Het andere meisje wat 14. Zij had kastanjebruin haar. Ze had erg krullend haar. Ze heette Lindsy.

Mandy deed met de kinderen een spel. Iedereen moest in een kring zitten. Daarna deden ze verstoppertje alleen dan onzichtbaar. Het klinkt hel ingewikkeld. Maar het is makkelijk.

Daarna gingen ze dansen. Want Mandy kon niet alleen goed poseren. Maar ook goed zingen, achteren en dansen.

Nadat ze even gedanst hadden ging Mandy wat voor ze zingen. Ze vonden het heel erg mooi.

Lindsy zei dat ze een YouTube kanaal had. Een zangkanaal om precies te zijn. Ze vroeg of ze samen met Mandy een video mocht maken. Mandy vond het een goed en leuk idee. Melissa en Ariana deden de camera en Ruben deed het geluid.

Mandy merkte op dat Lindsy erg goed kon zingen. Toen ze een paar liedjes gezongen hadden sloten ze de video af. Daarna uploaden ze de video.

Helaas waren de uren voorbij gevolgen. Ze moesten alweer naar huis. Ze gingen met het busje van school weer terug. Zo vertelde ze hun verhalen van daar aan elkaar. Rose was benieuwd naar het filmpje. Mandy zei de naam. Nadat ze het beluisterd had zei ze dat het erg mooi klonk. Mandy bedankte Rose daarvoor.

Op school aangekomen gingen Mandy en Rose op zoek naar Jonathan. Hij bracht hun naar huis.

Thuis zat Candy op de grond. Op hun te wachten.

Mandy gaf haar wat eten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mandy gaf haar wat eten. Daarna ging Mandy naar de keuken. Ze maakte een gebakkeneitje. Daarna riep ze Jonathan en Rose om te eten. Na hun lunch ging Mandy een boek lezen. Rose die ging ook lezen. Jonathan deed FIFA 18.

Na een uurtje stopte Mandy haar boek weg. Ze ging bij Jonathan zitten. Ze deed mee. Een tijdje later kwam Rose kijken naar de battle.

Mandy won met 3-2. Mandy was altijd al redelijk goed geweest in voetbal. Jonathan ook. Maar hij deed wel zijn best. Mandy scoorde ook op de laatste paar minuten.

Mandy stond op en ze liep naar de keuken. Ze gaf Candy wat te eten. Daarna maakte ze zelf voor hun eten.

Mandy had bami gemaakt. Met lekkere saté en kroepoek. Mandy riep Jonathan en Rose. Dan konden ze gaan eten. Een tijdje later kwamen ze.

'waar bleven jullie?', vroeg Mandy geïrriteerd. 'nou, iémand wilde me niet laten winnen!', zei Rose op een kinderachtige nepboze manier. Jonathan en Mandy moesten om haar lachen. Want ze had ook een pruillipje opgezet. Dat zag er heel raar uit.

Na het eten deden Mandy en Rose hun sportkleding aan.

Mandy weer haar zwarte, met witte letters wat ''SWAG'' vormde.

Rose haar basic roze shirtje met bijpassende broek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rose haar basic roze shirtje met bijpassende broek

Rose haar basic roze shirtje met bijpassende broek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ze renden een paar rondjes. Omdat ze aan hun conditie moesten werken.

Na hun lange rondje deden ze gelijk hun pyjama aan. Daarna keken ze Netflix met Candy.

Toen het laat begon te worden ging Mandy maar naar bed. Ze voelde zich niet zo lekker. Ze sloot haar ogen en ze viel in slaap.

Later hoorde ze Rose ook binnenkomen. Ze ging naast haar liggen. Mandy stond op. Ze liep naar de badkamer. Ze ging op de toilet zitten. Ze deed haar ding en ze ging weer naar haar kamer. Daar zag ze dat Candy haar plek overgenomen had. Ze grinnikte in haarzelf. Ze haalde Candy van haar bed af. Daarna ging ze er zelf in liggen. Ze sloot haar ogen en ze viel weer in slaap.

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now