Lessen

50 21 8
                                    

Mandy werd wakker met het gevoel dat er school was. Ze racete haar bed uit. Ze douchte erg snel. Ze racete naar beneden. Ze at een broodje en ze haastte zich naar school.

Op school aangekomen keek Mandy nog een keer op haar telefoon. Ze was nog net op tijd. Ze wilde de school binnen gaan. Maar hij was dicht. Mandy keek even naar welke dag het eigenlijk wel niet was.

Ze zuchtte. Het was zondag. Dus ze had zich voor niet gehaast en uitgeput om naar school te gaan. Ze fietste geïrriteerd weer naar huis toe.

Thuis ging ze op de bank liggen. Ze pakte haar oortjes en ze zette ''strip that down'' van ''Liam Payne, Quavo'' op.


Ze zong het refrein heel hard mee. Dat hielp haar alles te vergeten. Net zoals de pilletjes. Alleen dit verdween sneller. Ze zong haar longen uit haar lijf.

You know, I love it, when the music's loud
But c'mon, strip that down for me, baby
Now there's a lot of people in the crowd
But only you can dance with me
So put your hands on my body
And swing that round for me, baby (swing)
You know, I love it when the music's loud
But c'mon, strip that down for me (yeah, yeah, yeah, yeah)
Oh, strip that down, girl
Love when you hit the ground, girl (yeah, yeah, yeah, yeah)
Oh, strip that down, girl
Love, when you hit the ground

Jonathan kwam daarna binnen. Hij gaf haar een knipoog. Mandy rolde met haar ogen. Ze zong het liedje honderden keren. Ze liep naar de koelkast om fatsoenlijk te gaan ontbijten. Want alleen een broodje naar binnen werken was niet genoeg.

Jonathan kwam op haar af met iets in zijn handen. Toen Mandy beter keek zag ze dat het een iets was voor rijlessen. Jonathan ging tegenover haar zitten. 'Mandy, omdat je nu 18 bent geworden mag je autorijden. Daarom zijn hier rijlessen' zei hi enthousiast. Mandy gilde. Wat vond ze het cool! Jonathan legde uit dat een gemiddelde les een uur of twee duurt. De lessen zijn elke woensdag en vrijdag middag. Wat voor Mandy er goed uitkwam. Want ze had geluk dat ze op die dagen vroeg uit was. Dus hoefde ze niet te spijbelen. Dus een pluspuntje.

Ze ging nog wat televisie kijken. Want ze verveelde zich nog steeds. Opeens schrok Mandy. Ze moest nog echt enorm veel huiswerk maken. En die dag erna had ze een belangrijke toets. Dus ze zou moeten leren. Maar ze was het helemaal vergeten.

Mandy racete naar haar kamer. Ze maakte eerst haar vele huiswerk. Omdat ze zo'n stress ervan kreeg nam ze weer twee pilletjes. Ze verlangde er zo naar.

Een halfuurtje later ging ze lunchen. Ze had een gebakken eitje met tomaat gemaakt en opgegeten. Voor Jonathan zonder tomaat. Want die hield daar niet van.

Ze ging weer naar haar kamer. Ze zag dat Candy lag te slapen op haar huiswerk. Mandy lachte. Wat was ze toch een schatje. Ze pakte haar op en ze zette haar neer op haar bed. Daarna ging Mandy weer verder.

Ze besloot om afleiding te zoeken. Dus ze ging naar het park. Gewoon een rondje lopen van tien minuutjes als afleiding. Niet meer.

Tijdens haar rondje kwam ze Chris tegen die zoende met een... jongen?!? Mandy was totaal niet tegen biseksueel. Maar dit had ze niet van hem verwacht. Toch was ze enorm blij voor hem. De kleine gevoelens die ze voor hem had waren verdwenen. Want ze zag hoe gelukkig hij zo was.

Toen de twee klaar waren liep Mandy vrolijk op Chris af. Hij keek beschaamd en geshockeerd. Maar Mandy zei dat het niet erg was. Chris zei dat alleen Jonathan en zij het wisten. Daarom deed Jonathan ook best raar. Dacht Mandy. Omdat Chris een goede vriend van hem was. Hij smeekte wel om het tegen niemand te zeggen. En al helemaal niet tegen zijn zus, Angelique. Mandy gaf haar erewoord. Ze zou het wel voor zichzelf kunnen houden. Hoopte ze nogal.

Terug thuis ging Mandy gelijk terug naar haar huiswerk. Eerst nam ze weer twee pilletjes. Die hielpen haar te concentreren.

Het was 17:00, te vroeg vond Mandy om te eten. En te vroeg om te gaan koken. Dus Mandy stelde voor aan Jonathan dat ze uit eten zouden kunnen gaan. Dan kon Mandy eerst voor haar toets leren. Jonathan stemde in. Dus dat werd een gezellige avond.

Ze ging weer naar haar kamer om te leren. Daarna pakte ze Candy van haar bed en ze knuffelde haar. Ze drukte haar neus in Candy haar vacht. Het rook serieus best lekker, vond ze. Mandy vond altijd al dat katten schone dieren waren. Ze ''douchen'' zich een paar keer per dag. Mandy knuffelde haar nog een tijdje. Totdat ze zich moest klaarmaken voor het etentje.

Ze trok een kort zwart jurkje aan. Met aan de bovenkant wat zwart kant. Mandy droeg over de jurk ook een klein, dun roze riempje. Ze trok ook een lerenjas erover aan. Qua make-up droeg ze altijd redelijk weinig. Nu deed Mandy wat meer op. Maar niet te heftig. Zoals ze vroeger altijd deed.

Jonathan stond beneden al op haar te wachten. In een witte blouse met een zwarte broek aan. Heel basic, maar ook heel sexy.

Mandy stapte in Jonathan zijn auto. Ze reden naar een net restaurantje. Het was een Duits restaurantje. Een over leidde hun naar hun tafel. Ze bestelden allebei een drankje. Dezelfde ober bracht het. Mandy koos voor een hete thee. Toen ze het theezakje wilde openmaken, zag ze het nummer van de (redelijk knappe) ober. Ze lachte en ze gooide het weg. Daarna legde ze het uit aan Jonathan. Ookal hadden ze nog geen relatie. Mandy zag toch wat jaloezie in zijn ogen. Ze legde hem uit dat het haar niks boeide en dat ze het had weggegooid.

Er was vooral veel vlees te bestellen. Ze kozen allebei voor wat vlees met groenten. Daarna aten ze nog een toetje en Jonathan betaalde.

Thuis aangekomen ging Mandy gelijk naar bed. Ze had de volgende dag een belangrijke toets. Dus ze moest goed uitgerust zijn. Nadat ze zich klaargemaakt had. Ging ze in haar bed liggen. Ze sloot haar ogen en ze viel in slaap.

Ik heb zelf ook een kitten. Ze is laatste gesteriliseerd. Ze is bijna een halfjaartje oud. Dit is mijn lieve kitten /poesje Bella!

Zo zat ze dus bij mij terwijl ik aan mijn twee boeken werkte! Ja TWEE! Ga maar snel naar het volgende hoofstuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zo zat ze dus bij mij terwijl ik aan mijn twee boeken werkte! Ja TWEE! Ga maar snel naar het volgende hoofstuk. Nou het is helemaal geen hoofdstuk eigenlijk. Maar de volgende bladzijde. Dan is daar jullie verrassing!

Achtervolgd door de liefdeWhere stories live. Discover now